Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Από την πόλη της Αθήνας έρχομαι

zebekia.jpgΚαι στην κορυφή ζάχαρι με αλάτι, στην νυχτερινής διασκέδαση, όπου τίμησα δεόντως τις πρεμιέρες. Μεταξύ άλλων το νυχτερινό κέντρο “Θάλασσα” με την τριάδα του νεανικού σχήματος Ανδρέα Στάμο, Χρύσπα, και τον Νίνο. Η πρεμιέρα ήταν χαλαρή. Μάλιστα μου θύμιζε την περυσινή χρονιά, την ίδια εποχή,

στο ίδιο κέντρο και με επικεφαλής σχήματος τότε τον Θάνο Πετρέλη και άλλους διασκεδαστές, η πρεμιέρα ήταν στα ίδια επίπεδα.

Αφενός το φετινό πρόγραμμα ναι μεν είναι καλύτερο, αλλά χρειάζεται πολλές αλλαγές για να αλλάξει το γρουσούζικο περυσινό κλίμα.

Βεβαία αυτό θα το αξιολογήσει και θα το κρίνει ο ίδιος επιχειρηματίας, που γνωρίζει καλά το αντικείμενο. Πάντως σίγουρα δεν θα είναι ευχαριστημένος με το μέχρι τώρα αποτέλεσμα, γιατί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας τρέφει μεγάλες φιλοδοξίες για την επιχείρηση του.

Από εκεί έφυγα για το νυχτερινό κέντρο “Frangelico Live” όπου ηγείται του σχήματος ο Χρήστος Μενιδιάτης μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά. Η κίνηση ήταν ικανοποιητική.

Βέβαια θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, το δε σέρβις εν συγκρίσει με άλλες χρονιές το βρήκα πολύ βελτιωμένο.

Το πρόγραμμα του καλλιτέχνη ως επί το πλείστον είναι λαϊκό άσματα παλιά και νέα, χρειάζεται όμως σε πολλά σημεία βελτίωση.

Τον Χρήστο Μενιδιάτη συνάντησα χθες (Κυριακή) βράδυ να παρουσιάζει την νέα δισκογραφία του στο κέντρο “Madame Live” στο κοινό της Θεσ/νίκης.

Στο νυχτερινό κέντρο “Ακτή πήγα να πάρω μια γεύση από το πρόγραμμα το οποίο σύντομα θα μετακομίσει στην νυχτερινή ζώνη της Θεσ/νίκης.

Στην υποδοχή όπου σκέκονταν ένας μετρ ζήτησα να μου βρει τον επιχειρηματία του κέντρου. Όμως αντί αυτού εισέπραξα αγριότητα, το έπαιξε νταής όταν τόλμησα να ρώτησω ποιο είναι το όνομα του, μια και του συστήθηκα όπως ορίζουν οι κανόνες καλής συμπεριφοράς.

Ως απάντηση πήρα μπενιλίκια και βρισίδια. Ωραία υποδοχή !!!! Να τον Χαίρεστε.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, καλώς να μας έλθει, αλλά αν μετακομίσει και ο αγρίκος της υποδοχής, τότε κλάψε Χαράλαμπε !!!!

Όπως φαίνεται κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, παρ΄ όλο που αυτά τα φαινόμενα στην νυχτερινή διασκέδαση σε καθημερινή βάση, τα καυτηριάζω, καθώς τέτοιες καταστάσεις συναντά και ο απλός θαμώνας.

Εν πάσει περιπτώσει το προσπέρασα για να δω το πρόγραμμα των έντεχνων καλλιτεχνών Β. Παπακωνσταντίνου, Λ. Μαχαιρίτσα, Σ. Μπουλά, Γ. Ζουγανέλη και μια πλειάδα άλλων καλλιτεχνών, σε ένα κέντρο κατάμεστο.

Επισκέφτηκα για λίγο το κέντρο “Ρωμαίο” όπου όλα τα λεφτά είναι η Πάολα. Μαζί της εμφανίζονται ακόμα ο Χ. Κυπριανίδης και ο Δ. Μακρής.

Για την τελευταία ημέρα άφησα το νυχτερινό κέντρο “Caramela” με τους καλλιτέχνες Π. Καλίδη, την Θέλξη, και ένα μεγάλο επιτελείο. Βρήκα τον κόσμο στο τσακίρ κέφι και πάνω στα τραπέζια να χορεύει σε ένα κατάμεστο μαγαζί.

 Με το τραγούδι “Έχει πάει τρεις” του Π. Καλίδη οι θαμώνες μαζί με τον καλλιτέχνη τραγουδούσαν, ενώ οι φιάλες και τα καλάθια των λουλουδιών  πηγαίναν και να έρχονταν ασταμάτητα, με ένα σέρβις πολύ καλό. Παρ΄ όλα αυτά κάποιες λεπτομέρειες χρίζουν διόρθωσης.

Στο δε καμαρίνι του Π. Καλίδη και της Θέλξης γινόταν ψιλό – χαμός από Κυπρίους, Καβαλιώτες, Κρητικούς και Θεσσαλονικείς, για ένα αυτόγραφο των καλλιτεχνών, κόσμος απ΄ όλη την Ελλάδα στο εν λόγω κέντρο και χωρίς εκδρομικά.

Για όσοι με ρωτούν για τον Π. Καλίδη, δεν θα έλθει για εμφανίσεις σε κέντρο της Θεσ/νίκης, αλλά θα δώσει 20-25 συναυλίες σ΄ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Όμως η δίμετρη Θέλξη θα αρχίσει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live” στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία, ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας από την πόλη που την ανέδειξε.

Το νυχτερινό κέντρο “Caramela Live” θα κλείσει στα μέσα Μαΐου, μετά από 9 μήνες και 6 ημέρες την εβδομάδα λειτουργίας, ρεκόρ για τα σημερινά δεδομένα, και θα ξανανοίξει τον Σεπτέμβριο, εντελώς ανακαινισμένο, φτιαγμένο από την αρχή.

Εύχομαι για όλα τα νυχτερινά κέντρα την καλοκαιρινή σαιζόν να πάνε καλύτερα, απ΄ ότι πήγαν το χειμώνα, και να τονίσω πως είτε καλά, είτε ενοχλητικά για κάποιους  που γράφω, είναι για να τα μάθουν οι εργαζόμενοι στα κέντρα αυτά, μπας και προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο, που τους αφήνει ούκ ολίγα λεφτά.

Όσο για τους νυχτερινούς ταξιτζήδες η συμπεριφορά τους ήταν κάπως βελτιωμένη, ως ευγενικά θα έλεγα, εν σχέσει με την προηγούμενη φορά, όμως το χούι δεν αλλάζει, και η ταρίφα στο το ίδιο δρομολόγιο όλο και αυξάνεται κατά 3 Ευρώ, τα δε ταξίμετρα από τα 10, ζήτημα μόνο τα 2 να κόβουν αποδείξεις !!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Της Μαρίας Νεγραπόντη-Δεληβάνη Χθες, 12-2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία, για τα απλήρωτα, επί 83 χρόνια χρέη των Γερμανών, προς την Ελλάδα, από τη βάρβαρη κατοχή (έχω ήδη τοποθετηθεί στο ΦΒ). Ήταν πρωτοβουλία του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, πρέσβη ε.τ. Και, αρχικά, είχα πολλούς...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ                  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2740/29-04-2024                      Αριθ. Πρωτ: 78/29-04-2024 Αθήνα 29η Απριλίου 2024 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ Των:        ...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΟΥ “ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η τραγωδία των Τεμπών, η ανθρώπινη τραγωδία της σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο άδικος χαμός τόσων νέων αθώων ανθρώπων, ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική κοινωνία και την συνειδητοποίησε επιτέλους, πως ένοχοι...

Η επαναστατική συμβολή της γλώσσας στη εξέλιξη του ανθρώπου.

Η εποποιϊα του ανθρώπινου είδους ξεκίνησε πριν 3-4 εκατομμύρια χρόνια. Μπορούμε όμως να θεωρήσουμε ότι ξεκίνησε πολύ πιο πριν, διότι τα βασικά στοιχεία της νοημοσύνης , η εφεύρεση και χρήση εργαλείων, καθώς και η χρήση διαφόρων ειδών γλωσσών, υπάρχουν...