Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΈρχεται η έλλειψη...

Έρχεται η έλλειψη τροφίμων το 2012

godfather.jpgΠολλά έγκριτα Μ.Μ.Ε του Εξωτερικού κυρίως Portal, Site, Blogs, αναφέρονται στην έλλειψη τροφίμων που θα ξεκινήσει από το 2012 για όλους τους λαούς, τόσο μεγάλη πείνα που όμοια της,  δεν έχει ζήσει η ανθρωπότητα.

Το σιτάρι στις ΗΠΑ θα ξεπεράσει τα 1.000 δολάρια, και το καλαμπόκι τα 950 δολάρια τον τόνο.

 Ήδη οι ΗΠΑ αλλά και τα Ενωμένα Έθνη χτυπούν το καμπανάκι για το πρόβλημα των τροφίμων που θα ανακύψει. Πολλές χώρες μάλιστα προετοιμάζονται από τώρα όπως η Νορβηγία, η Γαλλία, μεταξύ αυτών και η Τουρκία, η οποία ψήφισε νόμο, αντίστοιχο μ΄ αυτόν του Ξενοκράτη που υπάρχει στην Ελλάδα, για έκτακτες ανάγκες.

Έτσι λοιπών πριν από τις ημέρες του Πάσχα σε πρώτη φάση είδαμε να γεμίζει η Ελλάδα από Τούρκους έμπορους, οι οποίοι αγόραζαν ζωντανά αιγοπρόβατα άνω των 100.000, αλλά και αγελάδες. Η τιμή ξεκινούσε από τα 2,5 Ευρώ το κιλό, και έφτανε τα 5,5 Ευρώ.

Αυτό μου εκμυστηρεύθηκαν Έλληνες κρεατέμποροι της Βορείου Ελλάδος, λέγοντας ότι οι Τούρκοι έμποροι τους είπαν πως στην Τουρκία οι τράπεζες, αλλά και το κράτος χρηματοδοτούν την αγορά ζωικού κεφαλαίου, μια και η έλλειψη σε τρόφιμα είναι προ των πυλών.

Από την άλλη, το Ελληνικό κράτος ,η κυβέρνηση  και τα μεγάλα Μ.ΜΕ έχουν  κάνει τους Έλληνες οικονομολόγους και λογιστές με τα νούμερα δανισμού, επιτίκια,ομόλογα ,χρέος, κ.λ.π,  σκεπτόμενοι πως θα τους αρπάξουν ακόμα και το τελευταίο Ευρώ από την τσέπη τους,μια και τα μέτρα που πήρε η δικτατορική κυβέρνηση, μας έβαλε στο γύψο για ένα μισό αιώνα τουλάχιστον (και βλέπουμε), με την υπογραφή του μνημονίου.

Κανένας Συνταγματολόγος ή Δικηγορικός Σύλλογος δεν προσέφυγε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για να κριθεί το μνημόνιο απαράδεκτο για τα δικαιώματα του ανθρώπου, και να πετάξει έξω τους δανειστές μας, όπως έκανε ο Ι. Μεταξάς το 1939, που και τότε υπήρχε μνημόνιο.

Όσο για το παγκόσμιο  “κραχ  των τροφίμων” που έρχεται βάση σχεδιασμού των πλουσίων και των πολυεθνικών, ωστόσο, η Ελληνική πολιτεία  δεν ετοιμάζεται για το 2012 της  μαύρης κατοχής, της πείνας και της λιμοκτονίας !

 Έπειτα ανοίγει ελεύθερα και διάπλατα η πόρτα για τα μεταλλαγμένα πάσης φύσεως προϊόντα.

Ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου (και όχι μόνο) το μόνο που κάνουν είναι να ταξιδεύουν οικογενειακώς συνεχώς  προς τις ΗΠΑ  με τα πρωθυπουργικά Λίαρ Τζετ, που κοστίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο από 150.000 με 200.000 Ευρώ, όταν άλλοι παράγοντες της Κομισιόν ταξιδεύουν  με τα αεροπλάνα της γραμμής, όπως ο κ. Τρισέ.

 

Ερωτώ λοιπόν, θα υπάρξει ανάλογος σχεδιασμός για την κρίση των τροφίμων;;

20 Signs That A Horrific Global Food Crisis Is Coming

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...