Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔημοσκοπήσειςΓια πρώτη φορά...

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πατριωτικό κόμμα πέρασε το ΚΚΕ από την εκλογική άνοδο του Κυριάκου Βελόπουλου σε δημοσκόπηση.

Ελληνικής Λύσης με σημαντική παρουσία στο ερώτημα της καταλληλόλητας ως πρωθυπουργός

Εκρηκτική άνοδο της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου κατέγραψε η μέτρηση της MRB που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Open. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εμφανίζεται οριακά πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη και οριακά πάνω από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Οριακά παίρνει το εισιτήριο για να γίνει κοινοβουλευτικό κόμμα η Νέα Αριστερά ενώ μάχη δίνει η ΝΙΚΗ για να μπει ή όχι στην Ευρωβουλή με την τάση να δείχνει ότι δεν θα μπει.

Στα ίδια ποσοστά με τον Ιανουάριο καταγράφεται η ΝΔ, ενώ κέρδη εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει νέες απώλειες στον απόηχο του επεισοδιακού συνεδρίου του, που έληξε με επικράτηση των συμμάχων του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 41,2% εκείνων που είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι την επόμενη μέρα το κόμμα θα είναι αποδυναμωμένο, ενώ μόλις το 32% προβλέπει ότι θα ενισχυθεί.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...