Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΒαρύς χειμώνας έρχεται...

Βαρύς χειμώνας έρχεται και με πολλές αλλαγές στην διασκέδαση σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

bouzouki.bmp

Όπως  Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού που διανύουμε, με τις καιρικές συνθήκες, τα μποφόρια και τα μελτέμια του και την θερμοκρασία να ανεβοκατεβαίνει μέρα με τη μέρα , έτσι και οι καλλιτέχνες του πενταγράμμου μεταλλάσσονται, αυτό θα το δούμε έντονα στην φετινή χειμερινή περίοδο ,όπου θα σχηματιστούν πολλές συμπράξεις ασυνήθιστες σε καλλιτεχνικά σχήματα, στα νυχτερινά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Για παράδειγμα, τρεις καλλιτέχνιδες ενώνουν τις φωνές τους κάτω από την ίδια στέγη Καίτη Γαρμπή, Νατάσσα Θεοδωρίδου, και  Πέγκυ Ζήνα στο νυχτερινό κέντρο “Ιερά Οδός” , όπου το Αθηναϊκό κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα καθώς και οι τρεις ντίβες του λαϊκού τραγουδιού έχουν πλούσιο ρεπερτόριο

Το άλλο τρίο με τους  Βασίλης Καρράς ,  Στέλιο Ρόκκο και  Αμαρυλλίδα θα εμφανίζεται στο “Έναστρον”.

Ο Νίκος Βέρτης μετά το πέρα των εμφανίσεων του στην Θεσσαλονίκη και πάλι θα ξεχειμωνιάσει στην Αθήνα ,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , θα εμφανίζεται στο νυχτερινό”κέντρο Αθηνών”, με ένα τελείως ανανεωμένο πρόγραμμα, έχοντας κυκλοφορήσει (το Σεπτέμβριο) και το πολυαναμενόμενο νέο συλλεκτικό διπλό Album  2014 .

Πάντως , στην πρεμιέρα του καλλιτέχνη την Παρασκευή 15 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη προβλέπεται να γίνει μεγάλο χαμός από κοριτσόπουλα και όχι μόνο ,καθώς τον Νίκο Βέρτη όλα αυτά τα χρόνια  ακολουθεί μεγάλος αριθμός από θαυμάστριες.

Ο Βασίλης Τερλέγκας που με το νέο του τραγούδι “Αετός να γίνει να πετάς” γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, θα βρίσκεται μαζί με τον Ζαφείρη Μελά στο νυχτερινό κέντρο “Άστρα Live” στις γέφυρες.

Ο Πάνος Κιάμος μετά την περιοδεία του , τον Οκτώβριο στην Β. Αμερική , θα βρίσκεται  και πάλι στο “Club 22”

Ο Νίκος Οικονομόπουλος με την Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζονται στο “Fever”.

Το δε νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο” ανοίγει τις πύλες από τον Σεπτέμβριο με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Αργυρό και με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Bέβαια, στην Αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση , για την χειμερινή περίοδο θα υπάρξουν και άλλα σχήματα, ωστόσο, κατά πόσον θα κρατήσουν  είναι ένα αίνιγμα για τους περισσότερους.

Όπως και για τα νυχτερινά κέντρα τις Θεσσαλονίκης,  τα μεγάλα ονόματα της μαρκίζας φοβούνται να ξεχειμωνιάσουν και δεν ρισκάρουν να προγραμματίσουν εμφανίσεις όχι για μία, αλλά ούτε για μισή σεζόν , μήπως και φάνε κανένα παλτό. Δεν έχουν και άδικο, καθώς η κατάσταση στην Β. Ελλάδα είναι απογοητευτικά λυπηρή.

Όμως ο τολμών νικά , θέλει να πιστεύει ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης που θα εμφανίζεται μαζί με τον Χρήστο Ανδρουλάκη σε νυχτερινό κέντρο επί της Παπαναστασίου, από την άλλη πλευρά τις πόλης.

Ενώ ο Μάκης Δημάκης θα βρίσκεται σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής Σφαγείων.

Όσο για τον Αντώνη Ρέμο με την Μελίνα Ασλανίδου, δεν θα εμφανίζονται στην περιοχή αεροδρομίου Μακεδονίας η οποία είναι πλέον προβληματική για το κοινό (που πρέπει να διανύσει μια μεγάλη απόστασή) , αλλά στο κέντρο της πόλης στην περιοχή Σφαγείων .Στην πρόσφατη συναυλία που έδωσε ο Αντώνης με την Άννα Βίσση στην Θεσσαλονίκη κόπηκαν 2500 εισιτήρια.

Ο χειμώνας 2014-2015 , αναμφίβολα προβλέπεται πάρα πολύ δύσκολος για την Θεσσαλονίκη, διότι οι Βορειοελλαδίτες, όπως και όλοι οι Έλληνες, με όλα αυτά τα χαράτσια και τους ασύλληπτους φόρους που επιβλήθηκαν να πληρώσουν , δεν θα έχουν  ούτε να φάνε, πόσο μάλλον να διαθέσουν και κανένα ευρωπουλάκι για να πάνε να διασκεδάσουν.

Απλά θα κάτσει στο σπίτι  να κλαίει την μοίρα του, άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός της νέας τάξης πραγμάτων,να μηδενίσουν την αρχοντιά και την μαγκιά “‘όπα-‘όπα ” στα μπουζούκια των Ελλήνων.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...