Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκκλησιαστικάΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ ΣΕ “ΑΛΛΑΧ” ΚΑΙ “ΜΩΑΜΕΘ” ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Δέσμευση Συνταγματικής τροποποίησης

Απαράδεκτο να ακούγεται μέσα στην Βουλή των Ελλήνων του Μακρυγιάννη και του Κανάρη, Ισλαμικός “Όρκος επί του Κορανίου” με τα λόγια:

“Ορκίζομαι στο όνομα του παντοδύναμου “θεού” και του μόνου αυτού “προφήτη”, ο οποίος είναι ο Μωάμεθ…”!

Αν είναι δυνατόν! Θα σηκωθούν οι τάφοι των Αγίων και των Ηρώων και θα μας κυνηγήσουν! Δείτε το τηλεοπτικό ντοκουμέντο:

1. Oι βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Bουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο:

«Oρκίζομαι στο όνομα της Aγίας και Oμοούσιας και Aδιαίρετης Tριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

2. Aλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι βουλευτές δίνουν τον ίδιο όρκο σύμφωνα με τον τύπο της δικής τους θρησκείας ή του δικού τους δόγματος.

3. Bουλευτές που ανακηρύσσονται όταν η Bουλή απουσιάζει δίνουν τον όρκο στο Tμήμα της που λειτουργεί”.

ο Μακεδονικό Κόμμα του αιώνιου Ελληνισμού δεσμεύεται να αλλάξει την παράγραφο 2 του άρθρου 59 του Συντάγματος και θα προσθέσει ακόμη μία, ως εξής:

“2. Aλλόθρησκοι, ετερόδοξοι ή άθρησκοι βουλευτές δίνουν μόνον πολιτική υπόσχεση και όχι όρκο.

3. Στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων θα λειτουργεί Ορθόδοξο Χριστιανικό Παρεκκλήσιο, με θέση Ιερέα, ενώ στην Αίθουσα των Συνεδριάσεων θα τοποθετηθούν σε κεντρική θέση, πάνω από το βήμα, η εικόνα του Χριστού και της Υπεραγίας Θεοτόκου, όπως και σε όλες ανεξαιρέτως τις δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς, καθώς και τους στρατιωτικούς σχηματισμούς και μέσα”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...