Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκκλησιαστικάΑνιστόρητοι διασύρουν Ομογένεια...

Ανιστόρητοι διασύρουν Ομογένεια και εθνική επέτειο (Νέα Υόρκη)

Οι ”νεοραγιάδες” Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης και ο κουτοπόνηρος ”φαναριώτης”
Ζούμε ένα ακόμα -σοβαρό- δράμα, με πρωταγωνιστές τους ανίκανους καρεκλοκένταυρους της απατεωνίστικης ελληνικής Ομοσπονδίας Μείζονος Νέας Υόρκης, με έδρα το ”ελληνικό γκέττο Αστόριας”.

Υποτίθεται η Ομοσπονδία διοργανώνει την παρέλαση γιά 25 Μαρτίου, που γίνεται Απρίλιο ή Μάϊο. Το χρήμα πολύ, κοντά 400 χιλ. δολ. τα έξοδα, άγνωστος ο αριθμός εσόδων με τόσα ”λαμόγια-αρπακτικά”, γιά χρόνια, στην Οργάνωση και οικονομικούς απολογισμούς αρμοδιότητας εισαγγελέα.

Εφέτος, η διαλυμένη -σε εμφύλιο γιά 1μιση χρόνο Οργάνωση- όρισε πρόεδρο έναν ανίκανο πατριδοκάπηλο Κυπριο-Αμερικάνο ισόβιο παράγοντα των (ανύπαρκτων) ”αγώνων” γιά Κύπρο, τον Φίλιπ Κρίστοφερ. Λάθος, μεγάλο, επειδή ο άνθρωπος μόνο γιά αυτοπροβολή και ”μπίζνες” ενδιαφέρεται. Το γεγονός ότι γιά 45 χρόνια παραμένει ως ανίκανος, ισόβιος πρόεδρος της Οργάνωσης-”μαϊμού” ΠΣΕΚΑ (την νεκρή, ”Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα”), πιστοποιεί την αχρηστία του και τον λόγο που δεν αποχωρεί.

Τι έκανε ο ψευτο”πατριώτης”, που μαζί με τους άλλους Κύπριους ”ηγέτες” εξαπατούν συστηματικά -γιά κοντά 50 χρόνια- την Ομογένεια, τον Ελληνισμό με τους δήθεν ”αγώνες” τους γιά την Κύπρο;

Ζήτησε από τον αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο (υπήρξε προσυνενόηση) να αναλάβει τους εύζωνες από Ελλάδα γιά την παρέλαση 30 Απριλίου ’23, στο Μανχάτταν.

Κι ενώ λογικά η Ομοσπονδία, ως διοργανώτρια, έπρεπε να στείλει την πρόσκληση στην Προεδρία Δημοκρατίας στην Αθήνα γιά την έλευση των ευζώνων προεδρικής Φρουράς, την πρόσκληση έκανε ο Ελπιδοφόρος, μιλώντας απευθείας με την κυρά-Κατερίνα, υποκαθιστώντας την απατεωνίστικη Οργάνωση!!!

Κι ενώ, υποτίθεται, τα έξοδα θα καλυφθούν από την Αρχιεπισκοπή γιά τους εύζωνες, ο αρχιεπίσκοπος λέγει ότι θα τα πληρώσουν χορηγοί. Ο τυχοδιώκτης και κουτοπόνηρος ”φαναριώτης”, έκανε και το πρώτο ατόπημα: Θα υποδεχτεί τους εύζωνες στον άγιο Νικόλαο, στο κάτω Μανχάτταν. Δηλ., οι εύζωνες έρχονται γιά τον Ελπιδοφόρο. Και φυσικά δεν χρειάζονται σχόλια γιά την ασοβάρευτη, ανεπαρκή κυρά-Κατερίνα, που υποδύεται την ΠτΔ.

Οι της Ομοσπονδίας, αδιαφορούν και δεν αντιδρούν. Το ίδιο και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ Αστόριας.

Είναι εντυπωσιακή η σύμπραξη των ψευτο”ηγετών” Κύπριων στην Νέα Υόρκη με την Αρχιεπισκοπή. Διαμαρτυρήθηκαν γιά την παρουσία Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια -από Ερντογάν- του ”τουρκικού Σπιτιού” απέναντι από ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη (Σεπ. 2021), αλλά λίγους μήνες μετά, πιστοποιώντας τον χαραχτηρισμό τους ως ”κυπριακά γαϊδούρια”, τα βρήκαν και συμπορεύονται.

Και ο κουτοπόνηρος ”φαναριώτης”, ο Ελπιδοφόρος, ως άνθρωπος της Τουρκίας στις ΗΠΑ, βρήκε βολικούς ”νεοραγιάδες” στην Ομοσπονδία και στο ”γκέττο Αστόριας” και πορεύεται… (23 Mar. 23)

………….

Eκτός από ανίκανοι είναι και ανιστόρητοι οι ”αρμόδιοι” της ”Ελληνικής Ομοσπονδίας Μείζονος Νέας Υόρκης”, γιά την διοργάνωση της παρέλασης-καρνάβαλου στην 5η Λεωφόρο, γιά 25 Μαρτίου, που θα γίνει 30 Απριλίου ’23. Διαφημίζουν και ομιλούν γιά ”παρέλαση γιά την ελληνική ανεξαρτησία”, μπερδεύοντας την έναρξη της επανάστασης Μάρτιο 1821 (17 Μαρ. 1821, Αρεόπολη), με την ανεξαρτησία της Ελλάδας, που έγινε 9 χρόνια μετά (πρωτόκολλο Λονδίνου, Φεβ. 1830).

Και στην σχετική αφίσα, όπως βλέπετε, στην ”σφραγίδα” της αμαρτωλής Οργάνωσης και το ”πουλί της χούντας ’67”, γιά να θυμίζει τις στενές σχέσεις της Ομοσπονδίας με την δικτατορία.

Αυτά παθαίνουμε όταν αποτυχημένοι, ανιστόρητοι, ισόβιοι ”προεδροπαράγοντες” του ”ελληνικού γκέττο Αστόριας”, με ελάχιστη ελληνική Παιδεία, εξευτελίζουν εθνική επέτειο και Ελληνισμό ΗΠΑ.

Tα υπόλοιπα: Βρέθηκε ο επιχειρηματίας που ”αγόρασε” τον τίτλο ”μέγα τελετάρχη” γιά την παρέλαση (γιά 25 Μαρτίου) Νέα Υόρκη, που θα γίνει 30 Απριλίου ’23. Δεν ανακοινώθηκε πόσα θα ”χορηγήσει”.

Είναι ο Γιώργος Λογοθέτης, της Libra Group. Δεν γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει στον Ελληνισμό ο κύριος γιά τέτοιον τίτλο, αλλά γνωρίζουμε ότι οι της διαλυμένης ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, με επικεφαλή Επιτροπής Παρέλασης έναν ανίκανο πατριδοκάπηλο ”ισόβιο πρόεδρο Κύπριων”, ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ γιά το χρήμα, γιά έμμεσες προσωπικές ”μπίζνες” και αυτοπροβολή, εξευτελίζοντας και την εθνική μας Επέτειο.

Οι στερούμενοι ελληνικής Παιδείας γραφικοί τυχοδιώκτες της απατεωνίστικης Ομοσπονδίας, με έδρα το ”ελληνικό γκέττο Αστόριας”, πεισματικά βάζουν ως ”τελετάρχες” λεφτάδες και πολιτικούς, αδιαφορώντας αν έτσι εξευτελίζουν την εθνική μας επέτειο. Δηλαδή, γιά 3 δεκαετίες, έχουμε τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους και τους ίδιους άχρηστους, που διασύρουν την Ομογένεια.

Το γεγονός ότι ουδέποτε έκαναν τελετάρχη τον δήμαρχο της πόλης Ελλάδα (Greece) στα βόρεια της Πολιτείας Νέας Υόρκης, που ονομάστηκε Ελλάδα Μάρτιο 1822, γιά να τιμήσει την Ελλάδα και την Επανάσταση 1821, πιστοποιεί πόσο ανιστόρητοι είναι στην (και γύρω από την) εξευτελισμένη Ομοσπονδία Νέας Υόρκης.

Την όλη υπόθεση χειροτερεύει η δουλοπρεπέστατη πρακτική των καρεκλοκένταυρων της διαλυμένης Ομοσπονδίας, να παραμένει η Οργάνωση ”παραμάγαζο” της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, που υπάγεται σε ‘Ιδρυμα στην Τουρκία και κατευθύνεται αυτό.

Η Αρχιεπισκοπή ανάλαβε να πληρώσει τα έξοδα γιά την έλευση και παραμονή των ευζώνων της προεδρικής Φρουράς από Ελλάδα, γιά την παρέλαση. Γιά να τους χρησιμοποιεί ο Ελπιδοφόρος όπως αυτός νομίζει, γιά αυτοπροβολή.

Και όλοι αυτοί μαζί, με μπροστάρη τον Ελπιδοφόρο θα ”τιμήσουν” την Επανάσταση 1821, οι ήρωες της οποίας είναι ακόμα αφορισμένοι από το ”φιλελληνικό” πατριαρχείο στην Κων/πολη, το επονομαζόμενο και ”οικουμενικό”.

(17 Mαρ. ’23) https://www.kalami.us/2023/omogeneia/parade-NY23.html

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...