Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTerrorismΑλλοίωσης πληθυσμού σε...

Αλλοίωσης πληθυσμού σε 28 πόλεις μουσουλμάνων εποίκων σε όλη την Ελλάδα Η υπουργική απόφαση

Σε μία πρωτοφανή κίνηση για μία δημοκρατική πολιτεία, στο Μαξίμου βρήκαν την ευκαιρία με τους πολίτες τρομοκρατημένους και κλειδωμένους (υποχρεωτικά) στα σπίτια τους, ενώ η επιδημία του κορωνοϊού δεν παρουσιάζει έξαρση, να «λύσουν» με διαδικασία εξπρές το μεταναστευτικό.

Υπενθυμίζουμε πως η μεταφορά και η μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα κάτι που θα οδηγήσει σε αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας, ήταν το σχέδιο Α για την «επίλυση» του μεταναστευτικού, έως ότου ξεσηκώθηκαν οι ίδιοι οι βουλευτές της ΝΔ, μετά από πιέσεις των τοπικών κοινωνιών. Όπως όλα δείχνουν μετά το ναυάγιο (και) του σχεδίου Β για μόνιμη εγκατάσταση στα νησιά, στην κυβέρνηση επιστρέφουν στο πρωταρχικό τους πλάνο.

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο οι δομές «φιλοξενίας» αποκτούν νομική υπόσταση σαν περιφερειακές υπηρεσίες, επιτρέποντας έτσι την μονιμοποίησή τους αλλά και την ευκολότερη χρηματοδότηση τους από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Φαίνεται πως εκτός από οικονομικά κατεστραμμένους η επόμενη ημέρα μετά τον κορωνοϊό θα βρει τους πολίτες και ισλαμοποιημένους.

Δείτε αναλυτικό χάρτη και τη λίστα με τις δομές όπως αυτές αναγράφονται στην υπουργική απόφαση:

1. Δομή «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΤΧΜ (ΜΧ) Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ» του Δήμου Αλεξανδρείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

2. Δομή «ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», στην Τοπική Κοινότητας Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

3. Δομή «ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Βόλβης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

4. Δομή «ΒΕΡΟΙΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ» του Δήμου Βέροιας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

5. Δομή «ΒΟΛΟΥ», στις εγκαταστάσεις «ΜΟΖΑΣ» του Δήμου Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

6. Δομή «ΔΟΛΙΑΝΩΝ», στην Εθνική Οδό ΚαλπακίουΣυνόρων του Δήμου Πωγωνίου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.

7. Δομή «ΔΡΑΜΑΣ», στην Αποθήκη Νο 3 της Βιομηχανικής Περιοχής του Δήμου Δράμας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

8. Δομή «ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ», στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού του Δήμου Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

9. Δομή «ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ», στην Τοπική Κοινότητα Θερμοπυλών του Δήμου Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

10. Δομή «ΘΗΒΑΣ», στη θέση «ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ» του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

11. Δομή «ΚΑΒΑΛΑΣ», στο στρατόπεδο «ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» στη θέση «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ» του Δήμου Καβάλας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

12. Δομή «ΚΑΤΣΙΚΑ», στην Δημοτική Κοινότητα Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου.

13. Δομή «ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

14. Δομή «ΚΥΛΛΗΝΗΣ», στην Τοπική Κοινότητα Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

15. Δομή «ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ», στο στρατόπεδο «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ» του Δήμου Λαγκαδά της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

16. Δομή «ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ», στο στρατόπεδο «ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ» του Δήμου Λαρισαίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

17. Δομή «ΛΑΥΡΙΟΥ», στη θέση «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

18. Δομή «ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ», στο στρατόπεδο «ΓΕΡΑΚΙΝΗ» του Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

19. Δομή «ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ», στη θέση «ΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ» του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

20. Δομή «ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ», στη θέση «ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ» του Δήμου Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

21. Δομή «ΡΙΤΣΩΝΑΣ», στην Περιφερειακή Οδό Χαλκίδας-Θηβών του Δήμου Χαλκιδέων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

22. Δομή «ΣΕΡΡΩΝ», στη θέση «ΠΡΩΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ» του Δήμου Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

23. Δομή «ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ», στη θέση «ΠΡΟΒΛΗΤΑ 4» του Δήμου Χαϊδαρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

24. Δομή «ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ», στο στρατόπεδο «ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ» του Δήμου Ζηρού της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου.

25. Δομή «ΓΡΕΒΕΝΩΝ», σε ξενοδοχεία του Δήμου Γρεβενών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

26. Δομή «ΠΥΡΓΟΥ», στη θέση «ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΥΡΓΟΥ» του Δήμου Πύργου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

27. Δομή «ΚΟΡΙΝΘΟΥ», στο στρατόπεδο «ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ» του Δήμου Κορινθίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

28. Δομή «ΣΙΝΤΙΚΗΣ», στη θέση «ΚΛΕΙΔΙ» του Δήμου Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 2945 Σύσταση Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, οι οποίοι έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία.

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις: α. Του ν. 4375/2016 «Οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσίας Ασύλου, Αρχής Προσφυγών, Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, σύσταση Γενικής Γραμματείας Υποδοχής, προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2013/32/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου “σχετικά με τις κοινές διαδικασίες για τη χορήγηση και ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας (αναδιατύπωση)” (L 180/29.6.2013), διατάξεις για την εργασία δικαιούχων διεθνούς προστασίας και άλλες διατάξεις» (Α΄ 51) και ιδίως τα άρθρα 8 παρ. 4-5, 10 παρ. 4-5 και 11 παρ. 5 αυτού, ως ισχύουν. β. Του ν. 4622/2019 «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α΄133). γ. Του ν. 4636/2019 «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες Διατάξεις» (Α΄169). δ. Του ν. 4368/2016 «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (Α΄21) και ιδίως του άρθρου 96 αυτού. ε. Του π.δ. 4/2020 «Σύσταση Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθορισμός αρμοδιοτήτων του και ανακατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄4). στ. Του π.δ. 6/2020 «Διορισμός Υπουργού και Αναπληρωτή Υπουργού» (Α΄5). ζ. Του π.δ. 9/2020 «Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου» (Α΄10). η. Του π.δ. 81/2019 «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους-Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων» (Α΄119). θ. Του π.δ. 122/2017 «Οργανισμός Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής» (Α΄149), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. ι. Του π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών (Α΄121). ια. Του π.δ. 84/2019 «Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών/Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων» (Α΄123). ιβ. Της Υ2/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού «Σύσταση θέσεων Αναπληρωτή Υπουργού και Υφυπουργών» (Β΄ 2901). ιγ. Της αριθμ. 340/2019 απόφασης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη» (Β΄ 3051). ιδ. Της 16931/16-5-2016 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα «Έναρξη λειτουργίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ταυτόχρονη κατάργηση της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής» (Β΄1410).

 

Με την έλευση των μνημονίων άρχισε να σημειώνεται μια πελώρια μείωση του πληθυσμού των Ελλήνων, η οποία μόνο με μία ελάττωση του πληθυσμού σε συνθήκες πολέμου μπορεί να συγκριθεί, όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Βάσει των δεδομένων της Eurostat, από το μνημονιακό 2011 που ήταν η τελευταία χρονιά που ο πληθυσμός αυξανόταν σταθερά το κάθε έτος και σημειώθηκε τότε στα 11,123,392 εκ, από εκεί και έπειτα φτάσαμε στο σημείο το 2019 να σημειώνουμε μόλις 10,741,165 εκ, με μια μείωση σταθερού ρυθμού που ανήλθε συνολικά στα 382.227 χιλιάδων ατόμων για την περίοδο 2011-2018 (1).

Εδώ επισυνάπτουμε και δύο (2) γραφήματα της μείωσης, αυτή τη φορά αποκλειστικά μέσω του αρνητικού ισοζυγίου της διαφοράς γεννήσεων – θανάτων στην Ελλάδα στα χρόνια της μνημονιακής και μη περιόδου αντίστοιχα, βλέποντας την τρομακτική μείωση στις γεννήσεις και την ταυτόχρονη αύξηση στους θανάτους:

 

Η μείωση του πληθυσμού των Ελλήνων και η άφιξη των μεταναστών πάει πίσω τους Έλληνες επί οθωμανικής σκλαβιάς που είναι ουσιαστικά πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Σε ορισμένα μέρη, κυρίως όπου ήταν εγκατεστημένοι πυκνοί μουσουλμανικοί πληθυσμοί, δεν ήταν ανεκτή ούτε και η ελεύθερη έκφραση του λόγου στην ελληνική.

Γενικά πολλοί σκλαβωμένοι μη μπορώντας να ανεχθούν την αφόρητη αυτή κατάσταση φεύγουν προς άλλους τόπους, όπου επικρατούν πιο ήπιες συνθήκες,

Αλλιώς η συνηθισμένη άμυνα τους απέναντι των κατακτητών είναι υποχωρητικότητα, η υποκρισία και το ψέμα, τα μόνα όπλα, για να μπορέσουν να επιζήσουν μέσα στο περιβάλλον αυτό των ποικίλων δυσχερειών, της αγωνίας και του φόβου.

Η συνείδηση λοιπόν και η έκφραση του λόγου καταπιέζονται. Το πνεύμα γενικά υποδουλώνεται. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα ανατρέφονται οι Έλληνες.

Η σημερινή κυβέρνηση και η προηγούμενη και λόμπι της ευρωπαϊκής ένωσης και του Τζορτζ Σόρος θέλουν την Ελλάδα με φουλ μετανάστες

Για πολλούς η κυβέρνηση του Σόρος στην Ελλάδα. Ειδικότερα, στο ΔΣ του Solidarity Now βρίσκονται οι:

Νίκος Αλιβιζάτος, ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ευθύμιος Βιδάλης, αντιπρόεδρος, επιχειρηματίας

Νικηφόρος Διαμαντούρος, ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Αρίστος Δοξιάδης, εταίρος, Venture Capital Investor

Τζένη Καβουνίδη, ερευνήτρια στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών και επισκέπτρια αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μάνος Ματσαγγάνης, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Καλυψώ Νομικού, πρόεδρος της A.M. Nomikos Transworld Maritime Agencies S.A.

Χρήστος Ροζάκης, καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης

Άννα Τριανταφυλλίδου, καθηγήτρια στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας

Αξίζει όμως να σταθούμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, για να καταλάβετε σε ποιους στηρίζεται ο Σόρος:

Και ερχόμαστε στον Σεπτέμβριο του 2015, εκεί όπου βρέθηκαν τετ-α-τετ ο Τσίπρας με τον Σόρος.Το «κονέ» έγινε από την οικογένεια Αγγελοπούλου (εμφανίστηκαν μαζί ο Θόδωρος, η Γιάννα και ο γιος τους Παναγιώτης, γνωστός για τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ).Ήταν στο 10ο συνέδριο του Ιδρύματος Κλίντον, που ήταν σχεδόν αφιερωμένο στη χώρα μας.

Η συνάντηση στο ξενοδοχείο Sheraton στη Νέα Υόρκη στιγματίστηκε όπως όλοι θυμούνται από το γεγονός ότι ο Τσίπρας δεν καταλάβαινε τι του έλεγε ο πρώην πλανητάρχης.

Η ατμόσφαιρα, γενικά, δεν θα μπορούσε να είναι πιο φιλική για τον Έλληνα πρωθυπουργό, γιατί ήταν κυρίως αντιγερμανική.Ξεκίνησε με ένα ντιμπέιτ της Λούκας Κατσέλη με τον Τζόζεφ Στίγκλιτς, όπου ο νομπελίστας προφήτευε την αποτυχία του νέου μνημονίου και η τότε επικεφαλής της Εθνικής υπερασπιζόταν τη συμφωνία ως «δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη».

Αμέσως μετά ήρθε το τετ-α-τετ του Τσίπρα με τον Κλίντον. Μια εφιαλτική για τον Έλληνα πρωθυπουργό συνάντηση, καθώς, μιλώντας αγγλικά, έχασε τα λόγια του, αδυνατώντας να απαντήσει επί της ουσίας στον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής. Τότε, θυμίζουμε, είχε γίνει χαμός!

Όμως, εκεί έμελλε να γνωρίσει τον Τζορτζ Σόρος, που ήταν μεταξύ των ακροατών του πρωθυπουργού. Ακριβώς δίπλα του κάθονταν ο Νίκος Παππάς, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Γιώργος Σταθάκης.Τυχαίο; Κανείς δεν γνωρίζει.Ο γύπας, μάλιστα, αφού πήρε μια πρώτη γεύση από τον Τσίπρα, εν συνεχεία, και όταν έκλεισαν οι κάμερες, είχε τετ α τετ μαζί του.Το τι είπαν επίσης κανείς δεν γνωρίζει.Η πρώτη γνωριμία, πάντως, είχε γίνει.Λεπτομέρειες προφανώς θα ξέρουν οι Παππάς, Σταθάκης και Γεροβασίλη, που ήταν παρόντες. Αργότερα, ο Τζορτζ Σόρος είχε έναν ενδιαφέροντα διάλογο με τον τότε Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, φίλο του Έλληνα πρωθυπουργού. Ο «κερδοσκόπος» υποστήριξε ότι η Ευρώπη είναι «υπό διάλυση», με τον Ιταλό πρωθυπουργό, αν και είχε προς το παρόν αντιδράσει, να συμφωνεί μαζί του, σημειώνοντας πως η ΕΕ χρειάζεται όραμα κι όχι μόνο κανόνες, ανάπτυξη κι όχι μόνο λιτότητα, και πως τα spreads δεν μπορεί να είναι ο θεός της.

Σημαντική λεπτομέρεια: Σαφώς και ο Σόρος ήταν εκεί, γιατί ήταν επί χρόνια χρηματοδότης των Κλίντον. Άλλωστε, πόνταρε πάνω τους στη μάχη με τον Τραμπ και έχασε πολλά λεφτά.Η παρουσία του, ωστόσο, σε εκδηλώσεις είναι προς ίδιον όφελος.Προσωπικό του συμφέρον. Γνωστό. Άρα, καταλαβαίνουν οι πάντες τη συνέχεια.

Να σημειωθεί, τέλος, πως το «παρών» σε αυτό το συνέδριο έδωσαν και άλλα πρόσωπα, ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπανδρέου και ο αδερφός του Νίκος.

Συριζαίοι δήλωσαν στρατιώτες του Σόρος

Και ενώ η συζήτηση είχε κοπάσει για τη σχέση Σόρος – Τσίπρα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να λένε σε δημόσια θέα πως έχουν εργαστεί για τον γύπα! Πρώτος και καλύτερος ήταν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Ματθαίος Τσιμιτάκης.

Όπως γράφτηκε και δεν διαψεύστηκε, είχε εργαστεί το 2015 για το διαβόητο ίδρυμα του φιλοσκοπιανού δισεκατομυριούχου Τζορτζ Σόρος προκειμένου να υποστηριχθεί στην ελληνική κοινή γνώμη η ουκρανική πλευρά στη σύγκρουσή της με τη Ρωσία.

 

Η συνάντηση του Σόρος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Και ερχόμαστε στη Νέα Δημοκρατία. Κατ’ αρχάς, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γνώριζε πολύ καλά τον Τζορτζ Σόρος. Είχε βρεθεί, άλλωστε, μαζί του στον γάμο του Στυλιανού Ζαββού (ο άνθρωπος του γύπα στην Ελλάδα), σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συναδέλφου Ελένης Μπίστικα στην «Καθημερινή» της 4/7/2004, με τίτλο «Αθηναϊκός γάμος παραδοσιακός: Η Αθηναία Σοφία Απ. Δοξιάδη στον χορό του Ησαΐα με τον Στυλιανό Σπ.Ζαββό».

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα: «Ωραία, γελαστή “Νύφη του Ιουνίου” June Bride η Σοφία, κόρη του Απόστολου και της Μαρίας Δοξιάδη, που έχει το όνομα της γιαγιάς της Σοφίας Πετρακοπούλου Λάμψα της “Μεγάλης Βρεταννίας”, με τον γάμο της στις 25 Ιουνίου 2004 μάς θύμισε και πάλι τι σημαίνει γάμος αθηναϊκός.

Μαζί με τον αγαπημένο της, τον επιχειρηματία της Νέας Υόρκης Στυλιανό Σπ. Ζαββό, τέλεσαν θρησκευτικό γάμο, χοροστατούντος του επισκόπου Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, στον ανθοστόλιστο επιβλητικό ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ τα στέφανα του γάμου άλλαξαν τρεις προσωπικότητες με διεθνή απήχηση: η οικογενειακή φίλη των γονέων Ντέπυ Χανδρή, ο ουγγρικής καταγωγής επιτυχημένος μεγαλοεπενδυτής George Soros και ο Κύπριος Στέλιος Λουκά Χατζηιωάννου, δημιουργός της αεροπορικής εταιρείας Easy Jet. Στα σκαλοπάτια του Διονυσίου Αρεοπαγίτου περίμεναν τη νύφη να ‘ρθει στην εκκλησία και οι τρεις, μαζί με τη συγκινημένη ξανθή μητέρα της νύφης, τη Μαρία Δοξιάδη, και τον αδελφό του γαμπρού Γιώργο Ζαββό, νομικό σύμβουλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τραπεζικά θέματα στις Βρυξέλλες, πρώην ευρωβουλευτή και πρέσβη της EE.

H ανθοστόλιστη οικογενειακή Μερσεντές με τον κ. Βαγγέλη στο τιμόνι, που πήγαινε τη Σοφία στο σχολείο, έφθασε με τη νύφη, την οποία συνόδευαν ο ευτυχισμένος πατέρας της Απόστολος Θ. Δοξιάδης και ο αδελφός της Θωμάς.Με μεταξωτό ζαχαρί νυφικό και μακρύ πέπλο από παλιά βενετσιάνικη δαντέλα στα μακριά ξανθά της μαλλιά, η Σοφία έλαμπε από νιάτα και ομορφιά.Όταν έφθασε στην κορυφή της σκάλας και ο γαμπρός Στυλιανός, την αγκάλιασε.Προχώρησαν μαζί μέσα στον ναό, όπου περίμενε, στην πρώτη σειρά, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, οικογενειακός φίλος του πατέρα του γαμπρού, ανώτερου στρατιωτικού».

Η γνωριμία με τον Κυριάκο.

Και από τον πατέρα Μητσοτάκη στον υιό Κυριάκο. Η γνωριμία τους έγινε σε «μυστικό» δείπνο τον Απρίλιο του 2014.Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η πρόσκληση ήταν μάλιστα αυστηρά προσωπική! Δίπλα του είχε ακόμη 80 εκπροσώπους τραπεζών, αλλά και εφοπλιστών. Αμφιτρύωνας ήταν, φυσικά, ο Στυλιανός Ζαββός, κουμπάρος του μεγαλοεπενδυτή. Η αφορμή αναζητήθηκε στο μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόγραμμα, ενώ οι προσκλήσεις είχαν σταλεί προ δύο εβδομάδων!

Από τη Νέα Δημοκρατία, το «παρών» είχαν δώσει ακόμα -και έχει τη δική του αξία- οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι τότε υφυπουργοί Γιώργος Μαυραγάνης, Νότης Μηταράκης και ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Σημαντική λεπτομέρεια: Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κληθεί και ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος όμως δεν πήγε. Στο «μενού» της συζήτησης βρέθηκαν η οικονομική κατάσταση της χώρας, η δυναμική του ευρώ, η γεωπολιτική κρίση με επίκεντρο την Ουκρανία, οι ενεργειακές προοπτικές (από εφοπλιστές τέθηκε και το κόστος ενέργειας). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τότε, ο Τζορτζ Σόρος μίλησε για βελτίωση της εικόνας της ελληνικής οικονομίας και εμφανίστηκε πρόθυμος να συμβάλει επενδυτικά!

Οι άνθρωποι του Σόρος στη ΝΔ σήμερα.

Και ερχόμαστε στο σήμερα.Εάν πιστεύετε ότι ο Σόρος δεν έχει «εμπλακεί» στη Νέα Δημοκρατία (προσέξτε, πριν γίνει -εάν γίνει- κυβέρνηση), κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.Στην Πειραιώς υπάρχουν πρόσωπα που παραδοσιακά είχαν σχέση με τον γύπα.Πρώτος και καλύτερος είναι ο Γιώργος Ζαββός.Περιλαμβάνεται στη δωδεκάδα των συμβούλων που επέλεξε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το κυβερνητικό πρόγραμμα.Ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος; Μα ο αδερφός του Στυλιανού Ζαββού, κουμπάρου όπως προαναφέρθηκε- του Τζορτζ Σόρος. Είπατε τίποτα;

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Ζαββός, σύμφωνα με όσα τονίζονται στο βιογραφικό του, «το 1990 εξελέγη ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, όπου, μεταξύ άλλων, υπήρξε μέλος της Νομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Προϋπολογισμών και της Επιτροπής Ελέγχου Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Το δεξί χέρι

Και φτάσαμε στο «ψητό», στους ανθρώπους όπου στηρίζεται ο Σόρος στην Ελλάδα.Πρώτος και καλύτερος, όπως πολλάκις αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι ο Στυλιανός Ζαββός.Οι περισσότεροι δεν τον γνωρίζουν, όμως αυτό δεν ισχύει για τα λόμπι σε όλον τον κόσμο.Το «φόρτε» του δεν είναι οι συνεντεύξεις και οι δεξιώσεις, αλλά οι κλειστές πόρτες και οι συμφωνίες στο παρασκήνιο.Λόγω αυτής της αποτελεσματικότητάς του, έχει καταφέρει να αναπτύξει σχέσεις με όλα τα ισχυρά οικονομικά «σπίτια» της Αμερικής, και είναι κοινό μυστικό μεταξύ των παροικούντων την κυβερνητική Ιερουσαλήμ ότι ο Στυλιανός Ζαββός είναι ο «μαέστρος» που μπορεί να διοργανώνει π.χ.τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Ιδρυτής του επενδυτικού fund Zeus Capital -που επενδύει σε ακίνητα στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης-, πρόεδρος του Solidarity Now -της οργάνωσης που βοηθά και υποστηρίζει όσους πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση- και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αποφοίτων του Χάρβαρντ, διατηρεί καλές σχέσεις με το λόμπι των top επενδυτών.

Μάλιστα, κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο διοργανώνει ένα «τραπέζι εργασίας» στη Νέα Υόρκη, όπου παρακάθονται μερικά από τα πιο ισχυρά ονόματα του πλανήτη. Ανάμεσά τους top επενδυτές, νομπελίστες οικονομολόγοι, οικονομικοί σύμβουλοι διεθνών οργανισμών. Το θέμα σε αυτό το κλειστό δείπνο είναι πάντα το ίδιο: «Πού πάει το διεθνές επενδυτικό περιβάλλον και τι σηματοδοτούν οι εκάστοτε οικονομικές και γεωπολιτικές εξελίξεις».

Σε όλα τα τραπέζια, φυσικά, παρίσταται ο Τζορτζ Σόρος, αλλά και στελέχη που στο παρελθόν έχουν απασχολήσει την πολιτική σκακιέρα στην Ελλάδα, όπως π.χ.ο Τζον Πόλσον, ο Νουριέλ Ρουμπινί, ο Τζόζεφ Στίγκλιτς κ.ά.

Η ξαδέρφη του Κυριάκου Μητσοτάκη «κολλητή» του Σόρος

Πάμε πιο κάτω.Στο ΔΣ του Solidarity Now υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα, ιδιαίτερα γνωστά, ορισμένα, δε, έχουν σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ειδικότερα, στις 23 Μαρτίου του 2018 έγινε γνωστό πως καθήκοντα νέας γενικής διευθύντριας στη «ΜΚΟ» του Σόρος ανέλαβε, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Αντιγόνη Λυμπεράκη η ξαδέρφη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτή που έχει πει για τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τα εξής: «Ναι, μεγάλωσα κοντά σε έναν πραγματικό αποστάτη. Έναν αρνητή της συντήρησης, του βολέματος, της δειλίας και της πνευματικής οκνηρίας.Ευτυχώς».

Από την ΚΝΕ και, στη συνέχεια, τον Συνασπισμό της δεκαετίας του 1990, πέρασε στο εκσυγχρονιστικό μπλοκ των φιλελεύθερων υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ, ενίσχυσε μετέπειτα τις προσπάθειες στελεχών της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, συμμετείχε ως υποψήφια με τη Δράση στις εκλογές του 2012 και «κύλησε» μαζί με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Με την υπαγωγή της χώρας κάτω από τον έλεγχο της τρόικας, το 2010, η κυρία Λυμπεράκη ήταν από τις «περσόνες» που βρέθηκαν ουκ ολίγες φορές σε τηλεοπτικά πάνελ για να υποστηρίξουν την αναγκαιότητα των μνημονίων.

Εκτός από γενική διευθύντρια του Solidarity Now, η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με διδακτορικό δίπλωμα στην Οικονομία των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, καθώς και Master of Philosophy στις Αναπτυξιακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Sussex.Διετέλεσε βουλευτής το 2015.

Τα σημερινά ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η γήρανση του πληθυσμού, η μετανάστευση και η γυναικεία οικονομική δραστηριότητα.Είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διακρατική «Έρευνα για την Υγεία, τη Γήρανση και Συνταξιοδότηση και την Ευρώπη (SHARE)», ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε ακτιβίστρια και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Hellas, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αφρική.

 

Η κυβέρνηση του γύπα στην Ελλάδα

το δημοσίευμα-αποκάλυψη του περιοδικού CRASH (Δεκέμβριος 2018

Ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων στις πόλεις,  Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ένταξη.

https://ec.europa.eu/info/eu-regional-and-urban-development/topics/cities-and-urban-development/priority-themes-eu-cities/inclusion-migrants-and-refugees-cities_el

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...