Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΊδρυμα Σόρος Open...

Ίδρυμα Σόρος Open Society στη Γουατεμάλα. με την Αλβανία Σκόπια Ελλάδα

Η δεξιά αμερικανική κοινωνία των πολιτών, η Judicial Watch, αγωνίστηκε και πάλι με τη δημοσίευση εγγράφων που αποδεικνύουν τη συνεργασία της αμερικανικής κυβέρνησης με το Soros, η οποία ζητήθηκε και έλαβε από το νόμο των πληροφοριών από το νόμο.

μπορούμε να δούμε από αυτά τα έγγραφα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Ίδρυμα Σόρος Open Society (ΠΔΚ) συνεργάστηκε επίσης στη Γουατεμάλα.

Πιο πρόσφατα περιγράφονται στο παρόν, όπως είπε εισήγαγε Δικαστική Παρακολουθήστε τη συμπαιγνία σχετικά με την Αλβανία, αλλά την ίδια οργάνωση που έχει αναγνωριστεί ότι ήταν ο ίδιος στη Σκόπια Μακεδονία (και είναι) την υπόθεση.

Στη Γουατεμάλα, τα προγράμματα του OSF περιλαμβάνουν μέσα ενημέρωσης, πολιτικούς, διάδοση ανοιχτών συνόρων και επηρεασμό των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Αλλά η σχέση τους ήταν κοντά στις οργανώσεις των Ηνωμένων Εθνών στη Γουατεμάλα.

πρώην πρέσβης των ΗΠΑ Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα με τον πρόεδρο της Γουατεμάλας, Todd Robinson και της Κολομβίας δικηγόρος Ιβάν Velásquez εργαστεί για να τροποποιήσει το Σύνταγμα της Γουατεμάλας, σύμφωνα με το γούστο τους.

Η κυβέρνηση Trump τις υποστηρίζει επίσης.

Τόσες πολλές αμερικανικές οντότητες υποστηρίζουν το σειριακό πρόγραμμα της Γουατεμάλας και παίρνουν χρήματα από τον δισεκατομμυριούχο.

Δικαστική ρολόι έχει στα χέρια του τα έγγραφα που δείχνουν μια ντουζίνα τέτοιες οργανώσεις, και τους στόχους που σχετίζονται με την προσφορά της OSF Soros μαζί με μια περιγραφή των ινών.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως, οι ομάδες του Soros θέλουν να φτάσουν στα μεξικανικά σύνορα, ολοκληρώνει η έκθεση.

O Soros, o Μπουτάρης & η βελούδινη επανάσταση για το Δήμο Θεσσαλονίκης! 30 Μάϊου 2014

Με το βλέμμα στα επόμενα χρόνια της Μακεδονίας και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης, μόνο τυχαίο δεν ήταν το συνέδριο στο «Βελλίδειο»στις 2 Απριλίου 2014 ,τις εργασίες οποίες διοργάνωσε η ΜΚΟ, «Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών» του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με θέμα: ”Όρια της παγκόσμιας διακυβέρνησης”.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ ιδρύθηκε στην Ελλάδα και έχει παράρτημα στην Ολλανδία. Υπεύθυνος της ΜΚΟ είναι ο κύριος Λουφάκης, ο οποίος είναι βαθιά μπλεγμένος με τα ιδρύματα του μεγαλομαφιόζου κερδοσκόπου G Soros.

Μάλιστα το συνέδριο χρηματοδοτήθηκε και από τα Υπουργεία Παιδείας, Εξωτερικών, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον G Soros. Οι ηλικίες των μελών του συνεδρίου από 24 έως και 30 χρονών, όλα μέλη των ιδρυμάτων G Soros, ερχόμενοι απ΄ όλη την Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ και Λατινική Αμερική.

Όπως έχουμε μάθει το μακρύ χέρι του G Soros θέλει να δημιουργήσει την Μεγάλη Μακεδονία στα Βαλκάνια ,καρατομώντας την σε ομοσπονδίες,καντόνια .

Οι δε συγκεκριμένοι νεαροί είναι οι λεγόμενοι Ταλιμπάν του G Soros (έτσι τους αποκαλούν) ,καθώς δημιουργούν βελούδινες επαναστάσεις έκει όπου τους διατάξουν που συνοδεύονται από πολύ αίμα, π.χ Ουκρανία, ενώ παλαιότερα ( 2008 ) και όταν κάηκε η Αθήνα, με τους προβοκάτορες του Soros από τα Σκόπια.

Ο Γιάννης Μπουτάρης πριν ακόμα εκλεγεί για πρώτη φορά Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε άφραγκος τον προεκλογικό αγώνα από το παλαιό κτίριο του Λαμπρόπουλου,(Κομνηνών & Τσιμισκή γωνία), με χρήματα του Soros .

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες που είχε η τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr υπήρχαν κράνη και ρόπαλα διαθέσιμα, προφανώς για κάθε ενδεχόμενο . Μάλιστα κάποιοι τράβηξαν και έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες που δεν αμφισβητείται.

Το Ελληνικό Φαινόμενο είχε δημοσιεύσει τότες σε άρθρο του πως , εάν δεν εκλεγόταν Δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης, με την ανοχή της ΝΔ και του κυρίου Κ. Γκιουλέκα ο οποίος δεν έκανε καμία ένσταση ,ενώ δεν έχει και καμία σχέση με τον Σ. Καλαφάτη ως τον πραγματικό προεκλογικό αγώνα ,ίσως θα καιγόταν η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες του elliniko-fenomeno.gr ανέφεραν ακόμα πως υπήρχαν κάσες με μολότοφ σε διάφορα σημεία της πόλης και την κίνηση αυτή γνώριζαν τόσο η ΕΥΠ , όσο και η ασφάλεια της Θεσσαλονίκης.

Ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων στα οποία κατέλυσαν οι νεαροί Ταλιμπάν, μου εκμυστηρεύτηκαν ότι, ήλθαν πόλοι Σκοπιανοί και πλήρωσαν τα ξενοδοχεία για τις ημέρες που διέμειναν σε μετρητά.

Το συνέδριο διήρκεσε τρεις ημέρες, τα δε χρήματα που ξοδεύτηκαν ανέρχονται πάνω από 280.000 Ευρώ, τα οποία πλήρωσαν η Ελληνική πολιτεία και ο μαφιόζος G Soros.

Σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης έχει ξαναβγεί βελούδινα και θριαμβευτικά δήμαρχος της πόλης με την μέγιστη βοήθεια του Soros, την ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ ,Ντόρα) Μπακογιάννη το κουκούτσι της ελιάς και με όλους τους παρατρεχάμενους ανεπάγγελτους βολεμένους..

Έτσι λοιπόν ,όλοι μαζί δέσανε τα σκοτεινά σχέδια τους στην περιοχή της Μακεδονίας για τα επόμενα 5 χρόνια και στρώνουν κόκκινο χαλί για την υποδοχή πολυεθνικών εταιρειών,αλλά και άλλων εκατοντάδων ΜΚΟ , με καπετάνιο τον μπάρμπα Γιάννη και συγκυβερνήτη του τον επίσης μπάρμπα George.

Με αυτήν την ανάπτυξη (;;) θα ορθοποδήσει η Θεσσαλονίκη και βρουν(;;;) δουλειά οι χιλιάδες άνεργοι .

Μπράβο κύριοι, Σαμαρά – Βενιζέλο, Μπουτάρη, G Soros!!!!!

Σε κάθε περίπτωση,ένα είναι βεβαιώ, πως η γη της Μακεδονία μας και οι τοίχοι της Θεσσαλονίκης δεν θα δοθούν βελούδινα σε κανέναν κερδοσκόπο ανθέλληνα !!

elliniko fenomeno gr    fenomeno news

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...