Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTerrorismΒρίσκουν καταφύγιο στη...

Βρίσκουν καταφύγιο στη ελλάδα ή τζιχαντιστές μέσων ΜΚΟ

Ένας 27χρονος από το Τατζικιστάν συνελήφθη κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου κοντά στην Τρίπολη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε είχε ερυθρά αγγελία σε βάρος του για συμμετοχή στον ISIS.

Το 2016 είχε μεταβεί μέσω Τουρκίας στη Συρία όπου εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος και συμμετείχε ενεργά στις πολεμικές συγκρούσεις. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος είχε έρθει το 2017 στη Λέσβο, του χορηγήθηκε άσυλο και τον τελευταίο καιρό διέμενε σε διαμέρισμα που νοικιάζει ΜΚΟ στην Τρίπολη.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι γαμπρός του ηγέτη της αντιπολίτευσης στο Τατζικιστάν και έχει διωχθεί στη χώρα του και βασανιστεί, γι’ αυτό και ζήτησε άσυλο στην Ελλάδα.

Σε τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας, είδαν τα στοιχεία του και αμέσως ειδοποίησαν την Αντιτρομοκρατική. Η Αστυνομία βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές του Τατζικιστάν, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον συλληφθέντα.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη

Μετά τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, ειδικά σε Γαλλία και Αυστρία, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν κινητοποιηθεί πανελλαδικά, ενεργοποιώντας το πληροφοριακό τους δίκτυο, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν τις προθέσεις ακραίων ισλαμιστών που μένουν στην Ελλάδα.

Το βάρος των προληπτικών ενεργειών των δύο υπηρεσιών πέφτει σε αυτοσχέδια τζαμιά σε Αττική και επαρχία, όπου ενδέχεται ψευτό-ιμάμηδες να κάνουν κηρύγματα μίσους εναντίον της Δύσης.

Τζιχαντιστές βρίσκονται στην Ελλάδα με την κάλυψη των προσφύγων

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...