Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΒΟΜΒΑ: Εκτός από...

ΒΟΜΒΑ: Εκτός από πράκτορας του Σόρος, είναι και ΣΥΓΓΕΝHΣ του ο…ΖΕΛΕΝΣΚΙ;;;!!!

Ο Σόρος βοήθησε τον γνωστό ηθοποιό/κωμικό Volodymyr Zelensky να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας με λεφτά μέσω κυπριακής τράπεζας!!!,σας είχαμε αποκαλύψει τους βαθείς δεσμούς που έχει ο Ζελένσκι με τον ίδιο τον Τζόρτζ Σόρος.

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ – Βρείτε τις «διαφορές» – ΒΟΜΒΑ: Εκτός από πράκτορας του Σόρος, είναι και ΣΥΓΓΕΝHΣ του ο…ΖΕΛΕΝΣΚΙ;;;!!!

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες

Χρηματοδοτείται από τον Σόρος από τη πρώτη μέρα κιόλας ο Ουκρανός πρόεδρος. Είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του Σόρος, όπως και πάρα πολλοί άλλοι πολιτικοί ηγέτες εκεί έξω άλλων χωρών. Αυτά είναι ήδη γνωστά τοις πάσι.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ,…

Υπάρχουν επίσης αναφορές σε όλο το διαδίκτυο ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ο Ζελένσκι και ο Τζορτζ Σόρος είναι…ξαδέρφια!!!

Την ίδια στιγμή, όμως, ευρισκόμενα εν πανικώ, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να το συγκαλύψουν αυτό. Εάν, στα αγγλικά, πληκτρολογήσετε στη Google τις λέξεις “Ο Ζελένσκι και ο Σόρος είναι ξαδέρφια“, μόνο οι τρεις πρώτες σελίδες του αποτελέσματος αυτής της αναζήτησης προέρχονται από ειδησεογραφικούς ιστότοπους που προσπαθούν να καταρρίψουν αυτόν τον ισχυρισμό. Πατήστε ΕΔΩ για να πάρε μια γεύση του τι εννοούμεν.

ΕΑΝ αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από μια ακόμη «τρελή θεωρία συνωμοσίας» με την οποίαν ασχολείται μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων της παρυφρής, ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ έχουν δαπανηθούν τόσες ώρες και τόσα δημοσιεύματα προς κατάρριξον αυτής της ψευδούς ειδήσεως;;; Έχει επιστρατευθεί ένας ολόκληρος στρατός δημοσιογράφων για να το διαψεύσουν!!!

Οι ομοιότητες μεταξύ των δύο ΕΒΡΑΙΩΝ αυτών είναι καταπληκτικές και μιλάνε από ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ…

Ο ολιγάρχης Ζελένσκι έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έναν μόνο λογαριασμό σε μια αμερικανική τράπεζα.

Ο Τζορτζ Σόρος βοήθησε τον γνωστό ηθοποιό/κωμικό Volodymyr Zelensky να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας με λεφτά μέσω κυπριακής τράπεζας!!!

http://greeknewsondemand.com/2022/04/22/%ce%b2%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...