Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΓνώμεςΑπίστευτη επίθεση του...

Απίστευτη επίθεση του προέδρου της ‘Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων στην κυβέρνηση για αξιόποινες και αντισυνταγματικές πράξεις-Αλλίμονο στους δημοσιογράφους καθώς έρχονται… ερπύστριες!..

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Για πρώτη φορά η Νομική Σχολή και η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής,δηλαδή οι δυο σημαντικότεροι φορείς για μια κυβέρνηση εξέφρασαν την πλήρη και κάθετη αντίθεσή τους στο νομικό έκτρωμα(τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα) με το οποίο η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εισάγει κάτι σαν “γκουλάγκ” (φυλακίσεις εξπρές)και στο χώρο της ενημέρωσης και της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών.

Ο γνωστός καθηγητής της Νομικής και πρόεδρος της Ένωσης  Ελλήνων Ποινικολόγων κ. Ηλίας Αναγνωστόπουλος σε συνέντευξή του στον Παντελή Καψή τόνισε όλα τα παραπάνω με παραδείγματα.Οτι δηλαδή είναι άθλιο το επιχείρημα ότι διορθώνουν οι νέοι κώδικες το καθεστώς ατιμωρησίας που επικρατεί στην Ελλάδα,διότι στην Ελλάδα στους 100 χιλιάδες κατοίκους αντιστοιχούν 106 φυλακισμένοι,ενώ στην “σκληρή” Γερμανία αντιστοιχούν οι…μισοί.Σε καμία δυτική ευρωπαϊκή χώρα δεν αντιστοιχούν περισσότεροι από την Ελλάδα.

Στις φωτογραφίες ο κ. Αναγνωστόπουλος, ως υπερασπιστής του Θόδωρου Κολοκοτρώνη στις γνωστές δίκες που παρουσιάστηκαν στο Μέγαρο Μουσικής και στο Βυζαντινό Μουσείο.

Αποκάλυψε ακόμα ότι για την σύνταξη τους εκτρώματος αυτού,το οποίο είναι ευθέως αντισυνταγματικό καθώς προ-δημεύει και περιουσίες δεν έγινε κανένα απο τα νομικά βήματα που έχει ανακοινώσει ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ(το εγχειρίδιο καλής νομοθέτησης) η ίδια η Κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!

Ο κ.Αναγνωστόπουλος,καθηγητής που δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τον δημόσιο λόγο του είπε το εξής και είναι βαρύτατο:

” Αυτός ο (νόμος πια)είναι ένα αντισυνταγματικό προχειρολόγημα.Είπαν κάποιοι από το υπουργείο ότι δεν λειτούργησε η νομοπαρασκευαστική επιτροπή,που η ίδια η κυβέρνηση θεσμοθετησε και στην οποία μετέχουν δικαστές,δικηγόροι και άλλοι επιστήμονες,γιατί σε αυτές τις επιτροπές μετέχουν δικηγόροι ,οι οποίοι μέσω των επιτροπών νομοθετούν για τους πελάτες τους.Το επιχείρημα αυτό επιστρέφεται και αντιστρέφεται,όπως ήδη έγραψε κάποιος.Οτι δηλαδή και στη Βουλή,είναι όλο δικηγόροι,άρα αυτοί νομοθετούν για τους πελάτες τους.”

Ο καθηγητής πρόσθεσε και κάτι αξιόποινο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη λέγοντας επι λέξει:

Είναι εξίσου προσβλητικό,όσο και αστείο αυτό”.

Υποτίθεται ότι η κυβέρνηση θέλει με το προχειρολόγημα αυτό να κρεμάσει πάνω απο τα κεφάλια όλων μια δαμόκλειο σπάθη τιμωρίας ,αντί της ατιμωρησίας.

Μα όταν ο πρόεδρος της Ενωσης Ποινικολόγων και μέλος σχεδόν όλων των ως προχθές νομοπαρασκευαστικών επιτροπών λέει δημόσια ότι τα επιχειρήματα της κυβέρνησης είναι αντισυνταγματικά και προσβλητικά δεν είναι ο ορισμός της ΑΞΙΟΠΟΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ;

Οταν λέει ότι στη Βουλή νομοθετούν για τους πελάτες τους και τόσα μέλη της κυβέρνησης και της κυβερνητικής πλειοψηφίας,ου μην αλλά και μειοψηφίας,έχουν σοβαρότατες εκρεμότητες με την Δικαιοσύνη δεν είναι αξιόποινο;

Αυτά ποιός θα τα τιμωρήσει;Τα ατιμώρητα αυτής της διαχρονικής,διακομματικής κατηγορίας δεν είναι καθεστώς ατιμωρησίας;

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Α)Π.χ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Τον Μάρτιο του 2018 η υπηρεσία των “Χόακσιες”(ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΗΟΑΧΕΣ)για να σταματήσει τις αποκαλύψεις μας για τσιμέντωμα του χώρου του εγκλήματος έγραψε δημόσια ότι αυτό δεν έγινε ποτέ,ότι είναι fake news. Έγραψαν επι λέξει:

“Το υλικό που βλέπουμε να στρώνεται παραπλεύρως του σημείου, δεν είναι ούτε τσιμέντο, ούτε άσφαλτος. Αντίθετα, είναι ένα αδρανές μείγμα, αποτελούμενο από γαρμπίλι, ψιλοκομμένη πέτρα δηλαδή, και χώμα που διαστρωματώθηκε ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των συνεργείων για την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής, λόγω της λάσπης που υπήρχε εκεί.”

Αρα για να τα γράψει αυτά αυτή η υπηρεσία,η οποία χρματοδοτείται με τεράστια ποσά από κάπου τα πήρε,αφού δεν είναι δυνατόν κάποιοι μη ειδικοί να χρησιμοποιούν επιστημονικούς όρους.

Με επιστολή λοιπόν,για να αποδεικνύεται η καλοπιστία μας και ότι δεν έχουμε σκοπό να συκοφαντήσουμε κανέναν τους ζητήσαμε να μας κοινοποιήσουν την εισήγηση για να μπει αυτό το υλικό και την έγκριση αυτής της εισήγησης.

Προφανές έιναι ότ θα (πρέπει να)υπάρχει εισήγηση ειδικού στην οποία θα περιγράφεται το υλικό αυτό και θα δικαιολογείται γιατί πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα.Και θα (πρέπει να)υπάρχει και έγκριση από αρμόδια υπηρεσία.

Πέρασαν 4-5 μήνες και δεν έχουμε καμία απάντηση.

Αντίθετα δημοσιοπιήθηκε το γεγονός ότι οι δικαστικές αρχές αντι να είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή και να είχαν ζητήσει(και με τις δικές μας δημόσιες αποκαλύψεις)άμεσα την εισήγηση αυτή και την έγκριση τα ψάχνουν μετά ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ από την τοποθέτησή τους και αφού περιέργως καθυστέρησαν και κάποιοι από την πλευρά των συγγενών να καταλάβουν το ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΝ έγκλημα.

Τις έρευνες τότε ανακοινώθηκε ότι τις συντονίζει ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ και υπουργός Γεραπετρίτης.

Στη Βουλή η Αντιπολίτευση αποχώρησε γιατί δεν κλήθηκαν κρίσιμοι μάρτυρες,όπως ο αρχιμηχανικός τους ΟΣΕ Μάνος Παναγιώτου,στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κ.Κατσούλης,επίσης στέλεχος,ο κ.Γενιδουνιάς,επίσης στέλεχος,ενώ είναι προφυλακισμένος ο σταθμάρχης,την αδελφή του οποίου είχε υποδεχθεί στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και γράφεται ότι ρουσφετολογικά είχε τοποθετηθεί σταθμάρχης Λάρισας.

Ζητήθηκε επίσης η δίωξη του μέλους της κυβέρνησης και της Βουλής Κώστα Αχ.Καραμανλή και του Χρ.Σπίρτζη.

Η αρμόδια Εξεταστική Επιτροή της Βουλής με βάση ΝΟΜΟ που ψήφισε η Βουλή απέκλεισε τους μάρτυρες αυτούς και η Βουλή με βάση ΝΟΜΟ που ψηφισε η Βουλή αρνήθηκε τις κατηγορίες κατά πολιτικών.

Ακριβώς αυτό δεν καταγγέλλει ο καθηγητής και πρόεδρος των ποινικολόγων κ.Αναγνωστόπουλος;

Οτι δηλαδή νομοθετούν για τους πελάτες τους;

Δεν θυμίζει το νομιμοφανές αυτό ελληνικό γκουλάγκ ,το γκουλάγκ του Πούτιν,στο οποίο απλώς εξαφάνισε το πτώμα του Ναβάλνι και απο την ίδια τη μητέρα του και της απαντά ότι με βάση νόμο μπορεί να το θάψει μυστικά ,όπου θέλει και άρα όλα καλά;

Ξαναδιαβάστε λοιπόν τι έγραψε η υπηρεσία των “ΧΟΑΚΣΙΣ” και τώρα διαβάστε τι διαπίστωσε για τσιμέντωμα ο πραγματογνώμονας κ.Κοκοτσάκης:

“…ο χώρος “μολύνθηκε” γιατί πέραν των απολύτως απαραίτητων εργασιών διευθέτησης για επιχειρησιακούς λόγους που αναγκαστικά έγιναν, αλλοιώθηκε κιόλας αφού ικανή έκταση περίπου 2 στρεμμάτων μπαζώθηκε με φερτά υλικά όπως χαλίκια και μπετόν».

Ερώτημα: το μπετόν δεν είναι τσιμέντωμα;

Προσθέτει ο πραγματογνώμονας:

«…μπαζώθηκε με επιμελή και μόνιμο τρόπο, δηλαδή αφαίρεση του χώματος σε ικανό βάθος, πάχτωση του με χοντρά εμποτισμένα χαλίκια λατομείου και κάλυψη με σκυρόδεμα επίσης ικανού πάχους….».

“…1.Κυρίως όμως το σημείο στο οποίο είχαν καταπέσει τμήματα (συντρίμμια) της επιβατικής αμαξοστοιχίας, αλλά και απόβλητα ή κατάλοιπα καύσης παρασυρμένα από τα νερά πυρόσβεσης, ίσως όμως και βιολογικό υλικό ανθρώπων, μπαζώθηκε με επιμελή και μόνιμο τρόπο, δηλαδή αφαίρεση του χώματος σε ικανό βάθος, πάχτωση του με χοντρά εμποτισμένα χαλίκια λατομείου και κάλυψη με σκυρόδεμα επίσης ικανού πάχους.

Η ενέργεια αυτή δυσχεραίνει αν δεν αποκλείει κιόλας την έρευνα στο σημείο εκείνο και κυρίως την λήψη δειγμάτων που ίσως βοηθούσαν στην διαφώτιση αρκετών από τα ερωτήματα της έρευνας.

2. Όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη, όλα τα υλικά, αντικείμενα κλπ. που καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στην εκδήλωση του συμβάντος, θεωρούνται πειστήρια και ως τέτοια πρέπει αντιμετωπίζονται. Πέραν των άλλων τυπικών και ουσιαστικών μέτρων που πρέπει να λαμβάνονται, είναι και αυτό (κύριο) της διαφύλαξης και προστασίας.
Τα συγκεκριμένα αντικείμενα-πειστήρια (συντρίμμια, χώματα) που μετακινήθηκαν από τον τόπο του συμβάντος έπρεπε να διαφυλαχτούν και προστατευτούν τόσο από τις καιρικές συνθήκες, όσο και από τυχόν απόπειρά αλλοίωσης ή αφαίρεσης, μέτρα που δεν λήφθηκαν στον βαθμό που θα εξασφάλιζε την έγκαιρη -ασφαλή και αδιαμφισβήτητη έρευνα επ΄ αυτών και την διατήρηση τυχόν υπολειμμάτων-στοιχείων που θα βοηθούσαν προς τούτο.

3. Ο τρόπος και η επιλογή των χώρων από τους οποίους ελήφθησαν τα δείγματα για χημική ανάλυση, είναι μεθοδολογικά μη ορθός, γιατί τα περισσότερα δείγματα έχουν ληφθεί από το βόρειο τοιχίο αντιστήριξης και όχι από τον χώρο που έγινε η καύση-έκρηξη. (Πιθανότατα δεν ελήφθησαν, γιατί ο χώρος είχε διαμορφωθεί και αλλοιωθεί και υπήρχε και χρονική καθυστέρηση λήψης δειγμάτων, γεγονός που καθιστούσε πλέον, τα δείγματα επισφαλή και όχι αντιπροσωπευτικά»…

…”στ. Έχει προκύψει ο αποδεδειγμένος τραυματισμός 4 πυροσβεστών της ομάδας πυρόσβεσης, των οποίων η ιατρική γνωμάτευση αναφέρει ότι υπέστησαν «χημικά εγκαύματα» διαφόρων βαθμών.

Σημειώνουμε ότι οι πυροσβέστες δεν ήλθαν σε επαφή με άμεσες φλόγες, αλλά πιθανόν με τα κατάλοιπα κατάσβεσης (νερά με φερτά από αυτά υλικά) και τα οποία διαπέρασαν την στολή τους και τους προκάλεσαν τέτοιου είδους τραυματισμό.

Τα χημικά εγκαύματα δεν συνάδουν σε επαφή με έλαιο σιλικόνης σε οποιαδήποτε μορφή του, διότι ούτε αυτή ούτε τα παράγωγα της έχουν αρνητικές επιδράσεις στο δέρμα των ανθρώπων (δεν έχει αναφερθεί παγκοσμίως τέτοιο περιστατικό), αντίθετα τα χημικά αυτά εγκαύματα συνάδουν με την επαφή με ουσίες όπως οργανικοί διαλύτες που είναι ισχυρά τοξικοί. Τέτοιοι διαλύτες έχουν ανιχνευτεί στα ληφθέντα δείγματα, (Βενζόλιο, Ξυλόλιο, Τολουόλιο κ. λ. π)”

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2.

Β)Ο δημοσιογράφος Στεφανος Χίος κινείται στα βήματα του παλαιότερου Καψάλη.Και γράφει στη μαλιαρή και βαρύτατα.Πλείστα όσα είναι απολύτως αληθινά,ανεξάρτητα από το αν οι εκφράσεις μπορεί να είναι βαρύτατες και προσβλητικές.Τα εγκλήματα(π.χ.απόπειρα δολοφονίας,απόπειρα δωροδοκίας,συγκάλυψη κακουργημάτων κ.α. πολλά)είναι υπαρκτά.

Θα ζήσουμε προφανώς το παγκόσμιας γκουλαγκοποιητικής πρωτοτυπίας το φαινόμενο να πάει φυλακή για εξύβριση και δυσφήμηση ο Χίος χωρις να έχουν βρει τους δολοφόνους του!

“Μα θα πει κανείς σας,μπορεί να συγκριθεί ο Χίος με τους κυβερνώντες που έφτιαξαν ένα κανονικό κράτος,το οποίο επαινεί και ο Εκόνομιστ;”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Ενας κύριος με το όνομα Νικολάου εμφανίστηκε στο πλευρό του πιο θερμού υποστηρικτή του Μητσοτακέϊκου ,του μακαρίτη Δημητρη Κοντομηνά.Θυμόμαστε ακόμα να μας λέει τις αδελφικές σχέσεις που είχε με το Μητσοτακέϊκο κλπ κλπ καθώς είχαμε και διευθυντική σχέση στα ΜΜΕ του.

Ο Νικολάου αυτός του έφαγε λέει 55 εκατομμύρια.Ο ίδιος ο Κοντομηνάς γράφει σε αγωγή του(ναιεεε βρέθηκε δικηγόρος που έγραψε τέτοια αγωγή και μήνυση…):

“…Τον διαβεβαίωσαν ότι αποτελούσε επιθυμία-απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να ιδρύσει μια εταιρεία που θα πωλούσε τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό σε διάφορες χώρες, με τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί σε τρίτους η παραμικρή υπόνοια ότι πίσω από τις εν λόγω συναλλαγές υποκρύπτονταν αμερικανικά συμφέροντα. Η εταιρεία αυτή θα χρηματοδοτούταν μυστικά κατά το μεγαλύτερο μέρος από το Carlyle Group και άλλες εταιρείες ελεγχόμενες από την NSA και ότι αναμενόταν να κάνουν εργασίες συνολικού ύψους 50-100 δισ. δολαρίων…».

Αυτός ο Νικολάου θα του έκλεινε-όπως γράφει η μήνυση και αγωγή, ραντεβού μισοπέλαγα με τον αρχηγό της ΣΙΑ για να τον χρίσει αρχηγό της Μεσογείου κλπ κλπ

Αυτός ο Νικολάου δεν δικάστηκε ποτέ γιατί πιάστηκε απο την Αστυνομία να παριστάνει τον…γιατρό!Και να μπαίνει να χειρουργεί σε κλινική στο Κολωνάκι.

Αποκαλύφθηκε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Κοντοστάθης

Καταδικάστηκε σε πολλές φορές ισόβια γιατί ως δήθεν γιατρός τσάκισε ανθρώπους.

Δεν καταδικάστηκε κανείς άλλος μαζί του.Ως να τα έκανε όλα μόνος του!!!

Είχαν παραπεμθεί και κάμποσοι άλλοι και ανάμεσά τους και πρώην υπουργός και βουλευτής κλπ ΟΛΟΙ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ!!!

Δεν το ηξερε κανείς βρε αδελφέ…Επίσης πήγε φυαλκή αμίλητος.Γιατί είμαστε βέβαιοι οτι θα βγει σε χρόνο ρεκόρ;

Μα διότι τον πιάνει ο…προηγούμενος νόμος.

Θυμηθείτε τια λένε παραπάνω κυβέρνηση και καθηγητής Αναγνωστόπουλος για το πως οι νόμοι ψηφίζονται ανάλογα με τους πελάτες…

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3.

Ο Νταβίντ Σασούν έχει πραγματικό όνομα Καλίντ ελ Σερίφ και είναι φυλακόβιος απατεώνας.

Μόλις προ ημερών ο Αλ Παπαχελάς στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αποκάλυψε(ως διευθυντής της) τα ντοκουμέντα της απάτης του.

Κι αυτός εμφανίστηκε ακριβώς όπως ο Κοντομηνάς και ο Κοντοστάθης.Οτι είναι υψηλόβαθμοι ,τέρμα κορυφή,των ΗΠΑ και της ΣΙΑ.

Και αυτός ο Σασούν ή Σερίφ κατάφερε και μάντρωσε στο ίδρυμα Νιάρχος τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη,τους πρεσβευτές των ΗΠΑ και Ισραήλ και τους βράβευσε.

Ηταν τόσο αφελείς που δεν ήξερε κανείς τι απατεώνας είναι ο Σασούν.Οπως και ο Κόντος και πλείστοι άλλοι.

Αυτοί οι τόσο αφελείς και καημένοι μας ζητούν τώρα να τους χειροκροτήσουμε γιατί φτιάχνουν κώδικες να σταματήσει επι τέλους η ….ατιμωρησία!!!

Ουαί…Δεν είναι απολύτως προφανές ότι στοχεύουν κάτι που μοιάζει με …δημοσιογράφους;

Δεν είναι απολύτως προφανές ότι δεν είναι μόνοι τους και αλλίμονο στους δημοσιογράφους που θα βρεθούν μπροστά τους;

Δείτε το κάτω πρωτοσέλιδο.Είναι του σημερινού ΚΗΡΥΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

Εχει πρωτοσέλιτο για το ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ της Κύπρου.Εξυμνεί τον δημοσιογράφο Μακάριο Δρουζιώτη,ο οποίος κάνει φρικτές αποκαλύψεις και για τον ρόλο του πρώην προέδρου Αναστασιάδη.

Αυτό το βιβλίο περιβάλλεται με άκρα του….γκουλάγκ σιωπή στην Ελλάδα.Ως να μην κυκλοφόρησε!Γιατί;

Μα διότι στο ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ λειτουργεί το πλυντήριο του βρόμικου χρήματος των Ελλήνων πολιτικών,επιχειρηματιών και δημοσιογράφων…

ΣΥΓΚΡΙΣΗ …ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ

Και για να έχετε μια σύγκριση της…ατιμωρησίας προσθέτουμε την σημερινή είδηση ότι ο προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή για ψευδορκία.

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς είχε ερωτηθεί εάν είχε προωθήσει τον διορισμό του συνεργάτη του Τόμας Σμιντ ως επικεφαλής μιας ισχυρής κρατικής εταιρείας. Ο πρώην καγκελάριος είχε απαντήσει αρνητικά, ωστόσο σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, από τηλεφωνικές συνομιλίες και γραπτά μηνύματα προέκυψε ότι οι δύο άνδρες είχαν επικοινωνία για την συγκεκριμένη θέση.

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς παραιτήθηκε από την καγκελαρία της Αυστρίας τον Οκτώβριο του 2021, υπό το βάρος των σκανδάλων…

ntaskasNEWS

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Της Μαρίας Νεγραπόντη-Δεληβάνη Χθες, 12-2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία, για τα απλήρωτα, επί 83 χρόνια χρέη των Γερμανών, προς την Ελλάδα, από τη βάρβαρη κατοχή (έχω ήδη τοποθετηθεί στο ΦΒ). Ήταν πρωτοβουλία του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, πρέσβη ε.τ. Και, αρχικά, είχα πολλούς...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ                  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2740/29-04-2024                      Αριθ. Πρωτ: 78/29-04-2024 Αθήνα 29η Απριλίου 2024 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ Των:        ...