Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΒασίλης Καζούλλης-25 χρόνια...

Βασίλης Καζούλλης-25 χρόνια live

29 ΙΟΥΝΙΟΥ – στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» 

 ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Παντελής Θαλασσινός, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Μηλιώκας, Δημήτρης Σταρόβας, Βαγγέλης Γερμανός, Νίκος Ζιώγαλας, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννης Νικολάου, Αντώνης Μιτζέλος, Παναγιώτης Μάργαρης.

 Όλοι στον ίδιο χώρο και χρόνο για πρώτη φορά !!! Μια μουσική πορεία είκοσι πέντε χρόνων από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο μέχρι σήμερα και μια παρέα ισάριθμων φίλων συνοδοιπόρων που έδραξαν την ευκαιρία για μία επετειακή μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 στις 21.30 στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στο Γκάζι.

Ο Βασίλης Καζούλλης, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, που στα 25 χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα, όπως… η Φανή, Αν ήσουν Άγγελος, το Βορεινό Λιμάνι, Πυγμάχος, το Τελευταίο (Αμοργός), Αεροπλάνα, Κάτι να Γυαλίζει…

Ο Βασίλης Καζούλλης, θα παρουσιάσει σε αυτή την μοναδική συναυλία «γιορτή» τα 25 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό τραγούδι, ένα πρόγραμμα στο οποίο οι επιτυχίες του, θα παντρεύονται με ένα μοναδικό τρόπο με τραγούδια των αγαπημένων φίλων του, θα μας ταξιδέψουν όλοι μαζί από τη δυτική ροκ σκηνή μέχρι την ελληνική παράδοση, χωρίς στερεότυπα με απρόβλεπτα αλλά και πολύ αγαπημένα τραγούδια.

Σε ένα ατμοσφαιρικό flash back είκοσι πέντε μαγικών μουσικών χρόνων, ο Βασίλης Καζούλλης κλείνει έναν κύκλο και ανακεφαλαιώνει παρέα με τους φίλους του: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ,Φίλιππο Πλιάτσικα, Παντελή Θαλασσινό, Διονύση Τσακνή, Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Μηλιώκα, Δημήτρη Σταρόβα, Βαγγέλη Γερμανό, Νίκο Ζιώγαλα, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννη Νικολάου, Αντώνη Μιτζέλο και Παναγιώτη Μάργαρη … μια πορεία 25 χρόνια Live και δημιουργούνε όλοι μαζί ένα πρόγραμμα γεμάτο αμεσότητα και μουσική γενναιοδωρία, μια συναυλία γεμάτη εκπλήξεις και τραγούδια που αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε.

 Τιμή εισιτηρίων:

Προπώληση / Φοιτητικά : 15 €

– Ταμείο: 18 €

 Ώρα έναρξης: 21.30

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...