Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑλλαγή φρουράς της...

Αλλαγή φρουράς της νέα γενιά τον Νονών στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, Από Ιρανών Αλβανοί Βούλγαροι Γεωργιανοί Πακιστανών..

Αλλαγή φρουράς της νέα γενιά Νονών στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, Από Ιρανών Αλβανοί  Βούλγαροι  Γεωργιανοί  Πακιστανών..

Οι “φουσκωτοί” με τα “σιδερικά” στη Θεσσαλονίκη, Βούλγαροι και Αλβανοί Γεωργιανοί ξένοι Roma μετανάστες στο χώρο ο πόλεμος στην διασκέδαση συνεχίζεται προσπαθούν να ξαναμοιράσουν την προστασίας των κλαμπ μπαράκια νυχτερινών κέντρων άλλα και στο χώρο της εστίασης.

Εκτός από τους εκβιασμούς, στο στόχαστρο των νονών βρέθηκε και ο έλεγχος της διακίνησης των σκληρών ναρκωτικών από την Aλβανία και τη Bουλγαρία Ιρανών Πακιστανών στην Eλλάδα, δραστηριότητα την οποία έως τότε ήλεγχαν ως επί το πλείστον κυκλώματα αλλοδαπών λαθρεμπόρων.

Οι ομάδες των “φουσκωτών” που δημιουργήθηκαν κουβαλούν πλέον “σιδερικά”, για να κρατούν την ισορροπία του τρόμου, στα χωράφια έχουν μπει και καινούργιοι.

Το κέντρο, η παραλία, τα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη, Τα μεγάλα μαγαζιά, κλαμπ, μπουζούκια τα ελέγχουν, όπως είναι φυσικό, οι πιο ισχυροί.

Έτσι τα ξημερώματα της Πέμπτης Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν 44χρονος Ιρανός διαπληκτίστηκε με υπάλληλο υποδοχής σε γνωστό κλαμπ της περιοχής των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη.Ο Ιρανός, είναι γνωστός στις Αρχές καθώς στο παρελθόν έχει συλληφθεί για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον διαπληκτισμό ο 44χρονος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε στο πόδι τον υπάλληλο του καταστήματος, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να νοσηλεύεται αυτήν την ώρα φρουρούμενος και εκτός κινδύνου, στην Ορθοπεδική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ενώ είναι πιθανό ακόμη και σήμερα το τραύμα του να χειρουργηθεί.

Λίγη ώρα αργότερα, η παρέα του 23χρονου εντόπισε τον Ιρανό στην οδό Παγγαίου, στα Λαδάδικα.

Πρόκειται για περίπου δέκα άτομα, τα οποία ξυλοκόπησαν τον 44χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να νοσηλεύεται, επίσης φρουρούμενος, σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας κρανιοεγκαφελικές κακώσεις, στη Χειρουργική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Την υπόθεση εξετάζει προς το παρόν η ασφαλεια Λευκού Πύργου ενώ σύμφωνα με την αστυνομία έλαβε κλήση για έναν τραυματία στα Λαδάδικα και όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο βρήκαν έναν άνδρα σοβαρά τραυματισμένο, όχι από όπλο. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης φυσίγγια και ένας κάλυκας, το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Παγγαίου, με τους αστυνομικούς να καταφθάνουν και να βρίσκουν έναν τραυματία από ξυλοδαρμό, ενώ ο δεύτερος άνδρας φέρεται να είχε εμπλακεί στη συμπλοκή.

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ο έλεγχος της νύχτας στη Θεσσαλονίκη ήταν αποκλειστικά προνόμιο των ελλήνων Σήμερα οι περισσότεροι δουλεύουν; με Έλληνες που είναι τα μεγάλα αφεντικά, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι που ελέγχουν μόνοι τους μερικά μικρά μαγαζιά σε υποβαθμισμένες περιοχές που είναι ξάνει , με τις οποίες δεν ασχολούνται οι μεγάλοι..

Η πόλη είναι μοιρασμένη σε κομμάτια.

Το κέντρο, η παραλία, η ανατολική Θεσσαλονίκη, οι δυτικές συνοικίες.

Τα μεγάλα μαγαζιά, κλαμπ, μπουζούκια τα ελέγχουν, όπως είναι φυσικό, οι πιο ισχυροί. Μάλιστα, σε ορισμένα έχουν μπει και συνέταιροι με ποσοστό, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία.

Όποιος καταστηματάρχης κάνει το λάθος να μην πληρώσει άμεσα αντιμετωπίζει κάποιον καβγά μέσα στο μαγαζί του, με ζημιές ικανές να ρίξουν έξω την επιχείρηση.

Η αστυνομία τα γνωρίζει όλα αυτά, αλλά φαίνεται πως αυτή ;ισορροπία του τρόμου; μεταξύ των νονών; την βολεύει, τουλάχιστον όσο δεν υπάρχουν προβλήματα.

Και όταν βγαίνουν τα όπλα για κάποιο ξεκαθάρισμα; στη νύχτα, η σύλληψη των δραστών είναι πάντα θέμα ωρών.

Πυροβολισμοί στην περιοχή των Λαδάδικων δύο περιστατικά δύο νεαροί άνδρες

«Εξαρθρώθηκε από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Προστασία σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης παρείχαν τα μέλη συμμορίας «μπράβων»

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν 500.000 (!) χάπια ecstasy που θα διαχέονταν στις πιάτσες της βόρειας Ελλάδας.

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...