Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΑνοιχτό της...

Ανοιχτό της αντιπαράθεσης με τα συστημικά ΜΜΕ «βαρόνων των media» εξαπέλυσε σήμερα ο κυβερνητικός Δημήτρης Τζανακόπουλος,

Ανοιχτό το μέτωπο της αντιπαράθεσης με τα συστημικά ΜΜΕ κρατά η κυβέρνηση, αντιδρώντας στις επιθέσεις και τη σφοδρή κριτική που δέχεται καθημερινά  εφ’ όλης της ύλης. Επίθεση κατά τον «βαρόνων των media» εξαπέλυσε σήμερα ο κυβερνητικός Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στην προσπάθεια διάσωσης του Ταμείου επικουρικής ασφάλισης και περίθαλψης των εργαζομένων στον Τύπ (ΕΔΟΕΑΠ).

Ο κ. Τζανακόπουλος κατονόμασε τους  εκδοτικούς ομίλους Μαρινάκη, Αλαφούζου, Αναστασιάδηκαι Κουρτάκη/Μαρινάκη ότι επιχειρούν να  ναρκοθετήσουν τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ. Όπως είπε, με τις κινήσεις και τη γενικότερη στάση τους,  «αποδεικνύουν άλλη μια φορά τόσο τις πολιτικές τους σκοπιμότητες όσο και την πλήρη αδιαφορία τους για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του δημοσιογραφικού κόσμου και όλων των εργαζόμενων στον Τύπο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι για το θέμα του ΕΔΟΕΑΠ η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννοήσεις με τους και θα προχωρήσει στη νομοθέτηση των ρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί με τους εκπροσώπους του κλάδου. «Πρέπει όμως και οι εργοδότες να δείξουν αυτή τη φορά την αναγκαία ευαισθησία στα συμφέροντα των εργαζομένων».

Οι δηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Τζανακόπουλος επισήμανε ότι  η κυβέρνηση καταφέρνει να επιλύσει το πρόβλημα με τον ΕΔΟΕΑΠ, ενώ «οι κατ’ εξακολούθηση οργανωτές απεργοσπαστικών μηχανισμών, που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των δημοσιογράφων, βρίσκονται για άλλη μια φορά απέναντι».

Απαντώντας σε ερώτηση, συμπλήρωσε ότι πολλοί εκδότες  «ξεχνούν την ενημέρωση του κόσμου και την προστασία των εργαζομένων, όταν πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη».

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...