Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔελτία τύπουΑνοιχτή επιστολή του...

Ανοιχτή επιστολή του Μπάμπη Μπαρμπουνάκη, Αντιπροέδρου Περιφ.Συμβούλιου Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣ: Κο Διονύση Ψωμιάδη, Αναπληρωτή Περιφερειάρχη

ΠΡΟΣ: Κα ΑΗΔΟΝΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ -Πρόεδρο Π.Σ. Π.Κ.Μ

ΚΟΙΝ/ΣΗ: Περιφερειακούς Συμβούλους  Π.Κ.Μ.

 Κύριε Αναπληρωτή Περιφερειάρχη

Πληροφορηθήκαμε ότι ορίσατε συγκεκριμένες ημερομηνίες ανά Περιφερειακή Ενότητα για ενημερωτική συνάντηση για το ΕΣΠΑ, καλώντας μόνο τα κατά τόπους μέλη του περιφερειακού Συμβουλίου. 

Η μέθοδος με την οποία καλείτε τις Περιφερειακές Ενότητες αντιβαίνει στο νέο νόμο 3852/2010 (Καλλικράτης) για την ενιαία έκφραση και διοίκηση των Νέων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Ο τρόπος λειτουργίας επιβάλλεται να αλλάξει ώστε να αποκτήσει συλλογικό χαρακτήρα συμβαδίζοντας και υλοποιώντας το πνεύμα του Νόμου.

Είναι επιτακτική ανάγκη στο εξής όλες οι προσκλήσεις να απευθύνονται σε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους πετυχαίνοντας την σωστή ενημέρωση στη λειτουργία της αιρετής Περιφέρειας.

ΠΡΟΣ: Κα ΑΗΔΟΝΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

 -Πρόεδρο Π.Σ. Π.Κ.Μ.

 Κυρία πρόεδρε, Πέρασαν σχεδόν 8 μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχετε δείξει καμία διάθεση συνεργασίας στο πλαίσιο της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Θέλω να σας επισημάνω ότι αυτό έχει γίνει εμφανές και από συναδέλφους της παράταξής σας. Ίσως τα κατάλοιπα της προηγούμενης λειτουργίας κατά την περίοδο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης να μας ακολουθούν…

Ακόμα και γεγονότα που αφορούν το χώρο της δικής μας παράταξης, δεν έχετε την καλή προαίρεση να συνεργαστείτε μαζί μου για την εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ενδεικτικό είναι πως, χωρίς καμία ενημέρωση, στείλατε το 549/18-7-2011 έγγραφό σας στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης που αναφέρεστε για τις 3 και πλέον συνεχείς απουσίες του επικεφαλής της παράταξής μας Μάρκου Μπόλαρη από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 Το πνεύμα και το γράμμα του Ν. 3852/2010 ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ μας καθοδηγεί σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνεργασίες όλων των εκλεγμένων παρατάξεων για τη δημιουργική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβούλιου, ώστε να υπηρετούμε πιο αποδοτικά και ουσιαστικά τον πολίτη.

Με Τιμή Ο Αντπρόεδρος του Π.Σ.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...