Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΤο “Ποσειδώνιο” ...

Το “Ποσειδώνιο” πάει διακοπές .

Xolidis_auΤο Νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο”  επί της παραλιακής των Αθηνών θα κλείσει στης 2 Αυγούστου για περίπου 10-15 ημέρες. Όπως καλά πληροφορούμαι ο καλλιτέχνης Χρήστος Χολίδης  θα ξεκουράζεται  σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πελοποννήσου παρέα με τον ιδιοκτήτη του κέντρου Ποσειδωνίου.

Ο Χρήστος Χολίδης  μετά τις ολιγοήμερες διακοπές,  θα μπει στο στούντιο για να ετοιμάσει την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά, την επιμέλεια της οποίας θα έχουν ηχήρα ονόματα δημιουργών, συνθετών και στοιχουργών, για έναν λαϊκό δίσκο

Παρά το γεγονός ότι η τελευταία δισκογραφία του καλλιτέχνη με τίτλο “Δεν συμβιβάζομαι” δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφόρησε, και μάλιστα περιλαμβάνει και πάρα πολύ καλά τραγούδια.

Για παράδειγμα το κομμάτι με τίτλο “Εσύ μπορείς”, “Δεν μιλάς”, “Όπως σ΄αγαπώ, αγάπησε με”, “Βαβυλωνία”, και το τραγούδι “Δεν συμβιβάζομαι”.
Ωστόσο ο εν λόγω δίσκος δεν είχε την ανάλογη προώθηση.

Φίλτατε Β. Κοντόπουλε σε σένα ρίχνω το φταίξιμο. Και αυτό γιατί οι χειρισμοί με τις τεράστιες αφίσες σ΄ όλη την πόλη, και παράλληλα 3 ραδιοφωνατζήδες του κατεστημένου να προωθούν τραγούδι του δίσκου, αυτό που θέλουν μόνο αυτοί, δεν αρκεί, είναι μηδενικό σε σχέση με τα σωστά στρατηγικά πλάνα, και την προσεγμένη επιλογή πραγματικά καλών τραγουδιών τα οποία εναλλάξ, θα μπορούσαν να παίζονται  απ΄ όλα τα FM της χώρας.

Εδώ έγινε το παράδοξο με τους 3 ραδιοφωνατζήδες να επιλέγουν ένα, άϊντε δύο από τα 14 τραγούδια, για να τα   προωθούν, με αποτέλεσμα ο κατά τα άλλα πολύ καλός δίσκος “Δεν συμβιβάζομαι”, να μην έχει την τύχη που του άξιζε, όπως και για την αφεντιά σου φίλτατε επιχειρηματία με τα έξοδα που έκανες για τον δίσκο, αντί να εισπράξεις, το  τρίγωνο των ραδιοφωνατζήδων σε πήρε  στο λαιμό του.

Τους επέτρεψες δηλαδή να βγάλουν άχρηστο εσένα, που έχεις αποδείξει ότι είσαι ένας από τους πιο εμπειρότερους και καλύτερους επιχειρηματίες στην νυχτερινή διασκέδαση. Μόνο αυτό δεν περίμενα να δω από σένα τον έμπειρο,τον  ψημένο, να σε κουμαντάρει το τρίγωνο των ραδιοφωνατζήδων του κατεστημένου, και να ρουφούν τα λεφτά σου πίνοντας εις υγείαν του κορόϊδου. Είναι μεγάλο λάθος από μέρους σου.

Για να σου φέρω στα ίσια, σου θυμίζω την εποχή, που με την στρατηγική σου έχτισες πάνω στον Νίκο Βέρτη, όπου ραδιοφωνικά το τραγούδι “Πες το ξανά “ το έπαιζαν όλα τα FM της Ελλάδος, ακόμα  και σε παραδοσιακά καφενέ σε χωριά, το έχω ακούσει εγώ ο ίδιος, για να γίνει και το σουξέ όλων των εποχών.

Λειτούργησες με την εμπειρία σου, που για άλλη μια φορά σε δικαίωσε, χωρίς το παιχνίδι της μεθόδευσης του τριγώνου των ραδιοφωνατζήδων του κατεστημένου.

Δεν θα σκαλίσω και άλλο το θέμα, και δεν θα επεκταθώ. Απλά επειδή όλες τις καταστάσεις τις γνωρίζω από μέσα και από έξω πολύ καλά, ήθελα να σου θυμίζω φίλτατε φίλε μου, μήπως και πάψεις να παρασύρεσαι από το μαγνητικό ρεύμα που δημιούργησαν πολύ έξυπνα οι τρείς των FM.

Για να σε παρηγορήσω, μάθε πως δεν είσαι ο μόνος αφελής που την πάτησε με το πεδίο αυτού του τριγώνου. Δυστυχώς και  πολλοί άλλοι παρασύρθηκαν, μεταξύ αυτών και ένας επιχειρηματίας επί της Λεωφόρου Συγγρού , αλλά και καλλιτέχνες οι οποίοι εκτός των άλλων τρώνε και πολύ παραμύθι από το τρίγωνο αυτό των τριών των FM, κυρίως όμως από ορισμένα  λαμόγια, αεριτζήδες που το παίζουν παντογνώστες, δήθεν χωμένοι στα μέσα και τα έξω. Αυτή η εκρηκτική μάζα του τριγώνου των fm, των αεριτζήδων  (και όχι μόνο) κατέστρεψαν το Ελληνικό πεντάγραμμο,την καλή Ελληνική μας διασκέδαση ,και την δική σας επιχειρηματική προσπάθεια, το να μείνει ζωντανή και υγιής η κουλτούρα μας.

Έτσι λοιπόν το κλειδί της υπόθεσης ήταν και παραμένει η στρατηγική. Αυτό ακριβώς έπρεπε και περίμενα να εφαρμόσεις για τον καλλιτέχνη Χρήστο Χολίδη, μάλιστα με τις εμφανίσεις του σε ένα νυχτερινό κέντρο όπως είναι το “Ποσειδώνιο” που  έγραψε μεγάλη ιστορία στην Ελληνική διασκέδαση.

Η στρατηγική είναι λοιπόν το εργαλείο για  κάθε επιχειρηματία, αν πράγματι θέλει να αξιοποιήσει την δουλειά του καλλιτέχνη, όπως και το κοινό από το οποίο περιμένει να γεμίσει το μαγαζί.

Αν αυτά τα παραβλέψουν, τότε χαιρετίσματα στην εξουσία του τριγώνου των FM.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Της Μαρίας Νεγραπόντη-Δεληβάνη Χθες, 12-2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία, για τα απλήρωτα, επί 83 χρόνια χρέη των Γερμανών, προς την Ελλάδα, από τη βάρβαρη κατοχή (έχω ήδη τοποθετηθεί στο ΦΒ). Ήταν πρωτοβουλία του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, πρέσβη ε.τ. Και, αρχικά, είχα πολλούς...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ                  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2740/29-04-2024                      Αριθ. Πρωτ: 78/29-04-2024 Αθήνα 29η Απριλίου 2024 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ Των:        ...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΟΥ “ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η τραγωδία των Τεμπών, η ανθρώπινη τραγωδία της σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο άδικος χαμός τόσων νέων αθώων ανθρώπων, ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική κοινωνία και την συνειδητοποίησε επιτέλους, πως ένοχοι...

Η επαναστατική συμβολή της γλώσσας στη εξέλιξη του ανθρώπου.

Η εποποιϊα του ανθρώπινου είδους ξεκίνησε πριν 3-4 εκατομμύρια χρόνια. Μπορούμε όμως να θεωρήσουμε ότι ξεκίνησε πολύ πιο πριν, διότι τα βασικά στοιχεία της νοημοσύνης , η εφεύρεση και χρήση εργαλείων, καθώς και η χρήση διαφόρων ειδών γλωσσών, υπάρχουν...