Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα της πόληςΑσυγκράτητο το κύμα...

Ασυγκράτητο το κύμα απoλύσεων στους Ρ/Σταθμούς της Θεσσαλονίκης.

Μια κατάσxeri.jpgταση πολύ λυπρή για την πόλη του Βορρά την Θεσσαλονίκη, όπου πάνω από 62 συχνότητες λειτουργούν στην πλειοψηφία τους με μπερδεμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς, και με προσωρινές άδειες της Νομαρχίας.

Πίσω από τις μπάντες fm υπάρχουν υπεύθυνοι που είναι ανεύθυνοι, προσλαμβάνουν και απολύουν εργαζόμενους, δημοσιογράφους, παραγωγούς σαν να αλλάζουν πουκάμισα και όπως τους κατέβει στο κρανίο, χωρίς προγραμματισμό και σχεδιασμό, αφού κανένας έλεγχος δεν γίνεται από τα αρμόδια όργανα του κράτους όπως

ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόραση), ΕΕΤΤ ((Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων),, Ασφαλιστικά ταμεία, Υπουργείο εργασίας, Υπουργείο Μεταφορών, Υπουργείο Τύπου, Δημοσιογραφικοί οργανισμοί και πολλούς άλλους ακόμα αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, τόσους, ώστε να μην κάνει κανένας νόνιμα τους ελέγχους για τους οποίους διορίζονται με αποτέλεσμα να επικρατεί η χαώδη αυτή κατάσταση στα ραδιόφωνα.

Κανένας δεν ελέγχει, κανένας δεν ελέγχεται, μια μπανανία επικρατεί  στα fm της πόλης  φάντασμα, όπως κατάντησε η Θεσσαλονίκη.

Ενδιεκτικό της κατάστασης:

ert3.jpgΑπό το τοπικό μεν, κρατικό δε, τηλεoπτικό κανάλι ΕΡΤ3 απολύθηκαν πάνω από 25 δημοσιογράφους.

radiosport.jpgΣτο Ράδιο Σπορτ 98,7 fm, ή αν προτιμάτε Super Sport, ή Ραδιοχώρος, ή Κυριακάτικο, όπως θυμούνται οι παλαίμαχοι ακροατές του, με ύπουλη τρόπο  έδιωξε  πάνω από 35 εργαζόμενους δημοσιογράφους,παραγωγούς, ρεπόρτερ χωρίς να τους ενημερώσει κανείς και,  βέβαια χωρίς να αποδοθούν τα νόμιμα , και άλλοι τόσοι εργαζόμενοι από την προηγούμενη φουρνιά.

http://greekradios.gr/photos/logo_starfm.jpgΤο Star fm αυτές τις ημέρες έχει απολύσει 30 άτομα, ενώ αυτοί που παρέμειναν στο ραδιόφωνο έχουν συμβιβαστεί στην περικοπή των μισθών τους κατά 50 %

Ετοιμάζονται  λίστες ονομάτων για απολύσεις και σε πολλά άλλα ραδιόφωνα της πόλης για τα οποία θα γράψω αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια.

Όμως υπάρχουν και πολλοί εργαζόμενοι χρόνια τώρα στα ραδιόφωναμ με μισθούς Αφρικής αρχίζοντας από τα 150, 200, 300 με ανώτερο τα 500 Ευρώ, άνευ ιατρική περίθαλψη και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, καθώς είναι αδήλωτοι.
ΈΛΕΟΣ!

Ως που θα πάει αυτή η χαώδης κατάσταση, που μας παραπέμπει  στον μαύρο εργασιακό μεσαίωνα, να βασιλεύει εν έτη 2009 στην Ελλάδα για τους ” Έλληνες ” φορολογούμενους  πολίτες .που δεν είναι λαθρομετανάστες της Ενωμένης Ευρώπης..
Εφόσον οι κύριοι ραδιοφωνατζήδες δεν μπορούν να κρατήσουν και να  λειτουργήσουν ορθά, και με αξιοπρέπεια τις επιχειρήσεις τους, οι οποίες όμως είναι δημόσια αγαθά και ανήκουν ουσιαστικά στην φωνή του ελληνικού λαού, τότε θα πρέπει από το κράτος οι άδειες τους να ανακληθούν άμεσα ,αφού δεν πληρούν αυτά που προβλέπει ο νόμος.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε εάν θα κινηθεί στο εξής κάτι στον ορίζοντα από τα αρμόδια μεν,υπνωτιμένα δε,ελεγκτικά όργανα, πριν μας χτυπήσει το τσουνάμι και μας πάρει όλους σβάρνα, με απράβλεπτες συνέπειες στον αέρα και την φωνή του λαού της Βορείου Ελλάδος.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...