Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΑΚΚΕΛ: Ο Μητσοτάκης...

ΑΚΚΕΛ: Ο Μητσοτάκης συνειδητά απέκλεισε τα ρωσικά πυροσβεστικά αεροσκάφη Beriev για χάρη των αφεντικών του στην Ουάσιγκτον

26/7/2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ρωσικό πυροσβεστικό αεριωθούμενο αεροσκάφος Beriev ήρθε στο προσκήνιο με τους εμπρησμούς δασών που παρακολουθούμε και τον φόρο σε ανθρώπινες ζωές που πάλι πληρώνουμε. Αυτή τη φορά όμως ήρθε με οργή, μετά και από τον θάνατο των πιλότων του Canadair (το οποίο ίσως να μην έπρεπε να πετάει σε τέτοιες θερμοκρασίες), τη στιγμή που τα εναέρια μέσα είναι λίγα και όχι πλήρη αφού το «θηρίο» Beriev έχει απαγορευτεί από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ να χρησιμοποιείται από την Ελλάδα.

Μόνο το Beriev μεταφέρει μεγάλη ποσότητα κατασβεστικού υγρού, έχει συχνότητα ανεφοδιασμού, όπως επίσης και πτήση σε δύσκολες συνθήκες, ώστε να επαρκεί σε περιπτώσεις όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα. Άλλωστε όταν χρησιμοποιήθηκε, έσωσε σπίτια και ζωές.

Το ΑΚΚΕΛ έχει αναφερθεί επανειλημμένα τόσο το συγκεκριμένο αεροσκάφος όσο και στην ευρύτερη ελληνορωσική συνεργασία η οποία δυναμιτίστηκε από ΗΠΑ και Βρετανία. Ο λόγος που ο Μητσοτάκης, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ παλιά, δεν πρόκειται να αξιοποιήσουν το ρωσικό αεριωθούμενο πυροσβεστικό Beriev είναι ότι το έχουν απαγορεύσει οι Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι απλά χωρίς να ενδιαφέρονται για τα δάση, σπίτια και ζωές που θα χαθούν. Επιπρόσθετα κερδίζουν έκταση για να βάλουν ανεμογεννήτριες και διάφορα άλλα οικολογικά @#%&*.

Το διπλό όφελος δηλαδή από την απαγόρευση των ΗΠΑ (και τις μίζες από τον Καναδά) και τη δημιουργία κατάλληλων χώρων για ανεμογεννήτριες κλπ είναι ο λόγος που χάνονται ανθρώπινες ζωές, δασικές εκτάσεις, σπίτια κλπ. Όταν το ΑΚΚΕΛ μιλάει για ανισόρροπα, διεστραμμένα, μισάνθρωπα, ανθρωποειδή όντα δεν είμαστε υπερβολικοί, ίσως μάλιστα να λέμε και λίγα.

Διαβάστε τα παρακάτω για να δείτε αναλυτικότερα τις καταγγελίες που κάναμε και σχετίζονται με την μη χρήση των Beriev όπως επίσης και το ευρύτερο πλαίσιο στο οποίο εντάσσεται η απαγόρευση χρήσης τους:

ΑΚΚΕΛ: Πυρόπληκτοι, απαιτήστε αποζημίωση από Μητσοτάκη και Στυλιανίδη που απέκλεισαν το ρωσικό πυροσβεστικό θηρίο Beriev και σάς έκαψαν (https://akkelparty.blogspot.com/2022/08/beriev.html)
ΑΚΚΕΛ: Τα ρωσικά Beriev ‘καταρρίφθηκαν’ από την Βάση των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη – Ο ρόλος Τάκη Χατζή-ΣΚΑΪ κατά Κουρουμπλή και τ. επίτιμου προξένου (https://akkelparty.blogspot.com/2021/08/beriev.html)
ΕΠΙΣΤΟΛΗ – Τοποθέτηση του ΑΚΚΕΛ στην αναδημοσίευση του άρθρου «Το αναπτυξιακό “θαύμα” της Αλεξανδρούπολης» από το «Βήμα» (https://akkelparty.blogspot.com/2023/02/blog-post.html)
Απάντηση ΑΚΚΕΛ στα «ΝΕΑ» για προκλητικό δημοσίευμα που αναμάσησε τα περί «ρωσικού δακτύλου» (https://akkelparty.blogspot.com/2021/05/blog-post_46.html)
ΑΚΚΕΛ: Η διαμαρτυρία των παλλινοστούντων στην Αλεξανδρούπολη για τα κόκκινα δάνεια αποκαλύπτει ρατσιστικά τραπεζικά εγκλήματα κατά Ποντίων (https://akkelparty.blogspot.com/2023/01/blog-post_57.html)
Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.com, akkel.press@gmail.com

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...