Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΈνας Ατσαλάκωτος Ατζέντης

Ένας Ατσαλάκωτος Ατζέντης

Ο Ατσαλάκωτος ατζέντης  καλλιτεχνών της πίστας, μπορεί να πουλά τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες, εισπράττοντας τρελά ποσά, χωρίς να ιδρώσει

Η ατζέντα του είναι γεμάτη με δουλειές που ανέλαβε για πολλούς τραγουδιστές στην Αθήνα.

Έτσι την πάτησε και ένας νεαρός τραγουδιστής,ο οποίος τον εμπιστεύθηκε για να τον προωθήσει σε φιρμάδικα κέντρα, μια που τον υποσχέθηκε πολλά μεγαλεία και σταριλίκια.

Τελικά ο νεαρός σήμερα δεν μπορεί ούτε κέντρο να βρει για δουλειά, έστω και 5ος τραγουδιστής, όμως την δουλειά το ατζέντη πρέπει να την πληρώνει κανονικά, έχει, δεν έχει, βάσει της συμφωνίας που έκλεισαν. Όταν τραγουδούσε σε κέντρο και έπεφτε η ψυχολογία του (τακτικό φαινόμενο) ο ατζέντης προσπαθούσε να του ανεβάζει την διάθεση, όμως και εδώ απέτυχε και αποφάσισε να τον αφήσει στα αζήτητα.Καμιά φορά κάνει κάποια έξτρα σε επαρχία, αλλά με χίλια ζόρια βρίσκει και εκεί δουλειά.

Ποιος φταίει;;; Ο Ατζέντης;;

 Όχι, αυτός καλά κάνει και εισπράττει όπου βρει κορόϊδα. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είναι υπεύθυνος για μια τέτοια αποτυχημένη πορεία στην καριέρα του, καθώς πετά, πετά μαζί με τον γάιδαρο, αντί να σταθεί στα πόδια , να ψάχνει ο ίδιος για δουλειά και να έρχεται σε επαφή με τους επιχειρηματίες, κάνοντας προσωπικά δημόσιες σχέσεις.

Αντί αυτού πληρώνει κοροϊδίστικα λεφτά, όπως και πολλοί άλλοι, σε κάθε κορδελοκόπτη ατζέντη για να έχουν την ελευθερία τους για διάφορα πάρτι, να τρέχουν για καφέδες από μπαράκι σε μπαράκι, ξοδεύοντας περισσότερα απ΄ αυτά που βγάζουν. Ο ίδιος ατζέντης έχει και έναν άλλον τραγουδιστή με ένα ψιλοσουξέ μιας βραδιάς, ο οποίος θα έχει την ίδια κατάληξη με τον συνάδελφο του σε λίγο καιρό.

Ο ατσαλάκωτος ατζέντης έχει βγάλει τρελά λεφτά κι απ΄ αυτόν τον καλλιτέχνη χωρίς καν να ιδρώσει.

 Δείτε πως αρμέγει μέσα σε μια βραδιά τον εν λόγω τραγουδιστή,(και όχι μόνο) όταν τον έκλεισε για μια εμφάνιση Σάββατο για κέντρο στην Καβάλα με 12.000 Ευρώ ,όπου όλο κι όλο βρέθηκαν 500 άτομα, όμως ο τραγουδιστής πληρώθηκε κανονικά.

Από τα 12,000 Ευρώ τα 4.500 έπρεπε να πληρώσει την ορχήστρα του. Ο ατζέντης απ΄ αυτά τα λεφτά χωρίς να το γνωρίζει ο τραγουδιστής, πήρε τα 2,500 Ευρώ.

Πλήρωσε και τον μαέστρο του 600 Ευρώ, απ΄ αυτά και πάλι κρυφά ο ατζέντης εισέπραξε τα 200 ευρώ.

Έχει και προσωπικό φρουρό, ε΄?..βέβαια πως θα δείξω τι φίρμα είμαι;;; Πλήρωσε 300 Ευρώ στον φρουρό του, ο οποίος όλη την ημέρα ξύνεται, δεν κάνει τίποτα άλλο. Ναι, και απ΄ αυτά κρυφά ο ατζέντης εισέπραξε τα 150 ευρώ, 100 Ευρώ πήρε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έχει παντού μαζί του.

1500 Ευρωπουλάκια πήρε μια δεσποινίς από την Αθήνα, η οποία δηλώνει επίσημα ότι είναι επί των δημοσίων σχέσεων του τραγουδιστή, άσχετα που αντί να ανοίγει, κλείνει τις πόρτες. Τα μισά και πάλι ο κορδελοκόπτης ατζέντης τα πήρε, ενώ επισήμως πήρε και 1000 Ευρώ ο ατσαλάκωτος.

Πόσα έμειναν στον τραγουδιστή, πόσα εισέπραξε ο ατζέντης χωρίς να ιδρώσει;;

Για τέτοια κορόϊδα μιλάμε, στην εποχή μας που τα Ευρώ είναι δυσεύρετα. Ύστερα φταίει ο ατζέντης, ο ένας κι ο άλλος .

Ένα δεν μάθατε εσείς οι καλλιτέχνες, ότι και για μια ληστεία χρειάζεται μυαλό, οργάνωση, σχεδιασμός, επαφές. Αυτό ακριβώς κάνει ο ατζέντης και το κάνει πολύ καλά.

 Εσείς πότε θα ξυπνήσετε, πότε θα προσγειωθείτε σ΄ αυτό που κάνετε, ιδίως όταν πέσουν τα φώτα της ράμπας, καθώς τα παραπάνω είναι αληθινά περιστατικά (είναι σύνηθες φαινόμενο στον καλλιτεχνικό χώρο )και όσο περνούν τα χρόνια το εισπρακτικό σύστημα αγριεύει επικίνδυνα.

Το Ελληνικό Φαινόμενο θα συμβούλευε τους καλλιτέχνες της νέας σοδιάς να ψαχτούν πολύ και να βασιστούν στις δικές τους δυνάμεις κι μόνο,αλλιώς θα καούν “live” !!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...