Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΈμειναν χωρίς μεροκάματο

Έμειναν χωρίς μεροκάματο

ganti.gifΟ λόγος γίνεται για έναν ατζέντη, και για έναν μεσολαβητή – κουβαλητή φοιτητών στα νυχτερινά κέντρα.

Οι δύο συνεργάτες είναι έξω φρενών με ένα καλλιτέχνη ο οποίος και με την δική τους  (ένα μέρος) μεσολάβηση έκλεισε εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη, έλαβε και ως προκαταβολή 20.000 Ευρώ, από τα οποία υποτίθεται ότι θα έπρεπε να δώσει από κάθε μεροκάματο του, 1.500 Ευρώ στους δύο συνεργάτες, αφού έτσι είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους.

Επειδή δεν πήραν φράγκο από τον καλλιτέχνη ο οποίος είχε αρχίσει στο μεταξύ εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο μεσολαβητής – κουβαλητής φοιτητών ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη να ζητήσει τα ρέστα από τον καλλιτέχνη που τους αγνόησε συστηματικά.

Μετά από έντονες συζητήσεις ο καλλιτέχνης ξεκαθάρισε, λέγοντας του, “..Τι να σας πληρώσω;; Εσείς ούτε μια παρέα δεν μου στείλατε στο κέντρο που εμφανίζομαι. Άλλωστε έτσι δεν είχαμε συμφωνήσει;;..”

Ο μεσολαβητής έφυγε άπραγος και χωρίς να λάβει ούτε ένα Ευρώ τσακιστό.

Ωστόσο η συνεργασία τους δεν χάλασε. Οι δύο συνεργάτες για να κλείσουν εμφανίσεις στον καλλιτέχνη στην Αθήνα, την περίοδο του Πάσχα, συμφώνησαν με επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου για να τον εντάξει στο καλλιτεχνικό σχήμα.

Για τον λόγο αυτό ο επιχειρματίας ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, συζήτησε με τον καλλιτέχνη , και επιπλέον του υποσχέθηκε, και μια συνεργασία με γνωστό συνθέτη, για την παραγωγή τριών νέων τραγουδιών, και αργότερα ενόις ολοκληρωμένου δίσκου.

Ο καλλιτέχνης δέχθηκε την πρόταση, και συμφώνησε ότι θα δίνει  ποσοστά μόνο από τις εμφανίσεις του στην Αθήνα στους δύο συνεργάτες του ,τον ατζέντη και τον μεσολαβητή – κουβαλητή .

 Έδωσαν τα χέρια, κα έτσι όλοι βγήκαν κερδισμένοι, κάτι που θα φανεί αργότερα. Καθώς η επιλογή του καλλιτέχνη να συνεργαστεί με τον φιρμάτο συνθέτη, είναι μεγάλο λάθος, για να μην πω, ότι αυτό το βήμα θα είναι η κατηφόρα της καριέρας του. 

Να το θυμάτε αυτό !!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...