Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΑκατάσχετος λογαριασμός: Το...

Ακατάσχετος λογαριασμός: Το σημερινό όριο των 1.250 ευρώ σε 1.800 ευρώ (600 ευρώ Χ 3 = 1.800 ευρώ).

Ακατάσχετος λογαριασμός: Το σημερινό όριο των 1.250 ευρώ σε 1.800 ευρώ (600 ευρώ Χ 3 = 1.800 ευρώ).

Το σημερινό όριο των 1.250 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά το άθροισμα των ποσών των δύο τελευταίων μηνιαίων δόσεων που εξοφλήθηκαν, αφού πολλαπλασιαστεί με συγκεκριμένους συντελεστές.

H σχετική ρύθμιση είχε ψηφισθεί τον Μάιο του 2019 και επρόκειτο να ενεργοποιηθεί στις αρχές του 2020 αλλά λόγω της κρίσης της πανδημίας έως σήμερα ήταν στα «αζήτητα».

θα δει το ακατάσχετο όριο του λογαριασμού του να αυξάνεται σε 1.800 ευρώ (600 ευρώ Χ 3 = 1.800 ευρώ).

Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να υποβάλετε δήλωση μοναδικού ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού βάσει του ν.4254/2014 (ΦΕΚ 85 Α’/7.4.2014).

Συμπληρώνω τον IBAN λογαριασμό

Επιλέγω το περιεχόμενο της υπεύθυνης δήλωσης

Επιλέγω «Αποθήκευση» 

https://www.aade.gr/polites/akatashetos-logariasmos

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...