Έτοιμος για νέες, μεγαλύτερες και του δικού του μεγέθους προκλήσεις δείχνει ο Πάνος Κιάμος!
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ετοιμάζεται για την μεγάλη περιοδεία του στην Αυστραλία και η επιστροφή στην πατρίδα θα συνδυαστεί με την συνεργασία που θα δημιουργήσει πανικό στη νυχτερινή Αθήνα.
Ο Πάνος Κιάμος ετοιμάζεται για τη συνεργασία της χρονιάς, η οποία ήδη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και όλοι ανυπομονούν για αυτή!
Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Fever μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Δήμο Αναστασιάδη, μία συνεργασία που κανείς δε μπορούσε να φανταστεί και όλοι τώρα περιμένουν να γίνουν θεατές.
Πρώτα η περιοδεία στην Αυστραλία, όπως είπαμε και παραπάνω, και στη συνέχεια θα… φορέσουμε τα καλά μας για να πάμε να δούμε τον Πάνο Κιάμο σε… πυρετό επιτυχίας!
ΠΑΝΟΣ Κιάμος «Μου Στοιχίζει»
Μου Στοιχίζει» είναι ο τίτλος του νέου single από το άλμπουμ «ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ», έναν δίσκο που έχει βγάλει μεγάλες επιτυχίες, όπως τα «Αλλού Εσύ», «Χαρταετός», «Θέλω Να Σε Ξαναδώ», «Τάσεις Φυγής» κ.α.
Το «Μου Στοιχίζει» είναι ένα πολύ δυνατό τραγούδι με στίχους από την Ελένη Γιαννατσούλια που κόβουν σαν μαχαίρι, αλλά και μουσική με έμφαση στην παράδοση και στα δημοτικά ακούσματα, σε σύνθεση του ταλαντούχου Γιάννη Φρασέρη.
Ο δημοφιλής λαϊκός καλλιτέχνης Πάνος Κιάμος, πιο ώριμος από ποτέ, καταφέρνει για ακόμα μια φορα με την ερμηνεία του να διαποτίσει το τραγούδι με γνήσιο συναίσθημα.
Ακούστε το νέο ξεχωριστό τραγούδι του Πάνου Κιάμου http://elliniko-fenomeno.com/
εμπνευσμένο από τη δημοτική μουσική παράδοση.
Το single «Μου Στοιχίζει», όπως κι ολόκληρο το άλμπουμ «ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.