Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΓια άλλη μια...

Για άλλη μια φορά η Ελλάδα στον γύψο από την δήθεν Δημοκρατική κυβέρνηση

mat-koukouloforoi.jpgΗ δήθεν Δημοκρατική Ελλάδα εν έτει 2011 βρίσκεται και πάλι σε εμφύλιο πόλεμο που δημιούργησε αυτήν την φόρα η Κοινοβουλευτική δικτατορία της κατά τα άλλα Σοσιαλιστικής κυβέρνησης που κυβερνά αυτόν τον τόπο με πρωτοφανές δικτατορικό καθεστώς ( clik εικόνα ) , σαμποτάροντας το δημοκρατικό δικαίωμα του λαού στο να διαδηλώνει ειρηνικά και να διαμαρτύρεται για την άγρια οικονομική πολιτική, και τα μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης, η οποία με κάθε μέσο εκβιάζει τους πολίτες.

Οι δε βουλευτές της, υποτιμούν την κρίση και την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού, με το δήθεν δίλλημα αν θα ψηφίσουν ή όχι το Μεσοπρόθεσμο, του 2ου μνημονίου της προδοσίας, βάζοντας ολόκληρο το ιστορικό Ελληνικό έθνος στο γύψο, εκτελώντας τις εντολές της νέας τάξης πραγμάτων, της φαμίλιας Ρότσιλ, και το τσιράκι G. Soro.

Ενώ οι εκλεγμένοι βουλευτές βάσει του Συντάγματος κα τον όρκο που έδωσαν στο να υπηρετούν τον Ελληνικό λαό και μόνο, με την ψήφο τους υπέρ της εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου, της Τρόϊκας (ΔΝΤ – Ε.Ε – ΕΚΤ ) είναι φανερό πως υπηρετούν πιστά, μαζί με τα ατομικά τους συμφέροντα (βλέπε βουλευτικός μισθός, αποζημίωση, τζαμπαντάν ταξίδια, μπίζνες, εξασφάλιση μόνιμης θέσης εργασίας σε όλο τους το σόι, δωρεάν αυτοκίνητο, κινητά, καμαριέρες και δεν συμμαζεύεται, όλα για πάρτη τους κερασμένα από τον Ελληνικό λαό), και τα ξένα συμφέροντα για την επίτευξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ξεπουλώντας όχι μόνο την περιουσία του Ελληνικού λαού, αλλά ακόμα και την ψυχή τους.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό των  δύο Βορειοελλαδίτων βολευτών του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλου και Α. Αθανασιάδης οι οποίοι αφού πρώτα έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας του άνδρα αντάρτη, “όχι δεν ψηφίζω”, πολύ σύντομα όμως άλλαξαν σενάριο και έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας του άνδρα χωρίς παντελόνια, ψηφίζοντας “ναι” και με τα τέσσερα . Πίσω από αυτό το θέατρο κρυβόταν ένας άλλος εκβιασμός που εξυπηρετεί τα ατομικά τους συμφέροντα και μόνο.

Για παράδειγμα, ο Θεσσαλονικιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επιχειρηματίας με μεγάλα ανοίγματα Θωμάς Ρομπόπουλος ο οποίος τελικά ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο δήθεν γιατί “πάνω από την αξιοπρέπεια του έβαλε το καλό της πατρίδος” όπως δήλωσε μέσα στην βουλή με καμάρι, ήταν μια μεγάλη μπαρούφα για κατανάλωση.

Είναι γνωστό τουλάχιστον για τους Θεσσαλονικείς ότι μέχρι να βγει βουλευτής η εταιρεία του κυρίου Ρομπόπουλου (αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ) είχε φαλιρίσει, και για να μην τον κυνηγούν οι πιστωτές, και οι υπόλοιπες υποχρεώσεις, υπάχθηκε στον νόμο της πτώχευσης, και ακόμα η εταιρεία του βρίσκεται υπό εκκαθάριση. Ωστόσο, ο όμιλος με εταιρίες, αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και ηλεκτρονικών και ενοικίασης αυτοκινήτων δραστηριοποιούνται ακόμα.

Μόλις έγινε βουλευτής άδραξε την ευκαιρία κα επένδυσε στην πράσινη ανάπτυξη, κάτι που τον έφερε σε μεγάλη κόντρα με την πρώην υπουργό Περιβάλλοντος κυρία Τ. Μπιρμπίλη και των πρώην υπουργό Οικονομικών κύριο Γ. Παπακωνσταντίνου, καθώς δεν είχαν εντάξει στον αναπτυξιακό νόμο τα 250 φωτοβολταϊκά πάρκα που ετοιμάζει ο βουλευτής και δήθεν αντάρτης κύριος Ρομπόπουλος, έτσι ώστε να λάβει το 50% της επιδότησης.

Τα 250 φωτοβολταϊκά αυτά πάρκα ο βουλευτής για ευνόητους λόγους τα εμφανίζει σε διάφορες εταιρείες για να μην φαίνεται ο ίδιος, όμως το 100% είναι κάτω από την ομπρέλα του ομίλου του (κάτι που κάνουν και πολλοί άλλοι βουλευτές). Για τα 250 αυτά πάρκα δεν δίστασε να συγκρουστεί  ακόμα και με τον Πρωθυπουργό.

Έτσι λοιπόν, η κόντρα καλά κράτησε ώσπου ήλθε η ευκαιρία με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Το έπαιξε κορόνα – γράμματα, άλλωστε τι είχε να χάσει. Με την μέθοδο του εκβιασμού προς το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση διατύπωνε δε και στα Μ.Μ.Ε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Το φώναζε μέχρι να τον ακούσουν τα υπουργικά γραφεία, ταυτόχρονα στον Ελληνικό λαό περνούσε την εικόνα του δήθεν αντάρτη.

Το πάρτυ κράτησε μόλις λίγε μέρες, αφού στο τέλος και με τα τέσσερα ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο λέγοντας στην βουλή “τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”, περί αξιοπρέπειας και πατρίδας, και δεν ντράπηκε καθόλου, καθώς έχει κουρελιάσει την έννοια των πολύ σπουδαίων αυτών λέξεων, βάζοντας για δεύτερη φόρα με την υπογραφή του φαρδιά – πλατιά στο μνημόνιο, σώζοντας έτσι τις δικές του επενδύσεις και βεβαίως την βουλευτική καρέκλα, σκεπτόμενος ότι “εγώ να είμαι καλά και μπούρμπουλο να γίνουν οι άλλοι”.

Αυτοί οι άλλοι όμως είμαστε εμείς, όλοι οι απλοί πολίτες της χώρας που δουλεύουμε και χτίζουμε αυτήν την πατρίδα, και ταυτόχρονα ταΐζουμε και τέτοιους βουλευτές.

Ο εκβιασμός του κυρίου Θ. Ρομπόπουλου έπιασε τόπο καθώς εκεί που παραπονιόταν πως δεν μπορεί να βρει ένα υπουργό, ότι κανείς δεν σηκώνε το τηλέφωνο του, αμέσως βρέθηκε τετ – α – τετ με τον υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο. Το συμπέρασμα από αυτήν την συνάντηση ήταν το μεγάλο “Ναι” του κυρίου Θ. Ρομπόπουλου.

Σχετικά με τις επενδύσεις των Φωτοβολταϊκών και Αιολικών πάρκων στην Ελλάδα αιωρείται ένα τεράστιο σκάνδαλο που άρχισε επί υπουργίας Γ. Αλογοσκούφης, συνεχίστηκε επί Γ. Παπακωνσταντίνου, και μέχρι σήμερα επί Ε. Βενιζέλου. Πολλοί έχουν υπαχθεί στον αναπτυξιακό νόμο, έχουν τελειώσει τις επενδύσεις τους, και το 50% της επιδότησης, δεν το έλαβαν μέχρι στιγμής. Κάποια Golden Boy’s του υπουργείου Οικονομικών φρενάρουν την όλη διαδικασία, δημιουργώντας συνθήκες διαφθοράς.

Για το μέγα αυτό σκάνδαλο υπάρχουν στοιχεία από επενδυτές και εμπλεκομένους  του υπουργείο που πολύ σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Ο άλλος δήθεν αντάρτης της ψηφοφορίας κύριος Α. Αθανασιάδης, βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ και μεγαλοεργολάβος του δημοσίου σε εργοληπτικά έργα της ΔΕΗ, αφού και αυτός έπαιξε το παιχνίδι του,στο τέλος ψηφισε “Ναι”, εξυπηρετώντας  τα δικά του συμφέροντα. 

Στο μεταξύ, όσο αυτοί οι βουλευτές παζάρευαν όλα τα ως άνω, ένας συμπολίτης μας, γνωστός επιχειρηματίας εστίασης (επί της Μητροπόλεως) την ίδια ώρα έδωσε τέλος στην ζωή του, αφήνοντας πίσω του οικογένεια, παιδιά, εργαζόμενους της επιχείρησης, και μια απέραντη θλίψη στην πόλη.

Οι παρτάκηδες του ΠΑΣΟΚ και της δικτατορικής κυβέρνησης, τέτοια δραματικά γεγονότα θα μας εξασφαλίσουν από εδώ και πέρα με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και τα υπόλοιπα μνημόνια που θα ακολουθήσουν, σβήνοντας κάθε ελπίδα του Ελληνικού λαού, ντροπή τους !!!!!

Για μια χούφτα Ευρώ υπέγραψαν την καταδίκη του Ελληνικού Ένθους, ντροπή τους !!!!

Η ιστορία θα τους γράψει με μελανά γράμματα!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...