Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΈσχατη προδοσία 13017/11.12.2019,...

Έσχατη προδοσία 13017/11.12.2019, Άρειο πάγο Αναφορά Αίτηση  Ένσταση Υπόμνημα, προς Κ. Εισαγγελέα ΕΛΑΣ, ΕΕ, ΟΗΕ

Αναφορά Αίτηση  Ένσταση Υπόμνημα

προς

Κ. Εισαγγελέα

ΕΛΑΣ, ΕΕ, ΟΗΕ

Πρεσβείες

Υπ. Παιδείας, Αμύνης, Εξωτερικών

Συνήγορο του πολίτη

ΕΛΕΓΚΤΙΚΌ Συνέδριο

Βουλευτές, ΜΜΕ

«Το Καστελόριζο είναι μακριά,

 κατά το η Κύπρος είναι μακριά».

«Πάει και η Κρήτη….. Κοιμηθείτε»

Η «πολιτική της «προδοτικής ύπνωσης».

«Πόσο κάνει μια χώρα  σήμερα»

«Για την καρέκλα και τον χρυσό»…

«Οι καιροί, ου μενετοί»

«Η Ελλάδα έχει πλέον μόνο 2 επιλογές

: Ή σέβεται τον εαυτό της και αντιδρά ενόπλως, ή το «καταπίνει»

και χάνει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και παραδίδει μέρος

της εθνικής κυριαρχίας»

«Τα προσχεδιασμένα ΠΛΗΡΩΜΈΝΑ γεγονότα, έρχονται»

Το πολεμικό Ναυτικό πρέπει να έχει την δράση

του «πολεμικού Αβέρωφ του 1913», που έδιωξε

τον τούρκικο στόλο στα Στενά και νικήσαμε

Όλοι μαζί, πουλάνε τεμάχια της χώρας»

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΜΕΜΕΓΆΛΗ ΤΑΧ’ΥΤΗΤΑ

 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΘΕΙ Η «ΣΚΌΠΙΜΗ ΑΡΆΝΕΙΑ»

«ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ»

«ΜΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΕΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΝΑ»

 ΜΕ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ ΣΠΙΤΙ»…

Από το  «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΗ» ΤΟ 1874 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

στο «ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΛΙΒΥΗΣ»  2019.

«Κάποιοι ετοιμάζουν το τούρκικο φέσι»..

«Μη φοβάσαι για μένα, είπε κάποιος θα αντισταθώ

και έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Ερμού, έξω από την εκκλησία της Καπνικαρέας, μαζί με άλλους δέκα 7-12-2019»

Ήταν η πρώτη πράξη αντίστασης του νέου Αγώνα».

«Ελλάς Ελλήνων Ευρωπαίων»

«Ελευθερία ή υποταγή»

Ανωνύμων

 

Θέμα.  Η Ελλάδα, οι γείτονες η  υπόθεση Καστελόριζο, τα σύνορα το 1829, τ ο Λονδίνο,  η Διαφθορά και οι σκόπιμες παρανομίες στην κοινωνία, διοίκηση,  παιδεία και όχι μόνο κλπ…

Οι δήθεν γείτονες, έγιναν κατακτητές, χωρίς καθόλου πόλεμο,  λένε πολλοί

Ούτε μία διαδήλωση,,, τέτοια προδοσία από όλους και δήθεν τσακώνονται στα κανάλια μεταξύ τους.. για να καλύψουν την εσχάτη προδοσία, όλων,  λένε όλοι.

Ναι δήθεν άκυρα. Κοιμηθείτε..

Το πολεμικό Ναυτικό πρέπει να έχει την δράση του «πολεμικού Αβέρωφ του 1913», που έδιωξε τον τούρκικο στόλο στα Στενά και νικήσαμε.

Από το Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1830 στην «Σύνοδο του Λονδίνου το 2019».

Να απαγορευτεί, να αγοράζουν οι Τούρκοι λιμάνια,  προβλήτες κλπ. σε νησιά μας.
Πάει και η Κρήτη….. Κοιμηθείτε. Ναι άκυρα. Φταίνε οι «άλλοι»…. 

Γιατί δεν καταθέτουμε και  εμείς στο Πρωτόκολλο του ΟΗΕ, τις δικές μας θέσεις, ενστάσεις, τη δική μας ΑΟΖ  και τις  δικές μας συμφωνίες λένε όλοι…. 

ΤΟ παραμύθι της ύπνωσης… Άκυρο,  Άκυρο… η «πολιτική της προδοτικής ύπνωσης».

Τα ίδια κανάλια που είχαν αναλάβει την ύπνωση απέναντι στην Τρόικα τα ίδια κανάλια έχουν αναλάβει την ύπνωση απέναντι στην Τουρκία, λένε όλοι…

ΝΑ ΑΗΘΕΊ ΠΟΙΝΙΚΉ ΔΊΩΞΗ για εσχάτη προδοσία…

«Μη φοβάσαι για μένα, είπε κάποιος θα αντισταθώ

και έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο, στην Ερμού, έξω από την εκκλησία της Καπνικαρέας, μαζί με άλλους δέκα 7-12-2019

Γιατί δεν οπλίζουν και εμπορικά πλοία, για την αντίσταση λένε όλοι..

 

. Το παραμύθι ότι φταίνε «άλλοι» π.χ. οι δήθεν Μασόνοι, οι δήθεν Αμερικάνοι κλπ…., δεν πιάνει, πλέον, γιατί «οι δικοί μας φταίνε, για όλα» και τα «ρίχνουν» σε άλλους, είπε τρίτος.

 

ΤΑ ΊΔΙΑ,  γίνονται, όπως πήγαιναν στον Πέρση Βασιλιά Δαρείο,  στην αρχαιότητα και τον παρακαλούσαν, να επιτεθεί κατά της Ελλάδας και να τους βάλει αυτούς, τοποτηρητές;… λένε πολλοί.

Συνεχίζεται η «πλύση εγκεφάλου, με τα τούρκικα σήριαλ στην τηλεόραση», λένε πολλοί.

«Οι καιροί, ου μενετοί» «Προσοχή και ενέργειες»

Η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται πολύ κοντά σε μια ένοπλη σύγκρουση μετά την αιφνιδιαστική οριοθέτηση της ΑΟΖ από την πλευρά της Άγκυρας» αναφέρει το Al Jazeera και είναι πλέον σαφές πως όσο κι αν εθελοτυφλούν στην Αθήνα τα πράγματα έχουν οδηγηθεί στο «point of no return» και είναι «μη αναστρέψιμα».

Η Ελλάδα έχει πλέον μόνο 2 επιλογές: Ή σέβεται τον εαυτό της και αντιδρά ενόπλως, ή το «καταπίνει» και χάνει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και παραδίδει μέρος της εθνικής κυριαρχίας. ..

Η πολιτική κατευνασμού δεν πιάνει πλέον είναι προδοσία..

ΌΤΑΝ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΦΤΆΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΛΈΝΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥ ΤΥΡΙΣΜΟ

 

ΠΑΡΆΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙΗ ΚΑΤΟΧΉ ΤΗΣ ΚΎΠΡΟΥ ΑΛΛΆ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ..

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ……

ΔΗΘΕΝ ΆΚΥΡΑ ΟΛΑ

ΦΟΡΈΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΌ ΦΈΣΙ

 

ΘΑ ΠΟΥΛΉΣΟΥΝ τους ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΈΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΩΣ ΝΕΟ- ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ λένε πολλοί.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ τους Τούρκους

ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ και καλά κάνουν… λένε πολλοί.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΠΙΛΙΓΕΣ «ΕΙΤΕ ΣΛΑΒΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 1829 ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» λένε πολλοί.

 

Ανυποχώρητος, λένε,  εμφανίζεται ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφορικά με τη συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Τρίπολης και Άγκυρας για τις θαλάσσιες δικαιοδοσίες στην ανατολική Μεσόγειο. Σήμερα, γνωστοποίησε πως το μνημόνιο συνεργασίας εστάλη στον ΟΗΕ, μετά και την επικύρωσή του από την τουρκική Eθνοσυνέλευση, όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ο Τούρκος πρόεδρος διαμήνυσε πως η Άγκυρα θα υπερασπιστεί μέχρις εσχάτων τα δικαιώματά της, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου

Γιατί δεν γίνεται έστω μερική επιστράτευση, λένε όλοι

Γιατί δεν απομακρύνονται οι μετανάστες από τα νησιά μην μπλέξουν πάλι σε πολεμική ζώνη, λένε άλλοι,,

Κοιμηθείτε, κοιμηθείτε, άκυρα, άκυρα και οι Τούρκοι που φτάσανε και  στην Μύκονο… «κάνουν τουρισμό» δείτε και το τούρκικο σήριαλ, στον Σκαι, οι «Τούρκοι σας αγαπάνε», λένε οι εθνικοί προδότες..

 

Ιστορία.  επιστρέφουμε ΣΤΟ  1829  ?

Τον Οκτώβριο του 1827 η επανάσταση στην Ελλάδα του 1821,  διάνυε ήδη τον έκτο χρόνο της και τα σημεία κόπωσης, είχαν γίνει πλέον αισθητά. Η παρέμβαση των μεγάλων δυνάμεων Αγγλίας, Γαλλίας, Ρωσίας, στην σύγκρουση μετά τη Συνθήκη του Λονδίνου στην Ναυμαχία του Ναβαρίνου (1827), η δημιουργία ενός κράτους στη νότια Ελλάδα είχε γίνει αναγκαία.

Το 1827, η ελληνική Τρίτη Εθνική Συνέλευση ανέθεσε τη διακυβέρνηση του νέου έθνους στον Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 1828. Παράλληλα με τις προσπάθειές του να θέσει τα θεμέλια για ένα σύγχρονο κράτος, ο Καποδίστριας ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις με τις μεγάλες Δυνάμεις ως προς την έκταση και το συνταγματικό καθεστώς του νέου ελληνικού κράτους, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης του Πόρου των πρεσβευτών των Μεγάλων Δυνάμεων τον Σεπτέμβριο του 1828.

 

Το Πρωτόκολλο του Λονδίνου ήταν συνθήκη που υπογράφηκε στο Λονδίνο στις 7 Μαΐου 1832, ανάμεσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, την Μεγάλη Βρετανία, την Ρωσία και τη Γαλλία.

 

Η συνθήκη ήταν συνέχεια του Πρωτοκόλλου του 1830 και καθόριζε τα σύνορα ανάμεσα σε Ελλάδα και Οθωμανική αυτοκρατορία. Οι Οθωμανοί έπαιρναν σαν αποζημίωση 40 εκατομμύρια γρόσια, επιδίκαζε στην Ελλάδα την Λαμία αλλά αρνούνταν την ένταξη στο ελληνικό κράτος της Κρήτης και της Σάμου. (Δηλ. επιστρέφουμε στα παλιά, λένε πολλοί, αφού κανείς δεν αντιστέκεται)

Το Πρωτόκολλο του Λονδίνου της 16ης Νοεμβρίου 1828 ήταν μια συμφωνία μεταξύ των τριών μεγάλων Δυνάμεων (Βρετανία, Γαλλία και Ρωσία), με την οποία ίδρυσε το εσωτερικά αυτόνομο, αλλά υποτελές ελληνικό κράτος υπό Οθωμανική επικυριαρχία.

 

Ως αποτέλεσμα του ελληνικού πολέμου της Ανεξαρτησίας, που άρχισε το 1821. Η παρέμβαση των μεγάλων δυνάμεων στην σύγκρουση μετά τη Συνθήκη του Λονδίνου στην Ναυμαχία του Ναβαρίνου (1827), η δημιουργία ενός κράτους στη νότια Ελλάδα είχε γίνει αναγκαία. Το 1827, η ελληνική Τρίτη Εθνική Συνέλευση ανέθεσε τη διακυβέρνηση του νέου έθνους στον Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 1828. Παράλληλα με τις προσπάθειές του να θέσει τα θεμέλια για ένα σύγχρονο κράτος, ο Καποδίστριας ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις με τις μεγάλες Δυνάμεις ως προς την έκταση και το συνταγματικό καθεστώς του νέου ελληνικού κράτους, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης του Πόρου των πρεσβευτών των Μεγάλων Δυνάμεων τον Σεπτέμβριο του 1828.

 

Ένα φάντασμα πλανιόταν,  στην Ευρώπη: το φάντασμα του τότε  κομμουνισμού. Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ευρώπης ενώθηκαν σε μια «ιερή συμμαχία»,  για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα: ο πάπας και ο τσάρος, ο Μέτερνιχ κι ο Γκιζό, γάλλοι ριζοσπάστες και γερμανοί αστυνομικοί.

Ο πρίγκηπας Κλέμενς φον Μέτερνιχ, ήταν καγκελάριος της Αυστρίας εκείνη την εποχή και ισόβιος πολέμιος κάθε επανάστασης στη χώρα του και στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα είναι γνωστός κυρίως για την εναντίωσή του στην Ελληνική Επανάσταση του 1821, που δεν αποτελεί ωστόσο παρά μόνο μια μικρή πτυχή της πολυετούς μάχης του ενάντια σε κάθε φιλελεύθερο, δημοκρατικό και εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα.

Όλα τα πρώτα κόμματα της ΕΛΛΆΔΑΣ  ΜΕΤΑ ΤΟ 1832  ΉΤΑΝ ΦΙΛΟ-ΑΓΓΛΙΚΆ, ΦΙΛΟ-ΓΑΛΛΙΚΑ φιλο-Ρωσικά έως σήμερα και απλά δήθεν κατηγορεί το ένα το άλλο..…

Μετά ην πτώση του συστήματος του κομουνισμού, πρόσφατα,  επανέρχεται το «Δόγμα Μέτερνιχ «Νέα τάξη πραγμάτων»,  που ίσχυε πριν τη Γαλλική Επανάσταση του 1789.

Σήμερα, έχουμε, ήδη μετά την πτώση του λεγόμενου Κομουνιστικού Συστήματος και την «παλινόρθωση της Μοναρχίας, Βασιλείας», όπως μετά τον Ναπολέοντα, όταν ηττήθηκε στο Βατερλώ…

Η Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ,  κάλεσε 2.12.2019, Τους ηγέτες,  σε δείπνο…

Κατά τη διήμερη επίσκεψη του στο Λονδίνο ΈΓΙΝΕ Η ΝΕΑ ΜΟΙΡΑΣΙΆ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΥΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 1974 ….

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν τη Δευτέρα (2/12/2019) το βράδυ στο Λονδίνο όπου έλαβε μέρος στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας, όπου ήταν και ο Ερντογάν.

Στο Λονδίνο 2019. Εκεί μοιράστηκαν τα νέα «κράτη Φέουδα» κι οι θάλασσες…, όπως με τη Συνθήκη του Λονδίνου, πριν δύο αιώνες περίπου.

ΗΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ»

ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΗΔΗ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΥΤΡΑΤΕΥΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…

Από ΤΟ «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΗ» ΤΟ 1874 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΣΤΟ «ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΛΙΒΥΗΣ 2019.

«Δεν κουνιέται φύλλο» και πολλοί ετοιμάζονται να φορέσουν «τούρκικο φέσι», αλλά οι Τούρκοι ΔΕΝ τους θέλουν, θα φέρουν δικούς τους στρατηγούς, εισαγγελείς δικαστές, παρά τις ήδη, γονυκλισίες μερικών, λέγεται!

Σήμερα, ο Ερντογαν «απόγονος φίλος της νέας Ιεράς  Συμμαχίας, προκαλεί.

«Εμείς αυτό το προωθήσαμε στους Ε/Κ, στην Ελλάδα, στην  ΕΕ, μέχρι και τα ΗΕ, σε όλους. Αλλά, αν δεν θέλουν συνεργασία κι εγώ θα στείλω τα πλοία μου. Εμείς δεν θέλουμε να πολεμήσουμε με κανέναν, αλλά αν χρειαστεί να προστατεύσω τα πλοία μου, θα πάρω όλα τα απαραίτητα μέτρα, όποια και να είναι», τόνισε καταλήγοντας ο Ερντογάν πόντις Τούρκος αλ’α και με διαβατήριο άλλης υπρδύναμης, είπαν άλλοι.

 

  1. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΟΡΙΟΘΕΤΟΎΝ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΗΝ Ελληνική Αοζ και τους υδρογονάνθρακες δισεκατομμυρίων, άλλη  με συμφωνία με άλλη χώρα ‘η με την Κύπρο, να ερευνηθεί, αμέσως. Να ερευνηθούν ως μεταξύ  των υπολόγων του δημοσίου
  2. Γιατί δεν στέλνει τις «ενστάσει» της, η Ελλάδα στον ΟΗΕ, τώρα.
  3. Γιατί εν γίνεται έστω «μερική επιστράτευση», ρωτάνε πολλοί.
  4. Η ταχύτητα των Τούρκων και η σκόπιμη προδοτική αδράνεια δημιουργεί προηγούμενο, λένε άλλοι.
  5. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΜΈΤΡΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η «ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ» δήθεν οι «Τούρκοι κάνουν άσκηση|, όπως το 2974 ΤΥΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΙΜΙΣ κλπ..

 

  1. Να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός που υπέγραψε το «μνημόνιο Τουρκίας Λιβύης χωρίς τη θέληση «ημών των Ελλήνων» αυτών που την κατάθεσαν στον ΟΗΕ, αυτών που την παρέλαβαν αδιαμαρτύρητα και αυτών που δεν πρόλαβαν το «Μνημόνιο» και δεν αντέδρασαν.
  2. Να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός και δίωξη για παράβαση καθήκοντος και παράνομο ανήθικο πλουτισμό κλπ…

 

Αφού κλείσανε ΔΉΘΕΝ, τα Εξάρχεια, οι «ντίλερ» με ψευδώνυμα Ρουβίκωνες κλπ..  απλώθηκαν σε όλη την Αττική, να συνεχίσουν τις «καταλήψεις κέντρα ναρκεμπόρων», να εξουδετερώσουν μαθητές, γονείς, πολίτες, πριν τολμήσουν να σκεφτούν, αντισταθούν στους Τούρκους, λένε άλλοι.

Αφού δεν συλλαμβάνουμε ούτε «προληπτικά τον «εγκέφαλο – ηθικό αυτουργό» των παρανομιών Κόκλα Μπάμπη,  συλλαμβάνουμε όσους τους καταγγέλλουν και στέλνουμε τους δήθεν «αναρχικούς των υπηρεσιών» να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την |υπόθεση Καστελόριζο|, λένε άλλοι.

Τρεις σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά στην Κρήτη. Είναι αλήθεια ότι αν εστιάσουμε δορυφόρους στο ίδιο σημείο μπορεί κανείς να προξενήσει σεισμό ή «υπερ-σεισμό» και να ρίξει τις 2/3 των πολυκατοικιών, ρωτάνε κάποιοι.

Έτσι θα μπουν οι Τούρκοι χωρίς αντίσταση, να υποτάξουν την Ελλάδα, λένε άλλοι.

Οι Τούρκοι ήδη πήραν «στα χαρτιά και χωρίς πόλεμο» το Καστελόριζο είπε άλλος.

Γιατί ο στόλος είναι στην Σαλαμίνα ακόμα, ρωτάνε κάποιοι.

ΣΤΟ ΔΕΊΠΝΟ της βασίλισσας Της Αγγλία «πουλήθηκαν τα χωράφια», το Καστελόριζο κλπ…, είπε άλλος

Όλοι μαζί πούλησαν το Αιγαίο όπως τη Μακεδονία την Κύπρο τα Ίμια, και δήθεν αλληλο-κατηγορούνται στα κανάλια, είπαν όλοι

Πρώην δήθεν Συριζαία, που πήρε «θέση πληρώνοντας το πολιτικό γραφείο Συριζα»,  είπε στην Αστυνομία, να σε εμποδίσει στο Πρωτόκολλο, να μη καταθέσεις της αναφορά κατά Πατούλη κι η αστυνομία «υπάκουσε σε «εντολή πολίτη» και να ερευνηθεί αμέσως, είπε άλλος.

Όταν στη Γαλλία αποκαλύφθηκε ότι η σύζυγος πολιτικού ήταν «αργόμισθη ο πολιτικός παραιτήθηκε αμέσως, στην Ελλάδα, κυνηγάνε τον νόμιμο καταγγέλλοντα όλοι μαζί, και η λεγόμενη Αστυνομία. Ποιος ελέγχει τους μαϊμού αναρχικούς του Ρουβίκωνα και επιτίθενται κατά πολιτών όπως π.χ. στην Ερμού,  πριν τρία χρόνια, είπε άλλος.

Η δήθεν «Αλβανική, Ρωσική κλπ.  Μαφία» δεν υπάρχει, αλλά είναι παρακλάδι της «Ελληνικής μαφίας» και τα έσοδα πάνε σε πολιτικούς, με διακίνηση «μαύρου χρήματος που ξεπλένεται», είπε άλλος και να ερευνηθεί, αμέσως, ποιοι δολοφόνησαν το 2010 τη μαθήτρια στην Γκράβα, ο Κόκλας τι γνωρίζει να ερευνηθεί αμέσως και να βγει η υπόθεση από «το αρχείο το γνωστό», είπε άλλος.

 

Να αφήσουν την Αστυνομία, την οποία εκτιμούμε,  στο πραγματικό της έργο, να πιάσει τους διεφθαρμένους κι όχι σε «έργο ορντινάτζας», για κάθε Μαρίνα, είπε άλλος. Το παραμύθι ότι φταίνε «άλλοι» π.χ. οι δήθεν Μασόνοι, οι δήθεν Αμερικάνοι κλπ…., δεν πιάνει, πλέον οι δικοί μας φταίνε, για όλα και τα «ρίχνουν» σε άλλους, είπε τρίτος.

Που πάνε τα χρήματα που δίνει η Ευρώπη, για τα παιδιά μεταναστών, λέει άλλος.

Ποιοι παίρνουν τα χρήματα από «βίζες», μεταναστών π/χ. από την Αλβανία με παραποιημένα επίθετα, με ανύπαρκτη «μαϊμού» είσοδο και έξοδο, ανά τρίμηνο και κυκλοφορούν πολλοί π.χ. στο Μοναστηράκι, στα Εξάρχεια, στην Γκράβα, που στελεχώνουν την Ελληνική μαφία, που την λένε για κάλυψη «αλβανική μαφία», είπε άλλος.

Να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός

 

 

Προτείνουμε να γίνουν Υφυπουργοί η κ. Πατούλη και ο κ. ΚΟΚΛΑΣ ή «Κόκας».

ΑΦΟΎ ΚΆΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΈΓΧΕΙ ΕΧΟΥΝ «ΔΥΝΑΜΗ».

Η κ. Πατούλη δεν εξελέγη με την παράταξη τη ΝΔ στο Μαρούσι αλλά με την παράταξη του υιού του πρώην υπουργού της χούντας, λένε άλλοι… Γιατί και οι Συριζαίοι του κ. Τσίπρα δεν ήταν χουντικοί, λέει ένας άλλος…

Τι κάνουν μέσα στο Παιδείας 2.000 υπάλληλοι,  που τοποθετήθηκαν εκεί επί Συριζα, γιατί πληρώνονται, ενώ τα σχολεία έχουν έλλειψη καθηγητών και δασκάλων, να ερευνηθεί.

Δεν υπάρχει π.χ. γιατρός πουθενά στην πλανήτη, χωρίς ασθενείς, ούτε καθηγητής, χωρίς μαθητές, μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά. Έλεος…

Απαγορεύεται να καταθέσεις στο πρωτόκολλο, της κ. Υπουργού, καταγγελία μήνυση και να  ρωτήσει ο φορολογούμενος πολίτης, πλέον,  αν πάει στην εργασία της η κ. Πατούλη Μαρίνα  και ο κ. Κόκλας Χαράλαμπος… σου στέλνουν την «αστυνομία», όπως έγινε, παράνομα στις 4-12-2019, ώρα 12.30 στο Υπ. Παιδείας και να ερευνηθεί ποιος έδωσε την «εντολή»…

Επίσης, να ερευνηθεί αν θα δοθεί η ίδια «εντολή» όταν ο Κόκλας θα φέρει τους στο Παιδείας όπως παλιά τους  «παρακρατικούς των μυστικών υπηρεσιών»,  που λένε μόνοι τους ότι «είναι Ρουβίκωνας!

Επίσης αν θα δοθεί η ίδια «εντολή» να συλληφθούν οι δήθεν «αναρχικοί πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών»,  που έχουν γεμίσει τα Εξάρχεια, τη Γκράβα, τα πανεπιστήμια και τα σχολεία ναρκωτικά, με συνεργάτη τον κάθε Κόκλα και την δήθεν «Αλβανική μαφία», ΠΟΥ ΣΚΌΤΩΣΕ ΤΟ 2010 ΤΗ ΜΑΘΉΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΆΒΑ, που στην πραγματικότητα είναι η δική μας «μαφία» αλλά φταίνε πάντα «οι άλλοι»,  λένε όλοι, πλέον..

Στο βάθος και ο μέχρι πριν δεκαετία «θιασώτης της κ. Διαμαντοπούλου, κ. Ανδριώτης Νίκος, για την «καρέκλα», αλλά η κ. Διαμαντοπούλου «έχασε τη δική της καρέκλα», λένε άλλοι… ο ίδιος μετά ήταν για την καρέκλα «θιασώτης του κ. Φιλη, πάει και ο κ. Φίλης. Τώρα για μια καρέκλα ετοιμάζεται να τα «γυρίσει πάλι, για την καρέκλα  και μόνο..

 

«Αν δεν το αντιληφτήκατε ο Τούρκοι ξανάρχονται, μετά διακόσια χρόνια, τρέξτε να τους υποδεχτείτε, θέλουν νέους Κοτζαμπάσηδες, αρματολούς γιουσούφηδες Πήλιους Γούσηδες και γιουσουφάκια και χανούμισσες», λένε άλλοι..»…

 

 

Τα ίδια τα άτομα που σχηματίζουν «υπερκομματική συμμορία», χωρίς φραγμό πλέον, ενοχοποιούν τους νόμιμους, τρομοκρατούν, απειλούν, στοχοποιούν, κλέβουν το δημόσιο πλούτο,  και βάλανε και στο «παιγνίδι και την αστυνομία», όπως επί  Συριζα  και ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΊΔΙΑ, ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ Ε ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ τους ΕΛΈΓΧΕΙ, ΠΟΤΕ

 

  1. Υπόθεση ΠΣΠΑ 2011-2019.

 

Το ΠΣΠΑ ιδρύθηκε το 1929.

Ιστορία. Το κτίριο ΠΣΠΑ στην Σκουφά 43,  1940 το είχε η γκεστάπο, ως  κέντρο βασανισμού αγωνιστών.

Προβλήματα σίτισης μαθητών, την περίοδο των «Μνημονίων» και κρυπτο-ρατσισμός….

Και στο ΠΣΠΑ, όπως σε πολλά σχολεία υπήρχαν μερικοί μαθητές από όλη την Αθήνα που επιλεγόντουσαν με «τυχαία κλήρωση», που έπρεπε τότε, να μπουν σε «πρόγραμμα σίτισης», το 2012 και μετά κλπ..

Η μετέπειτα Υφυπουργός κ. Χριστοφιλοπούλου, εισήγαγε πρώτη τα «προγράμματα σίτισης, για μαθητές με οικονομικά προβλήματα, μετά από πολλά υπομνήματά μας και την συγχαίρουμε. Επίσης, πολλές εφημερίδες και με πρωτοπόρο τον ΡΙΖΟΣΠΆΣΤΗ, ΈΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ.ΌΠΩΣ Η ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ  ΚΟΥΣΑΘΑΝΆ Μ  και την συγχαίρουμε.

Μπορώ να πω ότι και καθηγητές είχαμε οικονομικό πρόβλημα και ακόμη μερικοί έχουμε.

Η Βουλευτής κ.Ρεπούση κατέθεσε σχετική επερώτηση στην Βουλή και πολλοί άλλοι..

Στη συνέχεια τότε που το ΠΣΠΑ έγινε «Πρότυπο» πολλοί μαθητές «εκδιώχτηκαν, με δήθεν εξετάσεις».

Η νέα Διευθύντρια του Δημοτικού του ΠΣΠΑ, ένταξε αρκετά παιδιά σε «πρόγραμμα σίτισης»  και μπράβο της.

Την καταγγελία κατά της κ. Δανίλη την υπέγραψε πρώτος ο συντάξας το κείμενο κ. Παπαδάκης που είναι σωστά αθώος όπως και οι άλλοι 7 που επέγραψαν, όπως και εγώ τελευταίος και η κ. Δανίλη τιμωρήθηκε στην τότε ΕΔΕ, που δεν έψαξε τα υπόλοιπα, με 2 μήνες, στέρηση μισθού, όπως γνωρίζουμε..…..

Δεν κάνω ποτέ ο ίδιος,«αναρτήσεις» στο «ιντερνέτ». Τις αναρτήσεις τις κάνουν οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων, ανάλογα με το περιεχόμενο του κειμένου και οι ίδιοι έχουν την ευθύνη της δημοσίευσης, όπως μια εφημερίδα, έχει την ευθύνη της όποιας δημοσίευσης. Γιατί δεν   μηνύονται οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων και εφημερίδων, ρωτάνε πολλοί. Αλλά κάποιοι θα κάνουν λογοκρισία στις απόψεις των άλλων και με ποια εξουσία?

Η εκπομπή στο κανάλι «κόντρα» έγινε. Γιατί δεν μήνυσαν το κανάλι και τους δημοσιογράφους και τον Καθηγητή ΕΚΠΑ, που έκανε έρευνα για τα φτωχά παιδιά για την Unisef,  κ. Δημοσθένη  Δασκαλάκη Καθηγητή Κοινωνιολογίας … Τηλ.: 210 368 8517, 210 368 8518. Διεύθυνση: Ιπποκράτους 20, 4ος όροφος Τ.Κ. 10680 Αθήνα. Τα αποτελέσματα τη έρευνας έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά φτωχά παιδιά ήταν και από μεικτές οικογένειες Ελλήνων / Ελληνίδων, που παντρεύτηκαν ξένους / ξένες, οπότε υπάρχει εκτός από τον υποσιτισμό και ρατσισμός, λένε άλλοι.

Μήπως εκτός από πέντε καθηγητές,  έπρεπε να μηνύσουν και τους τηλεθεατές? Ζητάνε με αγωγή από 30.000 ευρώ από πέντε καθηγητές, που αποτόλμησαν να πουν την αλήθεια! Έλεος. Αντί να τους πουν «Μπράβο» τους ενοχοποιούν κιόλας! Η κ. Δρακοπούλου «έφυγε» και εγώ έπαθα εγκεφαλικό. Πόσα άλλα θα κάνουν οι δήθεν «Συριζαίι», ρωτάνε πολλοί.

Μήπως όμως οι απόψεις ενός Φιλολόγου, παρά τα λογοτεχνικά χωρία,  είναι αληθείς?

Μίλησα με λογοτεχνικές «παρομοιώσεις και μεταφορές», ως φιλόλογος, αλλά και ως συνδικαλιστήςαλλά δεν είπαψέματα, ούτευπερβολές. Ούτε είμαι «ηθικός αυτουργός σε άλλους, αφού είναι παντελώς αθώοι και αποδείχτηκε. Είχαν κάνει και άλλη ΕΔΕ εναντίον μου και αθωώθηκα από τν Διευθυντή κ. Λαγό, για το θέμα του ΠΣΠΑ, ο οποίος δέχτηκε ότι υπήρχαν

Επίσης, δεν μπορεί κανείς μόνος του, να πιει δέκα γάλατα και να φάει μόνος του, δέκα περίπου σάντουιτς την ημέρα!

Πολλοί καθηγητές, όπως ο κ. Παπαδάκης η κ. Κουσαθανά του ΠΑΜΕ  και άλλοι,  τα αγόραζαν κρυφά, για μαθητές. με οικονομικά προβλήματα. Όποιος, νομίζει ότι είναι καλός καθηγητής τα Διεθνή Συνέδρια τον περιμένουν. Ιδού τα πραγματικά Διεθνή Συνέδρια, λένε πολλοί. Τους καθηγητές τους ελέγχουν επιστημονικά και για τη διδασκαλία τους οι αρμόδιοι Σχολικοί Σύμβουλοι και όλα τα άλλα είναι «κουτσομπολιά, λένε πολλοί.

Οι ίδιοιτώρα, που ενοχλούντο με την αλήθεια, κάνουν στο ιντερνέτ αναρτήσεις, κατά της νέας Υπουργού, Υφυπουργού κλπ…,  που τους «ξέρει», όπως ο κ. Ανδριώτης Νίκος θιασώτης δήθεν, τότε του Νόμου Διαμαντοπούλου, τώρα για την «καρέκλα» του Συριζα, ο «ψευδό- μάρτυρας», όπως λένε πολλοί της κ. Δανίλη, με την κ. Ηλιοπούλου κλπ…

Ο λόγος περί της μεθόδου διδασκαλίας. Οι συντηρητικοί συνήθως δίδασκαν πολύ παλιά, με «δασκαλοκεντρικές μεθόδους», Περιέργως οι δήθεν «αριστεροί» Συριζαίοι, υιοθέτησαν πρόσφατα, λόγω άγνοιας, λένε, τις παλιέ συντηρητικές δασκαλο-κεντρικές μεθόδους και αυτές με δυσκολία, λόγω άγνοιας… Αυτοί για να δικαιολογήσουν την άγνοιά τους στις νέες «μαθητο-κεντρικές μεθόδους» της «ομαδο-συνεργατικής διδασκαλίας», της «εποικοδομητικής αυτενέργειας, της μάθησης με συμμετοχή, με αυτενέργεια, με ανακάλυψη», για «αυτο-άμυνα»,  κατηγορούν ότι ο καθηγητές που χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους, «ότι δήθεν «δεν κάνουν μάθημα»!!

Έτσι,  άρχιζε, επί Συριζα,  το «κουτσομπολιό» η ίντριγκα και η «στοχοποίηση» κλπ… Τέτοια  επιστημονική άγνοια… Αλλά για να διδάξει κανείς, πρέπει να «γνωρίζει». Οι δήθεν «συνδικαλιστές Συριζα, γνωρίζουν? Ρωτάνε πολλοί…

 

Οι αναρτήσεις, οι απόψεις, τα λογοτεχνικά κείμενα και η Λογοκρισία των «δήθεν αριστερών Συριζαίων»…

Οι επιστημονικές απόψεις και οι συνδικαλιστικές δεν διώκονται, αλλά επί Συριζα εμείς διωχτήκαμε, γιατί είπαμε την αλήθεια, που οι δήθεν Συριζαίοι δεν άντεχαν…

 

Οι ίδιοι κάνανε «δηλώσεις σε εφημερίδες, ιστοσελίδες» υπέρ του νόμου Διαμαντοπούλου, θυμάται ο κ. Ανδριώτης, που μετά τρέξανε να το κρύψουν –καλύψουν», ρωτάνε κάποιοι…

Μάλιστα πίεσαν – απείλησαν  τους ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων,  να αφαιρέσουν τα ονόματά τους για να «μεταμορφωθούν πάλι σε «κυβερνητικούς για την καρέκλα»…

Για παράδειγμα δεν υπάρχουν τα ονόματά του πλέον σε άλλες και στην ιστοσελίδα που αποκάλυπτε την αλήθεια.

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος: Κατατέθηκε στην Εισαγγελία Κατά της Διαφθοράς, για την κατά συρροή διαφθορά στα Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία, με αρ. πρωτ. 616/6-5-2015

ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Κατατέθηκε στην Εισαγγελία Κατά της Διαφθοράς,  για την κατά συρροή διαφθορά

 στα Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία, με αρ. πρωτ. 616/6-5-2015.


«Οι μαθητές των «Προτύπων Πειραματικών» σημείωσαν πού χαμηλές τελικές επιδόσεις όχι μόνο από τα προϋφιστάμενα Πειραματικά σχολεία, αλλά και από τα σημερινά σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης». Διαπίστωση επιστημονική

«Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι».

 

Επομένως, αφού «δεν υπάρχουν ονόματα, δεν υπάρχει και δήθεν συκοφαντία».

Υπάρχει πλέον «μετά απειλής λογοκρισία», εναντίον μας,  σε να λογοτεχνικό επιστημονικό, κείμενο, λένε πολλοί. Οι  δήθεν θιγόμενοι από την αλήθεια, ας απαντήσουν επί της ουσίας και όχι με κραυγές και απειλές, λένε πολλοί.

Τα δικαστήρια και τα πειθαρχικά, δεν μπορούν στη Δημοκρατία, να λύσουν τα επιστημονικά, δημοσιογραφικά και συνδικαλιστικά θέματα.

 

https://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2015/05/6166-5-2015.html

 

Αυτοί που μας κατηργούσαν  κάνανε και κάνουν αναρτήσεις, όταν θέλουν…

 

Τώρα είναι «καλές» οι “αναρτήσεις του Ανδριώτη”?

Οι αναρτήσεις του κ. Ανδριώτη

https://www.esos.gr/arthra/65264/aperhomeni-eepps-rythmiseis-yponomeyoyn-toys-syllogoys-didaskonton-ton-protypon-kai

Απερχόμενη Ε.Ε.Π.Π.Σ.: Ρυθμίσεις υπονομεύουν τους Συλλόγους Διδασκόντων των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

 

Συγχαρητήρια σε άσους αγωνίστηκαν και συμπαραστάθηκαν στα παιδιά με οικονομικά προβλήματα, σε δύσκολες συνθήκες του «Μνημονίου».

 

Το ΠΣΠΑ (Σκουφά 43 Αθήνα), για επιστημονικούς λόγους ΔΕΝ μπορούσε να γίνει «Πρότυπο», με εξετάσεις εισαγωγής για τους μαθητές, που θα φοιτούσαν σε αυτό.

Αυτήν την «επιστημονική απάτη» ή το «λάθος»  έκαναν οι «δήθεν άνθρωποι» της κ. Διαμαντοπούλου,  με τον κ. Ανδριώτη, την κ. Ιωαννίδου, τον κ.  Καλκάνη, την κ. Παπατσίμπα, τον κ. Αντωνίου  και ρωτήστε τους,  ακόμα και τώρα, αν γνωρίζουν την απάντηση, πριν τους διορίσετε σε «θέσεις» ή να τους «κρίνετε» για «θητεία στο ΠΣΠΑ.

Περιμένουμε την  γραπτή απάντηση ή να ζητήσετε την παραίτησή τους, για «ανεπάρκεια», αμέσως.

Μάλιστα ο κ. Ανδριώτης Νίκος, του ΠΠΣΠΑ,  της «πρώην ΕΕΠΠΣ, προκλητικά», ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΛΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ζητάει τα «ρέστα»,  από την κ. Κεραμέως και την κ. Ζαχαράκη,  την κ. Γκίκα, πάει ψευδομάρτυρας καθ’εξιν και επάγγελμα σε δίκες και ΕΔΕ  και διαπράττει σήμερα 20-11-2019, ως απλός εκπαιδευτικός, το πειθαρχικό αδίκημα» της «ανάρμοστης δημόσιας κριτικής κατά ανωτέρου», το οποίο είναι αυτεπάγγελτο. Παρακαλούμε την πειθαρχική και ποινική του δίωξη κατ’ αναλογία, που έγινε προ ετών εναντίον μας κλπ..

 

Προτείνουμε να γίνουν Υφυπουργοί η κ. Πατούλη και ο κ. ΚΟΚΛΑΣ.  ΑΦΟΎ ΚΆΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΈΓΧΕΙ ΕΧΟΥΝ «ΔΥΝΑΜΗ».

ΑΝΤΕ ΚΑΛΌ ΑΝΑΣΧΗΜΑΣΤΙΣΜΟ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ την Κρήτη και θα φταίνε οι άλλοι πάντα…

Ο ένας έδωσε την Κύπρο, ο άλλος τα Ίμια, ο άλλος την Μακεδονία τώρα να μη δώσουμε το Καστελόριζο, αφού φταίνε οι «άλλοι»!

Τελικά πολλοί χημικοί τελευταία εμφανίζονται με Μάστερ και Διδακτορικό….

Μη φοβάσαι για μένα Αργεντινή

Για χάρη της Μαρίνας τα Πατήσια έγιναν Μαρούσι…. Ε ρε εξουσία.. Λένε πολλοί.

Μπράβο Μαρίνα κάνει και διδακτορικό…..

Άντε και Υπουργός κ. Μαρίνα άλλοι λένε φταίνε οι άλλοι πάντα…

Είδαμε και το βίντεο του ράδιο αρβύλα….

Η υπόθεση Μαρίνα Πατούλη είναι μια χρυσή ευκαιρία να «δείξουν»,  οι μέχρι χτες δήθεν Συριζαίοι ότι είναι με την νέα κατάσταση, παραβλέποντας σκόπιμα ότι η κ. Πατούλη δεν εξελέγη με την παράταξη τη ΝΔ στο Μαρούσι αλλά με την παράταξη του υιού του πρώην υπουργού της χούντας, λένε άλλοι… Γιατί και οι Συριζαίοι του Τσίπρα δεν ήταν χουντικοί, λέει ένας άλλος

Τελικά η κ. Σταυράκη Πατούλη, η ομοτράπεζος του κ. Τραμπ,  σε ώρα εργασίας σκληρής  ώρα 13.30 στις 4.12.2019 επιτέλους «έσπασε την σιωπή της»,  βγήκε στον Αντ1 και δήλωσε ότι βρέθηκα κάθε χρόνο Χριστούγεννα Ρώμη Λονδίνο Νέα Υόρκη και θα κάτσει στην Ελλάδα… Άραγε που έβρισκε τα χρήματα για ταξίδια και οι άλλοι δημότες Αμαρουσίου δεν έχουν όπως μια υπερήλικας που κοιμάται στα παγκάκι δίπλα στο παρκινγκ Αμαρουσίου ?

 

Ο ΚΟΚΛΑΣ  ΑΚΟΜΑΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΕΙ ΚΑΤΑΛΉΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΈΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΈΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.. ΛΈΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ..

 

Τα χρήματα από το ναρκεμπόριο, ο Κόκλας, τα πάει στον Συριζα, τα  δίνει σε πολιτικούς, ή τα «τσεπώνει», ρωτάνε πολλοί.

Η κ. Πατούλη πράγματι δεν «έχει χρυσό σπίτι», αλλά μήπως μένει σε ένα μέτριο τριάρι στην Πεύκη, στη γειτονιά μου και απλά «έχει βάψει με χρυσή μπογιά» κάτι έπιπλα παλιά απτό Μοναστηράκι ή ο  δήθεν χρυσός, προέρχεται από τα χρήματα των Δήμων,  Αμαρουσίου Πεύκης, να ερευνηθεί τώρα.

 

Δια ταύτα

 

Μήπως τώρα, που βγήκε η αλήθεια, θα πρέπει να γίνει νέα ΕΔΕ κατά της κ. Δανίλη Ελ. Κ.  Ανδριώτη Ν., φίλου του κ. Κόκλα Χαράλαμπου «γνωστού  Συριζαίου Γκράβας», της κ. Ιωαννίδου, του ΠΣΠΑ και  ο κ. Εισαγγελέας και η κ. Υπουργός, θα έπρεπε να ασκήσει νέα δίωξη κατά της κ. Δανίλη και συνεργατών της Συριζαίων, για παράβαση καθήκοντος, ανάρμοστη συμπεριφορά, «ανάρμοστη δημόσια κριτική κατά ανωτέρων, «έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο», ψευδή κατάθεση, ψευδορκία  κλπ.. λένε πολλοί.

  1. Που διδάσκει ο κ. Κόκλας Χαράλαμπος και η κ. Πατούλη Μαρίνα Σταυράκη και πότε πάνε στην εργασία τους και στο μάθημά τους, να ερευνηθεί και γιατί κανείς κατά παράβαση καθήκοντος δεν τους ερευνά.
  2. Να ερευνηθούν τα οικονομικά τους έσοδα αν είναι νόμιμα για ή είναι «ξέπλυμα» χρυσού ανύπαρκτου.
  3. Το «χρίσμα για υποψήφιος Δήμαρχος», πόσο κάνει να πληρώσει, κανείς στα δήθεν |αντίπαλα κόμματα και πόθεν έσχες», ρωτάει τρίτος
  4. Πόσο κάνει η θέση διευθυντή, ή «απόσπαση» και η «αξιοκρατική προαγωγή», να πληρώσεις όλους, ρώτησε άσχετος
  5. Όλοι μαζί πούλησαν το Αιγαίο όπως τη Μακεδονία είπαν όλοι
  6. Πρώην δήθεν Συριζαία, που πήρε «θέση πληρώνοντας το πολιτικό γραφείο Συριζα», είπε στην Αστυνομία, να σε εμποδίσει στο Πρωτόκολλο να μη καταθέσεις της αναφορά κατά Πατούλη κι η αστυνομία «υπάκουσε σε «εντολή πολίτη» και να ερευνηθεί αμέσως, είπε άλλος.
  7. Όταν στη Γαλλία αποκαλύφθηκε ότι η σύζυγος πολιτικού ήταν «αργόμισθη ο πολιτικός παραιτήθηκε αμέσως, στην Ελλάδα, κυνηγάνε τον νόμιμο καταγγέλλοντα όλοι μαζί, και η λεγόμενη Αστυνομία. Ποιος ελέγχει τους μαϊμού αναρχικούς του Ρουβίκωνα και επιτίθενται κατά πολιτών όπως π.χ. στην Ερμού, πριν τρία χρόνια, είπε άλλος.
  8. Η δήθεν «Αλβανική, Ρωσική κλπ. Μαφία» δεν υπάρχει, αλλά είναι παρακάλι της «Ελληνικής μαφίας» και τα έσοδα πάνε σε πολιτικούς, με διακίνηση «μαύρου χρήματος που ξεπλένεται», είπε άλλος και να ερευνηθεί, αμέσως, ποιοι δολοφόνησαν το 2010 τη μαθήτρια στην Γκράβα, ο Κόκλας τι γνωρίζει να ερευνηθεί αμέσως και να βγει η υπόθεση από «το αρχείο το γνωστό», είπε άλλος.
  9. Να αφήσουν την Αστυνομία, την οποία εκτιμούμε, στο πραγματικό της έργο, να πιάσει τους διεφθαρμένους κι όχι σε «έργο ορντινάτζας», για κάθε Μαρίνα, είπε άλλος. Το παραμύθι ότι φταίνε «άλλοι» π.χ. οι δήθεν Μασόνοι, οι δήθεν Αμερικάνοι κλπ…., δεν πιάνει, πλέον οι δικοί μας φταίνε, για όλα και τα «ρίχνουν» σε άλλους, είπε τρίτος.
  10. Που πάνε τα χρήματα που δίνει η Ευρώπη, για τα παιδιά μεταναστών, λέει άλλος.
  11. Ποιοι παίρνουν τα χρήματα από «βίζες», μεταναστών π/χ. από την Αλβανία με παραποιημένα επίθετα, με ανύπαρκτη «μαϊμού» είσοδο και έξοδο, ανά τρίμηνο και κυκλοφορούν πολλοί π.χ. στο Μοναστηράκι, στα Εξάρχεια, στην Γκράβα, που στελεχώνουν την Ελληνική μαφία, που την λένε για κάλυψη «αλβανική μαφία», είπε άλλος.
  12. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΟΡΙΟΘΕΤΟΎΝ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΗΝ Ελληνική Αοζ ‘ή με συμφωνία με άλλη χώρα ‘ ή με την Κύπρο, να ερευνηθεί.
  13. Γιατί δεν στέλνει τις «ενστάσεις της» τώρα, η Ελλάδα στον ΟΗΕ΄
  14. Γιατί δεν γίνεται έστω μερική επιστράτευση, λένε όλοι
  15. Γιατί δεν απομακρύνονται οι μετανάστες από τα νησιά μην μπλέξουν πάλι σε πολεμική ζώνη, λένε άλλοι,,
  16. Κοιμηθείτε, κοιμηθείτε, άκυρα, άκυρα και οι Τούρκοι που φτάσανε και στην Μύκονο… «κάνουν τουρισμό» δείτε και το τούρκικο σήριαλ, στον Σκαι, οι «Τούρκοι σας αγαπάνε», λένε οι «εθνικοί προδότες»..
  17. Να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός και δίωξη για παράβαση καθήκοντος, στους αρμόδιους υπουργούς, στρατηγούς, εισαγγελείς, δικαστές για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, σήμερα.
  18. Να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός και δίωξη για παράβαση καθήκοντος ή εθνική προδοσία…
  19. Να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός που υπέγραψε το «μνημόνιο Τουρκίας Λιβύης χωρίς τη θέληση «ημών των Ελλήνων» αυτών που την κατάθεσαν στον ΟΗΕ, αυτών που την παρέλαβαν αδιαμαρτύρητα και αυτών, που δεν πρόλαβαν το «Μνημόνιο» και δεν αντέδρασαν.
  20. Να απαγορευτεί, να αγοράζουν οι Τούρκοι λιμάνια, προβλήτες κλπ. σε νησιά μας.
  21. Συνεχίζεται η «πλύση εγκεφάλου, με τα τούρκικα σήριαλ στην τηλεόραση» ΚΑΙ ΝΑ ΑΗΘΕΊ ΠΟΙΝΙΚΉ ΔΊΩΞΗ για εσχάτη προδοσία…
  22. Να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά παντός και δίωξη για παράβαση καθήκοντος και παράνομο ανήθικο πλουτισμό και των υπολόγων του δημοσίου κλπ…
  23. Η παρούσα είναι επίσης αίτηση ένστασης και ακύρωσης του «Μνημονίου Λιβύης Τουρκίας και να αποσταλεί ταχύτατα υπηρεσιακά, στον ΟΗΕ κλπ..
  24. Δηλώνω παράσταση πολιτικής Αγωγής

 

Η αλήθεια θα μας δικαιώσει.

Ευχαριστούμε.

Νόμος 4022/11, Νόμος 3849/10

Άρθρο 120 του Συντάγματος

 

Μάρτυρες

Παπαντωνίου Δημήτρης

Κ. Τζιαμίδου, μητέρα

Βεργής Δημοσθένης

Λυσίμαχος Γεώργιος Ρόζος

Σταθακόπουλος Κώστας

Γουίλιαμ Γουίλι

Κορομπέλη Ιωάννα

Στρατου Βασιλική

Παπαγεωργίου και Δόκου και

Γκαρίλα και  Σταμούλης

Και Γούναρη και Κοτζαμπασάκης

Και Σαραντάκος Γιάννης

 

Αθήνα 11-12-2019

Με τιμή

 

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

 Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 15121 Αθήνα

Δημότης Αμαρουσίου.

6980203968

Έλληνας φορολογούμενος  Πολίτης

Λυκειάρχης Συνδικαλιστής Δημοσιογράφος

Γραμματέας «Πανευρωπαϊκού Ανεξάρτητου

Συνδικαλιστικού Οικολογικού Κινήματος»

ankoutsoukos@yahoo.gr

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...