Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Έτοιμος για την πρεμιέρα ο Πάνος Κιάμος

kiamos02_aupylh-axioy-thessaloniki.jpgΣήμερα  (παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010) στο νυχτερινό κέντρο “Πύλη Αξιού” ο Πάνος Κιάμος θα δώσει ρέστα με ένα πολύ καλό πρόγραμμα που ετοίμασε. Όλες αυτές τις ημέρες τα στέκια της πόλης δεν τον είδαν, καθώς έκανε εντατικές πρόβες, τις οποίες παρακολούθησα από κοντά.

Το χορταστικό λαϊκό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα δημοτικά τραγούδια, αλλά και Ποντιακά, προς ικανοποίηση όλων των γούστων. Ο καλλιτέχνης θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στα τέλη Φεβρουαρίου.

Έπειτα θα ξεκουραστεί, και θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο” των Αθηνών. Μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με τον επιχειρηματία Βασίλη Κοντόπουλο.

Στο “Ποσειδώνιο” όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης, χαιρετά το κοινό του, τελειώντας στα μέσα Φεβρουαρίο. Αμέσως μετά το νυχτερινό κέντρο θα ανακαινιστεί ολοκληρωτικά σύμφωνα με την επιθυμία του Πάνου Κιάμου.

Παράλληλα από τις 19 Φεβρουαρίου  θα αρχίσει να ακούγεται από τα ραδιόφωνα ένα νέο τραγούδι από την δισκογραφία που ετοιμάζει ο καλλιτέχνης, με 12 τραγούδια, και που  θα κυκλοφορήσει πριν από το Πάσχα.

Άϊντε και καλό ξεκίνημα στην πόλη του Βορρά!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...