Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικά"'Αρωμα Ελλάδας"στην μουσική...

“‘Αρωμα Ελλάδας”στην μουσική κληρονομιά του Θρύλου Michael Jackson… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

http://i210.photobucket.com/albums/bb16/pr_vanis/scan_ready.jpgΜια είδηση που ελάχιστοι έχουν ακουστά μέχρι στιγμής αλλά σίγουρα ενδιαφέρει ολόκληρο το ελληνικό μουσικό κοινό.Ο ελληνικής καταγωγής Dj, Chris Panaghi είχε την τιμή να συνεργαστεί με τον Βασιλιά της Ποπ και μάλιστα να του συμπεριληφθεί το remix που έκανε για λογαριασμό του σε σπανιοσυλλεκτικό πακέτο του τραγουδιστή θρύλου(Collectors Box Set , Limited edition).

Το remix τιτλοφορείται “Is it scary (Dj Greek’s Scary Mix)” και μάλιστα στους συντελεστές του κομματιού που αναγράφονται στο εσωτερικό του CD, τονίζεται το παρατσούκλι “Τhe Greek” το οποίο και ακολουθεί τον γνωστό Dj/παραγωγό στην πολυετή πετυχημένη καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα

πρόκειται για το dance remix του γνωστού κομματιού του τραγουδιού “Is it scary” από τον δίσκο “Βlood on the dance floor” του 1997 διάρκειας μάλιστα εφτά μισή λεπτών.

Ένα άκρως χορευτικό κομμάτι που ακόμα και σήμερα αν το ανακάλυπταν οι Djs στην χώρα μας είναι σίγουρο ότι θα το έλιωναν!

Ο θρυλικός σταρ Μ.Jackson φαίνεται ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν επέλεγε τον ελληνικής καταγωγής Dj για το remix του κομματιού του, καθώς πρόκειται για μια πραγματικά επιτυχημένη dance διασκευή που ξεσηκώνει πλήθη!

To εν λόγω remix προέρχεται από ένα CD single 3 τραγουδιών που θεωρείται εξαιρετικά σπανιο και που εμπεριέχονταν μονάχα(και δεν κυκλοφόρησε πουθενά αλλού) σε μια συλλεκτική έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας του πακέτου με τίτλο “Ghosts”.

Μέσα στο συλλεκτικό αυτό πακέτο έβρισκες εκτός από το συγκεκριμένο CD single, το άλμπουμ “Blood on the dance floor” αλλά και μια βιντεοκασέτα με το εντυπωσιακό μουσικό φίλμ μιας ώρας περίπου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Michael Jackson στον ρόλο του αρχηγού μιας ομάδας φαντασμάτων που στοιχειώνει μια εγκαταλειμμένη έπαυλή.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της εμψύχωσης και της προώθησης του τραγουδιού “Ghosts”.

Το φιλμ μάλιστα είχε κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών το 1997 συγκεντρώνοντας πολύ καλές κριτικές!

Αναμφίβολα μεγάλη τιμή για τον ελληνικής καταγωγής παγκοσμίας φήμης αναγνωρισμένο Dj αλλά και για την χώρα μας γενικότερα που διαφημίζεται με αυτόν τον τρόπο.

O Chris Panaghi θεωρείται ένας από τους καλύτερους remixers παγκοσμίως έχοντας κατά καιρούς συνεργαστεί και διασκευάσει τραγούδια για καλλιτέχνες όπως η Yoko Ono, η Celine Dion, η Gloria Estefan,ο Jon Secada, ο Marc Anthony, οι Aqua, η η Jessica Simpson και η Celia Cruz.

Έχει διατελέσει General Manager δισκογραφικής εταιρίας ενώ σήμερα κατέχει την δίκια του εταιρία παραγωγής, DJG Productions (DJ GREEK Productions).

Αποκλειστικό ρεπορτάζ & υλικό του Δημήτρη Βάνη

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...