φώναζαν μέσα στα νυχτερινά δρώμενα, πολλοί παθόντες από τις λαμογιές γνωστού αεριτζή, δήθεν γνώστης πολλών πραγμάτων, εκτός από την πραγματική του ιδιότητα, η οποία είναι παραμυθατζής, λάτρης του συγγραφέα Hans Christian Andersen του Λύκου και της Κοκκινοσκουφίτσας. Ο γνωστός παπατζής ξεκίνησε την καριέρα του ως απλός πορτιέρης σε 3 νυχτερινά κέντρα της Θεσ/νίκης υπό τον όρο να φέρνει κόσμο στα κέντρα και να παίρνει αντί για μεροκάματο ποσοστό ανά κεφαλή.
Στην πορεία όμως απλά κορόϊδευε τους πάντες, κόσμο Δεν έφερε ποτέ, και αποδείχθηκε μεγάλος ανακατοσούρας, ώσπου τον έδιωξαν κλωτσηδόν από τα πάντα, αφού κατάφερε με όλα τα παραπάνω προσόντα να κλείσει ένα από τα τρία κέντρα με τα οποία δήθεν συνεργαζόταν.
Δεν πρόλαβε να γραφτεί στο ταμείο ανεργίας, καθώς πάνω στην ώρα γνωρίστηκε στενά με γνωστή τραγουδίστρια της πίστας η οποία τον χειμώνα εμφανιζόταν στην Θεσ/νίκη, αλλά πέρασε επίσης και από νυχτερινο κέντρο του Έβρου. Από τους δύο επιχειρηματίες των κέντρων άρμεξε στο σύνολο κάπου 80.000 Ευρώ, για να βγάλει την δεύτερη δισκογραφική δουλειά της (CD Single), όπου δημιουργός των τραγουδιών ήταν γνωστός μουσικός – τραγουδιστής.
Μόλις κυκλοφόρησε το CD Single η τραγουδίστρια ήλθε σε επαφή με τον παπατζή της νύχτας. Την παραμύθιασε για τα καλά, και έτσι έπιασε δουλειά ως μάνατζερ της κακιάς ώρας. Παράλληλα η δουλειά του επεκτάθηκε και πάνω στο κορμί της φιλόδοξης εργοδότριας του (τραβάτε με και ας κλαίω και αυτή) και όλα πήγαιναν ρόδινα, τόσο που το νέο CD Single έπιασε πάτο, αφού τα μόνα 3.000 κομμάτια που πουλήθηκαν τα αγόρασε η ίδια και οι γαμπροί που ήλπιζαν σε ένα φιλί της.
Μεγάλη επιτυχία γαι τον μάνατζερ παπατζή, γι΄αυτό έφυγε νύχτα από την πόλη, και έπιασε λιμάνι στην νυχτερινή Αθήνα.
Εκεί έμπλεξε με τα αφεντικά ενός νυχτερινού κέντρου. Αυτοί με την σειρά τους των ανέθεσαν μια αποστολή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.Το σχέδιο ήταν να χωθεί στο απέναντι και ανταγωνιστικό νυχτερινό κέντρο, να πλευρήσει τα αφεντικά με τα γνωστά παραμύθια του και να δίνει αναφορά για την παραμικρή λεπτομέρεια στους εντολείς του. Έτσι και έγινε.
Τα αφεντικά του ανταγωνιστικού κέντρου εντυπωσιάστηκαν με τα φανταστικά παραμύθια του και τον προσέλαβαν για δημόσιες σχέσεις των καλλιτεχνών, αλλά και για την προώθηση των τραγουδιών τους στα Μ.Μ.Ε , έλαβε και τα πρώτα χοντρά λεφτά ως προκαταβολή και ο θεός βοηθός εν αναμονή των εξελίξεων , καθώς όταν με το καλό ξυπνήσουν οι ανυποψίαστοι επιχειρηματίες του εν λόγου νυχτερινού κέντρου, ευελπιστώ μόνο να μην έχουν βάλει και λουκέτο στην επιχείρηση τους με τον λαμόγιο αεριτζή που έπλεξαν, και εξαφανιστεί προς Latin America πλευρά, γιατί για κάπου άλλου δεν τον παίρνει !!!!!
Πάντως το φετινό σουξέ αναμφίβολα θα είναι με το τραγούδι
“..Αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα…”