Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα της πόληςΑποχαιρετιστήρια Επιστολή του...

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Θεόδωρου Αθανάσαρου

view.jpgΜία θητεία δώδεκα συνολικά ετών στην υπηρεσία των κοινών αυτής της πόλης τελειώνει σε λίγες μέρες.

Δε θα ήθελα, φεύγοντας, να σταθώ σε οτιδήποτε άλλο πέραν των προσπαθειών μου να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την πόλη και τους συμπολίτες μου.

Προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια να κινούμαι μέσα στα όρια των αρμοδιοτήτων που κάθε φορά ο Δήμαρχός μας μου ανέθετε, χωρίς να υπερβαίνω ή να παρεκκλίνω της εμπιστοσύνης του.

 Υπηρέτησα την πόλη από τρεις διαφορετικές Αντιδημαρχίες, υπήρξα Εντεταλμένος Σύμβουλος, Πρόεδρος στην ΔΕΕΚΜΕ και Πρόεδρος στο Συμβούλιο Πρόληψης Εγκληματικότητας του Δήμου μας.

Στην Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας, από την οποία φεύγω, έδωσα τα τελευταία χρόνια ότι είχα και δεν είχα από σωματικά και ψυχικά αποθέματα.

Νομίζω ότι, μετά από πραγματικά σκληρή και επίπονη προσπάθεια, παραδίδω ένα σώμα Δημοτικών Αστυνόμων οργανωμένο και με πλήρη συναίσθηση των καθηκόντων και του σοβαρού έργου που έχει να φέρει σε πέρας.

Προσπάθησα επίσης να πείσω την πολιτεία για την ανάγκη συγκεκριμένου νομικού πλαισίου και συγκεκριμένων μέτρων για την πάταξη του παραεμπορίου, την αντιμετώπιση της παράνομης ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στα πεζοδρόμια και τους πεζόδρομους της πόλης, την αυστηρή τιμωρία αυτών που παρκάρουν σε διαβάσεις πεζών και ράμπες αναπήρων.

Δυστυχώς η πολιτεία φοβήθηκε το πολιτικό κόστος, μη μπορώντας να αντιληφθεί ότι όλα αυτά είναι η καθημερινή προτεραιότητα των πολιτών.

Ελπίζω από βάθους καρδίας ότι αυτή θα είναι και η θετική πρόκληση για όσους τώρα αναλαμβάνουν τη διοίκηση του Δήμου, να συνεχίσουν τις προσπάθειες που προσωπικά ξεκίνησα και με τη βοήθεια του Δημάρχου μας προώθησα προς την πολιτεία.

Για δώδεκα χρόνια ο Δήμος Θεσσαλονίκης υπήρξε το σπίτι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια. Τους συναδέλφους συμβούλους και αντιδημάρχους και τους συνεργάτες στο προσωπικό του Δήμου.

 Ιδιαίτερα δε τους συνεργάτες μου στη Δημοτική Αστυνομία που στήριξαν τη δύσκολη και επίπονη προσπάθεια να χτίσουμε μια νέα υπηρεσία από τα θεμέλιά της. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Τύπου και των ΜΜΕ που με την κριτική τους μας έδωσαν κίνητρα να γίνουμε καλύτεροι.

Πάνω από όλους, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους αυτής της πόλης που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν σε τρεις συνεχείς εκλογικές διαδικασίες. Τους συμπολίτες μου, που υπήρξαν και οι σημαντικότεροι συνεργάτες των προσπαθειών μου.

Τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που δείχνουν στην πράξη το ενδιαφέρον και την αγωνία τους για το καλό της πόλης τους.

Σας ευχαριστώ όλους.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...