Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΑχ ….τι την...

Αχ ….τι την ήθελα την παντρειά

vera.jpg ….με το μωρό στην αγκαλιά, και τον άνδρα μου σε κάθε γωνιά. “….Αχ…. βαχ…..θέλω πίσω την Λευτεριά και την ξεγνιασιά….”   Αυτό είναι το τελευταίο  σουξέ που τραγουδά όλο και πιο συχνά η λαμπερή, μεγαλοφιρμάτη, σουξεδιάρα καλλιτέχνιδα. Της λείπει πάρα πολύ η εργένικη ζωή. Αυτό εξομολογήθηκε με πολύ παράπονο στην κολλητή και συνάδελφο της.

“…Δεν αντέχω άλλο το νοικοκύρεμα…..θέλω να ξεδώσω….” Είπε χαρακτηριστικά. “Και πως θα γίνει αυτό;;; Όταν η μισή Ελλάδα σε κυνηγά για ένα αυτόγραφο….άσε που έχεις και τον άνδρα σου, αυτόν πως θα τον χειριστείς για να κάνεις τις τρελίστες σου;;;” Ρώτησε η κολλητή φίλη και συνέχισε “…εγώ πάντως θα σε καλύψω όποτε το χρειαστείς….”

 Έτσι ξεκίνησε η τραγουδίστρια τις αμαρτωλές εξόδους. Σε κάθε ευκαιρία είχε μια γερή δικαιολογία για τον άνδρα της και άρχισε το βούτηγμα της αμαρτίας. Για να μην την γνωρίζουν μεταμφιεζόταν από τα μαλλιά ως τα άκρα. Έμπαινε στο πολυτελές αυτοκίνητο, περνούσε από την φίλη της και κατευθείαν κατέφευγαν στο ίδιο Prive Club των Αθηνών, και αυτό γιατί η φιρμάτη γούσταρε τον DJ του Club, ο οποίος το είχε καταλάβει και κάθε φορά την φλέρταρε φανερά.

Η καλή νεράϊδα, φίλη της τραγουδίστριας πρότεινε στην παρέα να βρεθούν όλοι μαζί στο διαμέρισμα της για καφέ. Ο καφές κάποιο απόγευμα σερβιρίστηκε και τα “μπισκοτάκια” χόρευαν στο ρυθμό της ελευθερίας.

1098321502_325450318.gifΤα ματς μουτς έπεφταν ασταμάτητα, εν συνεχεία από τα απλά χάδια, πέρασαν στα γερά χουφτώματα μπροστά στα μάτια της φίλης, η οποία κατάλαβε πως η παρουσία της ήταν περιττή. Γι΄ αυτό και έφυγε αθόρυβα, αφήνοντας τους στο διαμέρισμα.

 Ο δε σύζυγος της φιρμάτης ακόμα κοιμάται με τις παντούφλες. Όμως έτσι και πάρει χαμπάρι είναι βέβαιο πως θα ρίξει πολλές κλωτσιές προς κάθε κατεύθυνση μια και είναι περήφανος ανατολίτης με πολύ γερές γάμπες. Και τότε την λαμπερή, φιρμάτη, όχι η μεταμφίεση, αλλά ούτε το μείκ απ δεν την σώζει για να καλύψει τα μεγάλα σημάδια που ενδεχομένως θα αποκτήσει, ενώ το σουξέ που θα τραγουδά με δάκρυα στα μάτια θα είναι

“…Παντρεμένοι κι δυό, γύρνα σε παρακαλώ…” !!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...