Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασης“Αετός, αετός γκρεμίστηκε

“Αετός, αετός γκρεμίστηκε

αετός, αετός μεγάλωνε…….” ώπα και δώστου την ζεϊμπεκιά του Σ. Διονυσίου ειδική παραγγελία του μεγαλο – εφοπλιστή εκ Λονδίνου ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλια του. Έκλεισε για “Prive” ώπα – ώπα το γνωστό μπουζουκομάγαζα στο Λονδίνο για τους 1200 υπαλλήλους του για να τους κεράσει, από τους οποίους οι 1.000 έδωσαν το παρών. Το κέφι άναψε με τα τραγούδια που ακούγονται και ήταν όλα παραγγελιές για τον εορταζόμενο εφοπλιστή.

Ο χαμός έγινε όταν ζήτησε να χορέψει μόνο για πάρτη του την ζεϊμπεκιά του Σ. Διονυσίου “Αετός, αετός γκρεμίστηκε”.

Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Με το κομπολόι στο χέρι και τις λουλουδούδες να του λούζουν στο γαρύφαλλο ο εφοπλιστής χόρευε την ζεϊμπεκιά της ζωής του και οι υπόλοιποι του βαρούσαν ασταμάτητα παλαμάκια.

Ξαφνικά πάρτον κάτω,πέφτει  και μαζί του σπάει και η πίστα του κέντρου. Τα παίρνει στο κρανίο ο παραλής, που του έσπασαν το κέφι, και επί τόπου από το κινητό τηλέφωνο του καλεί μια εταιρεία με κομπρεσέρ που σπάνε χονδρούς λίθους,

Τους παρήγγειλε να έλθουν στο κέντρο μαζί με τα μηχανήματα η ώρα 02:30. To συνεργείο έφτασε σε πέντε λεπτά, ο εφοπλιστής δείχνει την πίστα και απαιτεί να την ξηλώσουν. Όλοι έμειναν άναυδοι, μουγγοί με ορθάνοιχτα μάτια, ενώ η ορχήστρα και ο τραγουδιστής κατόπιν  οδηγίες του εφοπλιστού και με το έξτρα που τους κόλλησε στο μέτωπο έπαιζε, τραγουδούσε σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κάτω από την πίστα.

Τα κομπρεσέρ έπιασαν δουλειά και στο άψε – σβήσε τρύπησαν, έσπασαν μετά μουσικής την πίστα , ενώ ο εφοπλιστής ικανοποιούνταν στην εκδίκηση της πίστας.

Αφού τελείωσε το συνεργείο το ξήλωμα, πληρώθηκε επί τόπου, ενώ η ορχήστρα συνέχιζε κανονικά το έργο της. Έπειτα ο εφοπλιστής πλησίασε τον ιδιοκτήτη το κέντρου , έβγαλε το μπλοκ των επιταγών και τον ρώτησε, τι χρωστάει για όλο αυτό το νταλαβέρι.

Ο μαγαζάτορας ακόμα ταραγμένος όπως ήταν του λέει “…τίποτα κύριε Τ.Σ….”

“…Άστα τα τίποτα και λέγε…επέμεινε ο Τ. Σ εφοπλιστής..”

“…με 400.000 Ευρώ είμαστε εντάξει..” απάντησε ο μαγαζάτορας.

“ …Ορίστε, πάρε την “δίγραμμη” επιταγή των 500.000 Ευρώ κα είμαστε πάτσι…”

 Ο Μαγαζάτορας παθαίνει δεύτερο σοκ με το ύψος της επιταγής που κόπηκε στο όνομα του. Ο εφοπλιστής δε,έδωσε μια τελευταία παραγγελιά στον τραγουδιστή, τι άλλο από το “Αετός, αετός γκρεμίστηκε”, χόρεψε επί τόπου την ζεϊμπεκιά που δεν ολοκλήρωσε και έτσι είπε την καληνύχτα σε όλους τους εργαζόμενους του κέντρου οι οποίοι ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να συνέλθουν με αυτό το πολύ πρόσφατο γεγονός.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...