Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΈνα συνηθισμένο πρόγραμμα...

Ένα συνηθισμένο πρόγραμμα αγγαρείας

dionysiou_auμεταβλήθηκε σε μια ζεστή κεφάτη νύχτα, χάρη σε  2-3 παρέες θεσσαλονικιών που βρέθηκαν στο SHOW. Oι υπεύθυνοι του show χάρη του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη που έχει μάτια παντού, και τα λέει πάντα σταράτα και δεν χαρίζει κανέναν,προσπάθησαν αρκετά, πιστεύω ότι τα κατάφεραν ώστε ο κόσμος επιτέλους να φύγει χαρούμενος..Όσο για τα αδέλφια ,τα πήγαν αρκετά καλά[δεν έχουν και άλλα περιθώρια].

Ο κόσμος άρεσε τον πιτσιρικά, τον χειροκρότησε,τον άκουσε προσεκτικά,αλλά ο Άγγελος ήταν που διασκέδασε πιο πολύ τον κόσμο.

Πάντως να τα λέμε και παντελονάτα τα πράγματα, oi brothers το μόνο όπλο που έχουν αυτήν την εποχή είναι η ομογένεια. Κακά τα ψέματα φίλοι μου αλλά αυτή είναι η πραγματική αλήθεια, στην Ελλάδα πολύ δύσκολα να δουλέψουν σε πρώτο μαγαζί.

Δίδαγμα απο τον ΒΑΝΗ : Mη κοροϊδεύετε την Ομογένεια .  J.D

Το παραπάνω ρεπορτάζ αφορά τα αδέρφια Διονυσίου  (Βρίσκονται σε περιοδεία στην Αμερική) και  είναι απο την ομογένεια της Αμερικής ,τρελλαμένοι με τα μπουζούκια, τιμάν  δε το κάθε σχήμα απο την Ελλάδα που θα τους έρθουν αφήνοντας μεγάλη ζημία σε Ντόλαρς. 

 

Το Ελλήνικο φαινόμενο τους ευχαριστεί .

 Τα αδέρφια Διονυσίου

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...