Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιατί οι Ρώσοι έστειλαν στην Ιταλία μονάδες την επίλεκτη μονάδα ΑΡΒΧΠ (Ατομικού Ραδιοοβιολογικού Χημικού Πολέμου) των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, η οποία δρα αποκλειστικά σε καταστάσεις “βιολογικού πολέμου”.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης Γράφει Η απόλυτη τηλεφημερίδα  elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News  

Γιατί οι Ρώσοι έστειλαν στην Ιταλία μονάδες την επίλεκτη μονάδα ΑΡΒΧΠ (Ατομικού Ραδιοοβιολογικού Χημικού Πολέμου) των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, η οποία δρα αποκλειστικά σε καταστάσεις “βιολογικού πολέμου”.

Η Μόσχα απέστειλε εννέα φορτηγά με ιατρικά υλικά πρώτης ανάγκης, οκτώ κινητές ιατρικές μονάδες, 100 στρατιωτικούς ειδικά εκπαιδευμένους σε τέτοιες συνθήκες, ένα στρατιωτικό εργαστήριο και 20 οχήματα κινητής απολύμανση.

Οι πόρτες των στρατιωτικών φορτηγών έφεραν τη ρωσική και ιταλική σημαία με το μήνυμα «Από τη Ρωσία με αγάπη» να αναγράφεται στα ρωσικά τα ιταλικά και τα αγγλικά.

Έτσι έχουμε εδώ πολλά και εύλογα ερωτήματα, όπως, τι κάνουν ακριβώς οι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδικοί με την άδεια του ιταλικού γενικού επιτελείου στην πόλη “μηδέν” της πανδημίας στην Ιταλία;

Ο Ρώσος υποστράτηγος, υποδιοικητής της μονάδας βιολογικού πολέμου των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, Σεργκέι Κιρίλοφ, ηγείται της επιχειρησιακής ομάδας του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στην Ιταλία.

Η Μόσχα στέλνει μονάδα ”βιολογικού πολέμου” στην Ιταλία – ΝΑΤΟ & ΕΕ εγκατέλειψαν την Ρώμη

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνομίλησε το προηγούμενο Σάββατο με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζιουζέπε Κόντε, τον οποίο ενημέρωσε για την πρόθεση της Μόσχα να βοηθήσει τη Ρώμη με την αποστολή ειδικών απολυμαντικών οχημάτων και ειδικών.

Φάρμακο για τον κορωνοϊό παρουσίασε αρμόδιος οργανισμός της Ρωσίας

Ο ρωσικός FMBA εργάζεται «σε ένα αποτελεσματικό και ασφαλές φαρμακευτικό σχήμα για την πρόληψη της μόλυνσης από κορωνοϊό με βάση τη μεφλοκίνη η οποία όχι μόνο θα αντιμετωπίσει την κορύφωση των περιστατικών αλλά και θα τον ελέγξει (σ.σ. τον κορωνοϊό) αποτελεσματικά στο μέλλον», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Σημειώνεται ότι η θεραπεία με βάση «την ανθελονοσιακή φαρμακευτική ουσία μεφλοκίνη» αναπτύχθηκε από το επιστημονικό κέντρο παραγωγής, Pharmprotection, το οποίο υπάγεται στον FMBA.

Η ανάπτυξη της αγωγής έγινε «λαμβάνοντας υπόψη την κινεζική και τη γαλλική εμπειρία»,

Η μεφλοκίνη (mefloquine) είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία και την προφύλαξη της ελονοσίας με κύρια δράση την καταστροφή των ενδοερυθροκυτταρικών ασεξουαλικών μορφών του πλασμωδίου της ελονοσίας οι οποίες είναι παθογόνες για τον άνθρωπο.

Η στρατιωτική άσκηση που έγινε στην Ελλάδα  Διακλαδικός Λόχος Πυρηνικού, Βιολογικού Και Χημικού Πολέμου [ 9 Νοεμβρίου 2018

Αποστολή του ΕΔΛ/ ΠΒΧ είναι η παροχή υποστήριξης σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε περιπτώσεις Χημικού Βιολογικού Ραδιολογικού Πυρηνικού συμβάντος

Αποστολή του ΕΔΛ/ ΠΒΧ είναι η παροχή υποστήριξης σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, σε περιπτώσεις Χημικού Βιολογικού Ραδιολογικού Πυρηνικού συμβάντος και σε περιπτώσεις σοβαρής περιβαλλοντικής μόλυνσης επ’ ωφέλεια της Πολιτείας (στα πλαίσια δυνατοτήτων). Συμμετοχή του συνόλου του Λόχου ή τμήματος αυτού στις ειρηνευτικές δυνάμεις επεμβάσεως ΝΑΤΟ και ΕΕ. 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...