Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔισκογραφικέςΑπονομή πλατινένιου δίσκου...

Απονομή πλατινένιου δίσκου στο Νίκο Ζωιδάκη

Το περασμένο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο κέντρο Αθηνών (LAV) όπου εμφανίζεται ο Νίκος Ζωιδάκης με την Άννα Βίσση, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» απένειμε τετραπλή πλατίνα στο Νίκο Ζωιδάκη και τους συνεργάτες του για την τεράστια εμπορική επιτυχία του άλμπουμ «Νίκος  Ζωιδάκης  Live» .

Την απονομή στο αγαπημένο κρητικό καλλιτέχνη έκανε η Άννα Βίσση ενώ την απονομή στους συνεργάτες του ανέλαβε από τα «Παραπολιτικά» ο Αντώνης Πρέκας, ο οποίος με τα συγχαρητήρια του στο Νίκο Ζωιδάκη είπε την παρακάτω μαντινάδα :

Ατόφιο το ταλέντο σου

Όλο από πλατίνα

Δοξάζεις με την λύρα σου

Την Κρήτη στην Αθήνα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφού ευχαρίστησε την Άννα Βίσση, τον Δ/ντη των «Παραπολιτικών», τους συνεργάτες του και τους συντελεστές του δίσκου, συγκινημένος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στηριξή του όλα αυτά τα χρόνια!!

Η συνέχεια της βραδιάς παρέα με Νίκο, Άννα και φυσικά απεριόριστη ρακί μπορείτε να καταλάβετε τι επιφύλαξε για τους παρευρισκόμενους του LAV ως το πρωί.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...