Η παροιμία του λαού μας “Πολύς ντόρος για το τίποτα”, είναι πέρα για πέρα επίκαιρη και στις περιπτώσεις των έξτρα – “αρπαχτών” εμφανίσεων καλλιτεχνών του πενταγράμμου.
Κάποιες ακυρώνονται, και κάποιες άλλες πραγματοποιούνται μπροστά σε λίγους θεατές.
Όπως στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή η οποία θα εμφανιζόταν στην Πάργα, άλλα ακυρώθηκε λόγω έλλειψης, συμμετοχής κόσμου.
Στην περίπτωση του Αντώνη Ρέμου ο οποίος επίσης πραγματοποιούσε στη Πάργα εμφάνιση, ωστόσο μόνο 500 άτομα περίπου κέντρισαν το ενδιαφέρον για τον καλλιτέχνη, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να μπει μέσα με τα τσαρούχια.
Και αυτό γιατί, από εισιτήρια το κέντρο εισέπραξε 10.000 Ευρώ, επίσης από την Σάλα (τραπέζια) 10.000 Ευρώ, ενώ η αμοιβή του καλλιτέχνη ήταν 50.000 Ευρώ. Στην ουσία, η επιχείρηση μπήκε μέσα με 30.000 Ευρώ.
Στην Πάτρα ο Μ. Χατζηγιάννης δεν είχε καθόλου κόσμο, παρά τα 60.000 που εισέπραξε, ενώ η επιχείρηση έχασε 40.000 Ευρώπουλα.
Όσο για τον Βασίλη Καρρά τα πήγε πάρα πολύ καλά με τις εμφανίσεις του στην Πάτρα, όπου πήγε πάρα πολύς κόσμος να τον απολαύσει, Ενώ στην Χαλκιδική στο νυχτερινό κέντρο “SABBIA” στον οικισμό Βεργιά είχε περίπου 700 θαμώνες.
Εν τέλει κάποια φανταχτερά – χρυσά ονόματα του πενταγράμμου, ολίγον “Σταρ” του συστήματος, σιγά – σιγά γίνονται μπακιρένια, και γι΄ αυτό δεν φταίει η κρίση. Φταίει που τόσα χρόνια το σύστημα των Μ.Μ.Ε (έντυπα – κανάλια – ραδιόφωνα) που διαφημίζουν τις εμφανίσεις τους για ψύλλου πήδημα, τους έκαψαν από πρώτο χέρι,
Έπειτα φταίνε και τα νέα σαχλοτράγουδατους, πράγμα που τα βαρέθηκε ο κόσμος να τα ακούει, πόσο μάλλον να πάει να τους δει και στα νυχτερινά κέντρα.
Επόμενο είναι οι ακυρώσεις, οι αναποδιές να τους ακολουθούν και στα επόμενα βήματα τους άν δεν αλάξουν ρυθμό.
Ο κόσμος είναι αυτός που τους ανεβάζει, και αυτός που τους κατεβάζει.