Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΈνας Πακιστανός με...

Ένας Πακιστανός με μπέσα

Ο Πακιστανός της ιστορίας μας βάζει σε πολλούς τα γυαλιά. Ένα δίμετρο παλικάρι 28 ετών από το Πακιστάν, πέρασε λαθραία στην χώρα μας, για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Βρήκε δουλειά και ανθρώπους που του στάθηκαν στις δυσκολίες του, ένας εξ αυτών ήταν και ένας γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος αρχικά τον απασχόλησε στα καράβια του ως μάγειρα, και αργότερα τον έβαλε στο τεράστιο σπίτι του, στα βόρεια προάστια (Κηφισιά) των Αθηνών, αναβαθμίζοντας τον ως Sef.

Έτσι πέρασαν μήνες, με τον Πακιστανό να έχει εγκατασταθεί βασιλικά , και να χαίρει της εμπιστοσύνης του εφοπλιστή, ο οποίος για μεγάλο διάστημα ταξίδευε στο εξωτερικό, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον Πακιστανό.

Ένα μεσημέρι στον κουζίνα τον επισκέφθηκε η σύζυγος του εφοπλιστή. Το πλησίασε με γλυκόλογα, λέγοντας τουq “είσαι το παιδί θαύμα, όχι μόνο σ΄ αυτό που κανείς, και σε εμπιστεύεται τυφλά ο άνδρας μου, αλλά και αυτό το φιδίσιο κορμί σου μ΄ έχει τρελάνει.

Παράλληλα έχωσε το χέρι της κάτω από την μαγειρική ποδιά του Πακιστανού,  συνέχιζε να του κολλά άγρια, λέγοντας του:“σε παρακολουθώ μέρα, νύχτα, και σε σκέπτομαι, το ίδιο και η κόρη μου, για να μην σου πω ότι είμαστε και ερωτευμένες μαζί σου”

Το χέρι της κυρίας εφοπλιστού, ήδη είχε φτάσει στα σκέλια του Πακιστανού, ο οποίος είχε φτιαχτεί για τα καλά με το χούφτωμα της λυσσασμένης.  

Να σου εκείνη την στιγμή σκάει μύτη και η κόρη του εφοπλιστή, η οποία βλέποντας την ερωτική ατμόσφαιρα μπήκε στο παιχνίδι αμέσως , με αποτέλεσμα να κάνουν τον Πακιστανό σάντουιτς.

Κάποια στιγμή το παλικάρι συνήλθε από το ερωτικό σοκ των δύο γυναικών  που ήταν έτοιμες να τον πηδήξουν, συνάμα αναρωτήθηκε: “ τώρα να τις γα……..σω, ή….;;”

Ο πειρασμός ήταν μεγάλος, όμως η λογική του επικράτησε, σκεπτόμενος:” ρε συ, τι κάνεις;; Ο άνθρωπος (εφοπλιστής) σ΄ εμπιστεύθηκε, σ΄ έβαλε μέσα στο σπίτι του, και την επιχείρηση του, τρώγοντας μεγάλη μπουκιά, και εσύ θα τον ξεπληρώσεις με ατιμία;;;”

Σαν να του χτύπησε ρεύμα μ΄ όλα αυτά που σκεφτόταν, και αμέσως αντέδρασε, διώχνοντας τις κυρίες από πάνω του και από την κουζίνα, φωνάζοντας: “να φύγετε από δω και να μην ξανάλθετε. Εγώ σ΄ αυτό το παιχνίδι σας δεν μπαίνω. Εγώ αγαπώ το αφεντικό μου, και δεν θα τον ατιμάσω”.

Ξαφνικά τον διέκοψαν οι γκαυλιάρες κυρίες για να τον προσβάλουν λέγοντας του: “γιατί αγοράκι μου, μήπως είσαι αδελφάρα;; Θέλεις να σε φέρουμε παρτενέρ, και να φτιαχτούμε όλοι μαζί;;¨”

 “Σας παρακαλώ φύγετε”, ούρλιαζε πια ο Πακιστανός, αλλά οι κυρίες λυσσασμένες όπως ήταν συνέχισαν να τον στριμώχνουν και να γελάνε μαζί του.

Τότε ο Πακιστανός ξεγλιστρώντας από τις δύο λυσσασμένες έφυγε από την κουζίνα φωνάζοντας: “Εγώ έχω αρχές, μπορεί να είμαστε πολυγαμικοί, αλλά το ψωμί μας δεν το ατιμάζουμε.

Εσείς πουλάτε τις αρχές σας για ένα γα…..σι, αλλά εγώ σέβομαι το αφεντικό που μου στάθηκε σας πατέρας, με βοήθησε να συντηρώ την οικογένεια μου στο Πακιστάν. Δεν τον ατιμάζω αυτό για κανέναν” και έφυγε τρέχοντας.

Ενώ οι δυο λυσσασμένες κυρίες έμειναν κάγκελο. Ωστόσο παραμένουν ερωτευμένος με τον Sef ακόμα και σήμερα.

Ο εφοπλιστής με τα ταξίδια του, πότε στις ΗΠΑ, πότε στην Ευρώπη, πότε στην Αραβία, και ελάχιστα στην Ελλάδα, δεν θα  πάρει χαμπάρι ποτέ, πως τα δύο χωράφια, της γυναίκας και της κόρης του θα τα καλλιεργήσει  κάποτε κάποιος άλλος, που δεν θα είναι  σαν αυτό το παλικάρι, Πακιστανός μεν, με μπέσα δε.

Μάλλον  ο εφοπλιστής  δεν θα ξέρει πως τα λεφτά δεν κάνουν τον άνθρωπο, διότι ο αγώνας του να διατηρεί τα εκατομμύρια του εντέλει είναι τελείως άχρηστος, μπροστά στην δυστυχία και την μοναξιά που περνά η οικογένεια του.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...