Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Γιατί οι ΗΠΑ δεν έχει βομβαρδίσει τις πετρελαιοπηγές που ελέγχει το ISIS

isis-petrelioumΘα πιστεύατε ότι αυτό συμβαίνει επειδή η κυβέρνηση Ομπάμα «δεν θέλουν να κάνουν περιβαλλοντική ζημία”;

Πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA Μάικλ Morell έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι «έχουμε σκοπίμως αποφύγει την καταστροφή κύρια πηγή εισοδήματος ISIS», και η εξήγησή για το γιατί το κάναμε αυτό είναι εντελώς παράξενο.

Όλοι γνωρίζουν τώρα ότι το ISIS έχει κάνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια πουλώντας πετρελαίου στην Τουρκία, και ότι αυτό έχει γίνει με την πλήρη γνώση και την συνενοχή του Λευκού Οίκου. Αυτό είναι πιθανώς και το μεγαλύτερο σκάνδαλο του συνόλου της προεδρίας Ομπάμα και όμως μέχρι τώρα οι Ρεπουμπλικανοί δεν έχουν πήδηξε πάνω του.

Αν εσείς ή εγώ δίναμε ακόμα και 5 δολάρια για το ISIS, θα πρέπει να συλληφθούν και να μας σύρουν στον Κόλπο του Γκουαντάναμο.

Και όμως ο Μπαράκ Ομπάμα επιτρέπει στο ISIS να διοχετεύσει μεγάλες ποσότητες πετρελαίου μέσω σύμμαχος στο ΝΑΤΟ μας την Τουρκία, και ο ίδιος δεν κάνει τίποτα για να το σταματήσει αυτό .Είναι μια προδοσία του αμερικανικού λαού που είναι τόσο μεγάλη, ώστε είναι δύσκολο να το περιγραφεί με λόγια.

Μέχρι τώρα, σχεδόν όλοι σε ολόκληρο τον πλανήτη ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει.

“Ο Εμπορικής κλίμακας λαθρεμπόριο πετρελαίου από το Ισλαμικό Κράτος ελεγχόμενο έδαφος στην Τουρκία πρέπει να σταματήσει”, δήλωσε ο Πούτιν μετά τη συνάντησή του Ολάντ στη Μόσχα.

“Οχήματα που μεταφέρουν πετρέλαιο, παρατάσσονται σε μια αλυσίδα και πηγαίνει πέρα από τον ορίζοντα”, δήλωσε ο Πούτιν, υπενθυμίζοντας τον Τύπο, ότι η κλίμακα της θέμα αυτό συζητήθηκε κατά τη σύνοδο κορυφής της G20 στην Αττάλεια νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν ο Ρώσος ηγέτης επέδειξε αναγνώρισης βίντεο που λαμβάνονται από Ρώσους πιλότους.

«Μιλάμε για μια εμπορική κλίμακα προσφορά πετρελαίου από τα κατεχόμενα συριακών εδαφών από τους τρομοκράτες. Είναι από τις περιοχές αυτές και όχι με οποιαδήποτε άλλα”,δήλωσε ο Πούτιν.

Αν οι Ρώσοι μπορούσαν να δουν όλα αυτά, ο στρατός των ΗΠΑ θα μπορούσε να το δει ακόμα καλύτερα ,καθώς έχουμε πολύ καλύτερεςς δυνατότητες επιτήρησης από ό, τι κάνουν οι Ρώσοι.

Γιατί λοιπόν να μην θέσει ένα τέλος σε αυτό ο Ομπάμα;

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA Μάικλ Morell είπε PBS ότι η κυβέρνηση Ομπάμα δεν ήθελε «να δημιουργήσει περιβαλλοντική ζημία», και επιμένει ότι οι πετρελαιοπηγές είναι “υποδομή που πρόκειται να είναι αναγκαία για τη στήριξη στους ανθρώπους,όταν το ISIS δεν θα υπάρχει πια ».

Εμφανιζόμενος σε PBS με τίτλο «Charlie Rose” την Τρίτη, ο Rose επεσήμανε ότι πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι ΗΠΑ δεν είχαν βομβαρδίσει δεξαμενόπλοια ου ISIS που ελέγχον το πετρέλαιο.

Ο Morell εξήγησε, «Πριν από το Παρίσι, φαίνεται να υπάρχει μια απόφαση που … κοίτα, δεν θέλουμε να καταστρέψουν αυτά τα πετρελαιοφόρα, διότι είναι υποδομές που πρόκειται να είναι απαραίτητη στην στήριξη των ανθρώπων όταν το ISIS δεν θα υπάρχει πια, και πρόκειται να δημιουργήσει περιβαλλοντική ζημία. Και εμείς δεν δεν θέλαμε να καταστρέψουμε την υποδομή αυτή”
.
Μετά τις φρικτές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, η κυβέρνηση Ομπάμα τελικά είχε βομβιστική επίθεση σε μερικά από αυτά τα φορτηγά πετρελαίου. Αλλά 45 λεπτά πριν ο στρατός των ΗΠΑ τους έριξαν φυλλάδια λέγοντας τους οδηγούς φορτηγών να “βγούνε από τα φορτηγά τους τώρα και να τρέξουν μακριά από αυτούς».

Τι είδους «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας” τρέχει;
Γιατί στον κόσμο να θέλουμε να προειδοποιήσουμε τους τρομοκράτες να φύγουνε από τα φορτηγά τους;

Αλλά ως μέλος του ΝΑΤΟ, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι υποχρεωμένοι να συμβάλει στην προστασία της Τουρκίας, εάν ένα πλήρως ανεπτυγμένο πόλεμο έχει ξεσπάσει.

Είμαστε πιο κοντά σε Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο από ό, τι έχουμε εδώ και δεκαετίες, και όμως οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν πλήρως και εντελώς να αγνοούν τι γίνεται.

Ας ελπίσουμε ότι, θα επικρατήσειψυχρεμία, γιατί τα πράγματα πάνω στη Μέση Ανατολή απειλεί να ξεφύγει εντελώς και εκτός ελέγχου.
περισσότερα στο :
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/the-bizarre-explanation-for-why-the-u-s-has-avoided-bombing-isis-oil-wells

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...