Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Η δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν «ανέβει» με μεταγραφή στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Υπάρχει ένας κόσμος στο Ραδιομέγαρο -όχι από το τακτικό προσωπικό- ο οποίος βρίσκεται… υπ’ ατμόν, εξαιτίας των αλλαγών στην κορυφή της ΕΡΤικής πυραμίδας.

Σε αυτό το πολυπληθές σύνολο ανεξακρίβωτο ως προς τον αριθμό του, που «ανέβηκε» στην ΕΡΤ κι έπιασε δουλειά, ιδίως από το 2022 και έπειτα, υπάρχουν ουκ ολίγοι οι οποίοι αποτελούν επιλογές της διοίκησης της προερχόμενοι από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, αναφέρουν γνώστες της ΕΡΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΪ.

Γνωστόν είναι σε πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος κατευθύνεται στο Ραδιομέγαρο με μάνιουαλ. Με σαφείς οδηγίες.

Με δεδομένη την αλλαγή κλίματος στην ΕΡΤ η τάση ανάπτυξης φυγόκεντρων δυνάμεων η οποία άρχισε να παρατηρείται ήδη από το σχετικά πρόσφατο προηγούμενο διάστημα.

Έχουν ήδη αρχίσει να αποχωρούν ένας- ένας (και μια- μια) δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν «ανέβει» με μεταγραφή στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αρκετοί από τους οποίους προηγουμένως ήταν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Κωνσταντίνου Ζούλα, ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό στη δημοσιογραφική πιάτσα, αναμένεται να αναλάβει κεντρικό ρόλο και διοικητικά καθήκοντα οσονούπω στον ΣΚΑΪ, εξαπλώθηκε η φήμη ότι δημοσιογράφος, επίσης «παιδί» του ΣΚΑΪ και μάλιστα αναγνωρίσιμο, που τώρα εργάζεται στην ΕΡΤ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κανάλι του Φαλήρου για να ενισχύσει την νέα ειδησεογραφική καθημερινή πρόταση του σταθμού.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Φιλοσκοπιανό γλέντι στο χωριό Τοιχιό της Καστοριάς!Πρωτοστατεί ο παπάς του χωριού, που δηλώνει ανερυθρίαστα ” να φύγουν οι Έλληνες από τη Μακεδονία”!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΎ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ Το πολιτικό κίνημα του κάθε σκεπτόμενου Συνέλληνα. Διαβάστε το πριν το κατεβάσουν! Μάθανε πως...και πλάκωσαν οι.... Φιλοσκοπιανό γλέντι στο χωριό Τοιχιό της Καστοριάς! Πρωτοστατεί ο παπάς του χωριού, που δηλώνει ανερυθρίαστα " να φύγουν οι Έλληνες από τη Μακεδονία"! Ξεσάλωσαν οι...

Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ

*Γράφει ο Π.Ι. Καραφωτιάς Σχετικά με τη διεθνή στάση της τουρκικής ηγεσίας, είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ΜΜΕ, είτε λόγω άγνοιας είτε σκοπιμότητας, δεν εστιάζουν την κριτική τους ρεαλιστικά στο υπόβαθρο των πραγματικών της κινήτρων. Δεν χρειάζεται ν' αναφερθούμε σε παλιές...

Για τη δεν έδωσε το μικρόφωνο στη ΔΕΘ σε Θεσσαλονικιά ΜΜΕ Ο Μητσοτάκης!!!!

Γραφή Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Να αποφεύγει και συνεντεύξεις Τύπου με ανεξάρτητα ΜΜΕ, γιατί φοβούμενος τις δύσκολες ερωτήσεις έτσι για αυτό δεν έδωσε το μικρόφωνο στη ΔΕΘ σε Θεσσαλονικιά ΜΜΕ Ο Μητσοτάκης!!!! Το 'χει συνήθεια ο ευθυνόφοβος πρωθυπουργός (ουδέποτε...

Τα σημερινά ΛΕΙΖΕΡ των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Γράφει ο Δημήτρης Βόγγολης, Πρόεδρος ΙΗΑ Η ακτίνα φωτός του Αρχιμήδη: Θεωρείται πως χρησιμοποιήθηκε κατά την πολιορκία ων Συρακουσών- εστίαζε τις ακτίνες του Ήλιου, βάζοντας φωτιά στα ρωμαϊκά πλοία (ένα από τα αμυντικά όπλα του Αρχιμήδη, όπως και η «αρπάγη» του για...