Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασης“Έπαιζε με ρέστα”

“Έπαιζε με ρέστα”

ganti.gifσε ξένα χωράφια για να γίνει αφεντικό  ο λαμογιότατος επιχειρηματίας ,γνωστός και ως άνθρωπος που στήνει προγράμματα σε πίστες νυχτερινών κέντρων. Επειδή αποφάσισε να γίνει μέτοχος πήγε προς την ανατολική πλευρά της Θεσ/νίκης, να κάνει γνωστές τις προθέσεις του σε δύο συνεταίρους νυχτερινού κέντρου, όπου τους έταξε λαγούς με πετραχήλια.

 Οι δύο συνέταιροι πείστηκαν από τις υποσχέσεις του, και η συζήτηση πήρε την μορφή διαπραγμάτευσης, όπου κατέληξαν σε συμφωνία και ο νέος επενδυτής πλέον ήταν μέλος της επιχείρησης.

Η συμφωνία θα  περιλάμβανε μεταξύ άλλων ότι θα έπρεπε, να καταβάλλει μετρητά πάνω από 300.000 Ευρώ, από τα οποία θα γίνει και η ανακαίνιση του κέντρου. Θα φέρει νέο σχήμα, θα αναλάβει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, για το οποίο φυσικά θα πληρώνεται 6.000 Ευρώ την εβδομάδα (μια χαρά την βόλεψε ).

Για να κλείσει την συμφωνία ο νέος επενδυτής δανείστηκε από δύο άλλους φίλους του επιχειρηματίες το ποσό των 100.000 ευρώ από τον καθένα, έβαλε και ο ίδιος 60.000 Ευρώ, και έτσι  πήρε σάρκα και οστά  η νέα επιχείρηση.

 Όμως ο πονηρός για να διασφαλίσει την επένδυση του ζήτησε ως εγγύηση από τους δύο συνεταίρους μεταχρονολογημένα γραμμάτια, και μια λευκή επιταγή.

Πράγμα που τα πήρε πολύ εύκολα αφού οι δύο παλιοί συνέταιροι ήταν ενθουσιασμένοι, μ΄ αυτά που τους υποσχέθηκε, όπως  ότι θα τους έφερνε την μια φίρμα πίσω από την άλλη, θα κάνει το κέντρο να πετά, και άλλες τόσες μπαρούφες, που φυσικά τον εμπιστεύθηκαν απόλυτα, χωρίς βέβαια να ξέρουν ότι τα ίδια έταξε και σε άλλον επιχειρηματία κέντρου, προς την δυτική πλευρά της πόλης, ο οποίος κάπου δεν ήταν σίγουρος, γι΄αυτό και δεν έκλεισε τίποτα μαζί του, ωστόσο άφησε την πόρτα ανοιχτή.

Εν πάσει περιπτώσει η συμφωνία είναι συμφωνία και έτσι η δουλειά για την ανακαίνιση του κέντρου ξεκίνησε αμέσως. Άλλαξε και η επωνυμία  γι΄αυτό και έγινε νέο μισθωτήριο, το οποίο υπέγραψαν οι τρεις  πλέων συνέταιροι. Ο νέος επενδυτής έφερε νέο σχήμα με καλλιτέχνες που ο ίδιος τους έλεγχε απόλυτα.

Σε πολύ σύντομα διάστημα το κέντρο άρχισε την λειτουργία του, αλλά όμως δεν ….δεν….δεν τραβούσε με τίποτα. Άρχισαν οι γκρίνιες, τα μαλώματα, μέχρι που το κλίμα έγινε αφόρητο μέσα σε μια σαιζόν. Φράγκα δεν εισέπραξαν οι δύο συνέταιροι, ενώ ο νέος επενδυτής είχε δουλειά, δεν είχε το κέντρο, εισέπραττε εβδομαδιαίο μεροκάματο 6.000 Ευρώ για αμοιβή παραγωγής προγράμματος.

Εντέλει το μαγαζί μπήκε μέσα  με 400.000 Ευρώ, και  εκεί έγινε το μεγάλο μπαμ. Οι τρεις συνέταιροι έγιναν μαλλιά κουβάρια, πλακώθηκαν μεταξύ τους πολύ άγρια, και έκλεισαν την πόρτα στον νέο συνέταιρο της συμφοράς, ο οποίος στο μεταξύ τα γραμμάτια και την λευκή επιταγή τα έδωσε σε δανειστές του, από τους οποίους πήρε 200.000 Ευρώ μετρητά.

Και απ΄ εδώ αρχίζει η μεγάλη περιπέτεια των δύο παλιών συνεταίρων. Οι πολλοί πιστωτές οι οποίοι δεν έλαβαν ούτε ένα Ευρώ, άρχισαν να τους πιέζουν και να τους εκβιάζουν αφόρητα. Οι οικογένειες  τους έχασαν τον ύπνο με τα μηνύματα εκβιασμών των πιστωτών.

Για τον λόγο αυτό οι δύο παλιοί συνέταιροι προσέφυγαν στην εισαγγελία και στο τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας Θες/νίκης, κατήγγειλαν με κάθε λεπτομέρεια όλη την κατάσταση, καθώς επίσης και  όλλα τα ονόματα. Απ΄ εδώ και πέρα αναλαμβάνει η δικαιοσύνη.

Πάντως η υπόθεση όπως μου είπαν χαρακτηριστικά “έχει μεγάλη ουρά” για την οποία δεν αμφιβάλλω καθόλου.

Σημεία και τέρατα παίζονται για μια χούφτα Ευρώπουλα!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...