Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕκλογέςΑπευχόταν το Συνέδριο...

Απευχόταν το Συνέδριο ο Βελόπουλος όπως ο διάολος το λιβάνι…

Πράγματι λοιπόν, ο λαός μας έδωσε στον Κυριάκο Βελόπουλο τη δυνατότητα να μπει στη Βουλή! Ικανοποιήθηκε από την εκεί 4ετή παρουσία του κόμματος “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”;

Άδραξε την ευκαιρία των χαλεπών καιρών μας ο Κυριάκος Βελόπουλος, ώστε να εκτινάξει τα εκλογικά ποσοστά του, που δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να αγγίξουν το 15+%; Βεβαίως υπέρ Πατρίδος και λαού!

Φαντάζομαι για τον λόγο αυτό ζήτησε από εμένα τρεις συναντήσεις και στις οποίες συζητήθηκε το “άλμα προς τα εμπρός” του κόμματός του, προφανώς γνωρίζοντας τη διεισδυτικότητά μου στον δημοκρατικό πατριωτικό πολιτικό χώρο! Αφού γνωριζόμασταν πολύ καλά, από τη στιγμή που γνώριζε πως η πολιτική ύπαρξή του στον ΛΑΟΣ οφειλόταν σε 3-4 στελέχη που είχαν οργανώσει τον ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα και έτσι με την εκτίναξη των εκλογικών ποσοστών του ΛΑΟΣ εξελέγη και εκείνος Βουλευτής!

Απλά για τους μη γνωρίζοντες να υπενθυμίσω πως υπήρξα 4 χρόνια Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ και 8 χρόνια μέλος του Εκτελεστικού του Γραφείου!

Αποτέλεσμα των συζητήσεών μου με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ήταν επιστολή (ηλεκτρονικό μήνυμα) που του έστειλα, ως πλάνο δράσης του κόμματος προς το Συνέδριο, στις 14 Οκτωβρίου 2019 και η οποία ανέφερε τα παρακάτω:

«Αγαπητέ Κυριάκο, αγαπητέ Πρόεδρε,

Θα ήθελα να σου αναφέρω – όπως μου ζήτησες – την γνώση μου, την σκέψη μου, περί της κομματικής δομής της “Ελληνικής Λύσης” προκειμένου το κόμμα, αμέσως μετά το Συνέδριο – που όπως μου είπες στην τελευταία συνάντησή μας θα γίνει τον προσεχή Μάρτιο του 2020 – να φτάσει σε διπλάσια εκλογικά ποσοστά – τουλάχιστον – από τα ποσοστά που έλαβε στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019!

Έτσι θα πρέπει να υπάρξει “Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή” (κατά τον λογισμό μου 7μελής) με ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης σου αλλά και γνώστες της πολιτικής επιστήμης, προκειμένου να εκφράζουν την ανάγκη των στόχων του κόμματος προς τα εμπρός, με αυστηρά διακριτούς ρόλους…

Θα πρέπει να συσταθεί “Περιφερειακή Επιτροπή” (11μελής) για την επεξεργασία ζωτικών προβλημάτων και την επεξεργασία αυτών με ταυτόχρονη προώθηση στους Βουλευτές του κόμματος προκειμένου να γίνονται ερωτήσεις στη Βουλή!

Τα δέκα μέλη θα καλύπτουν όλη την ελληνική Επικράτεια και ο Πρόεδρος θα βρίσκεται στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη και ο οποίος θα συντονίζει και θα προωθεί το έργο τους στο κόμμα (όπως ίδιο όργανο είχαμε στον ΛΑΟΣ με Πρόεδρο την αφεντιά μου)!

Θα συσκέπτονται, εάν είναι εφικτό μια φορά τον μήνα υπό την προεδρία του Προέδρου του κόμματος, προκειμένου να τους παρέχεται η ενημέρωση για την πολιτική γενικότερα γραμμή του κόμματος!

Η 11μελής Επιτροπή θα αναλάβει να ιδρύσει – σε πρώτη φάση – Τοπικές Επιτροπές, με γραφεία ή μη!

Η αγαστή συνεργασία της 11μελούς Επιτροπής με τους Βουλευτές του κόμματος, που θα έχουν “χρεωθεί” συγκεκριμένους νομούς της Ελλάδος, θα δημιουργήσει την απαραίτητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, μέσω της αναδείξεως στη Βουλή των κατά τόπους προβλημάτων!

Αφού επίσης, θα έχει ορισθεί από τον Πρόεδρο της 11μελούς Επιτροπής με την συγκατάθεση του Προέδρου του κόμματος, εκείνο το πρόσωπο από την κάθε Τοπική Επιτροπή, που θα πληροί τις προϋποθέσεις και θα παρουσιάζει το κομματικό έργο μέσω των σχετικών ερωτήσεων που θα έχουν υποβληθεί στη Βουλή και των αντίστοιχων απαντήσεων από την κυβερνητική πλευρά, στους τοπικούς ραδιοφωνικούς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς!

Όσον αφορά το Συνέδριο του κόμματος, θα πρέπει να γίνει ακολούθως η σωστή προετοιμασία ώστε οι συμμετέχοντες Σύνεδροι να μην είναι λιγότεροι από 1500!

Εκεί θα εκλεγεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που φρονώ πως πρέπει να είναι 60μελής, ο Γενικός Γραμματέας αυτής, που θα πρέπει να είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του Προέδρου του κόμματος, και στη συνέχεια το Εκτελεστικό Γραφείο – το ανώτερο θεσμικό όργανο των κομμάτων – που θα πρέπει να είναι 9μελές (Πρόεδρος κόμματος, Γ.Γ. Κ.Ε. και επτά μέλη)!

Θεωρώ αγαπητέ Κυριάκο, αγαπητέ Πρόεδρε της “Ελληνικής Λύσης”, πως με αυτό το γενικό πλάνο, θα οδηγηθεί πράγματι το κόμμα προς τα εμπρός, προκειμένου να παίξει το ρόλο που ίσως του έταξε η ιστορία, για να σώσει το Έθνος μας από τους σύγχρονους Λαιστρυγόνες!

Με εκτίμηση – Παναγιώτης Αποστόλου!»!

Δυστυχώς όμως από εκείνη την ημέρα ο Βελόπουλος έγινε “Λούης” και “μην τον είδατε τον Παναγή”!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...