Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΑπό φίλοι έγιναν...

Από φίλοι έγιναν θανάσιμοι εχθροί

tom-jerry.jpgΔύο μετρ, ενός Αθηναϊκού νυχτερινού κέντρου επί της Συγγρού, κάποτε ήταν στενοί φίλοι και συνάδελφοι στο ίδιο μαγαζί και στο ίδιο πόστο, μέχρι που ο ένας εξ αυτών, ο λαμογιότατος, έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Σε κάθε εργασιακό περιβάλλον απ΄ όπου κι αν πέρασε φρόντιζε να γίνει κολλητός με το αφεντικό, αλλά και με τους συναδέλφους, ώστε να του εμπιστεύονται τυφλά και να δρα έπειτα με τις λαμογιές του σε ανύποπτο χρόνο.

Έτσι λειτούργησε και στο έν λόγω νυχτερινό κέντρο όταν από έναν επιφανή πελάτη χάθηκε το πανάκριβο δερμάτινο μπουφάν, αξίας πάνω από 6.000 Ευρώ, με αποτέλεσμα να γίνει ο χαμός ανάμεσα στους εργαζομένους, ψάχνοντας τον κλέφτη του μπουφάν. Ο εν λόγω λαμογιότατος μετρ, βεβαίωνε το αφεντικό ότι το μπουφάν το έκλεψε ο συνάδελφος άλλοτε καλός του φίλος.

 Και φυσικά έφαγε το παραμύθι το αφεντικό, διώχνοντας τον τίμιο μετρ, ενώ ο πραγματικός κλέφτης ήταν ο λαμογιότατος ο οποίος αφού σούφρωσε με μαεστρία το μπουφάν, το κατέβασε στο υπόγειο γκαράζ και το έκρυψε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Λίγες ημέρες μετά, το πούλησε στο Μοναστηράκι για 30 αργύρια. Στην αγορά στο Μοναστηράκι έχει καλό όνομα, καθώς κατά καιρούς πουλά καλό πράγμα, προϊόντα κλεπταποδοχής, όπως ένα ζευγάρι πανάκριβες φιρμάτες ανδρικές μπότες, στερεοφωνικά, πλάσμα TV, DVD από συγκάτοικο του, αλλά και εγκέφαλο φορητού υπολογιστή ενός καλλιτέχνη, ο οποίος νόμιζε πως χάλασε ο υπολογιστής , καθώς δεν έπαιρνε μπρος και το πήγε για σέρβις, όπου εκεί τον πληροφόρησαν ότι το βασικό εξάρτημα λείπει από τον υπολογιστή, ρολόγια, ακόμα και ρούχα, όλα τα σούφρωνε και του πουλούσε για λίγα τάλαρα.

Και όμως, το αφεντικό τον πίστεψε, αντί να ελέγξει το σκλιρό δίσκο από το κλειστό κύκλωμα που έχει σε όλες τις γωνιές το μαγαζιού, εκτός, κι αν, ο λαμογιότατος το έσβησε μια και έχει πρόσβαση και στον υπολογιστή του μαγαζιού.

Έτσι λοιπόν, με τις λαμογίες του σουφρωχέρι μετρ, το αφεντικό όχι μόνο έχασε τον καλό του πελάτη, αλλά και ένα τίμιο εργαζόμενο, πέρα που με όλο αυτό το συμβάν βούηξε όλη η Αθήνα.

Ο επιχειρηματίας΄αν δεν  αρέσκεται στα γλειψίματα του λαμογιότατου, δεν θα είχε αδικήσει τόσο  άδικα τον εργαζόμενο της  επιχείρησης του.

Ο αδικημένος μετρ, τώρα δουλεύει σε νυχτερινό κέντρο επί της παραλιακής, όπου όλοι έμαθαν, τι κουμάσι είναι ο πρώην συνάδελφος αυλό – λαμογιό.

Άϊντε και καλή καβάτζα!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...