Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΈγκλημα και τιμωρία

Έγκλημα και τιμωρία

διαπράχθηκε στην οικία γνωστού ζεύγους της Αθηναϊκής κοινωνίας, όχι βέβαια από τον Φιοντόρ Μ. Ντοστογιέφσκι, αλλά απο τους σύγχρονους εραστές.  Αυτή ωραία, φιρμάτη αοιδός της πίστας, συνάμα και μάνα ενός τέκνου. Ο σύζυγος  κι αυτός ωραίος, γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου. Ο τρίτος και μακρύτερος της παρέας, επίσης σύζυγος, πατέρας τριών τέκνων, καθώς και αθλητικός παράγοντας, κυρίως όμως ο καλύτερος φίλος του συζύγου της τραγουδίστριας. Έμπαινε – έβγαινε στο σπίτι του ζεύγους άνετα όποτε γουστάριζε, άμα λάχει έκανε και την υπέρβαση του όταν έλειπε ο κολλητός, κατά τα άλλα φιλαράκος του.

Η δε τραγουδίστρια πάντα με λυσσασμένη όρεξη τον υποδεχόταν μέσα στην τρελλή χαρά, κάτω από την μύτη του συζύγου. Με λαχτάρα περίμενε να δει τον σύζυγο να φεύγει από το σπίτι ακόμα και στις 6 η ώρα το πρωί και άνοιγε την έξοδο κινδύνου, απ΄ όπου έμπαζε τον άλλο αθλητή.

Ένας στίβος πάρτ΄ αλλιώς.

Κατευθείαν έπεφταν στο πάτωμα για γερή δόση προπόνησης, κοιλιακούς,   “Κάμα Σούτρα”. Τι 69, τι 79  τι 100 έπεφταν, όλα σε ρυθμούς των τραγουδιών της φιρμάτης.

Η θερμόαιμη που τα έδινε όλα, κάθε φορά υπενθύμιζε στον αμαρτωλό και κολλητό του συζύγου της, ότι “… ο δικός μου δεν ξέρει να με φτιάχνει…εσύ με πηγαίνεις στην αυλή του παραδείσου, …είσαι όλο δύναμη…,χώστο κ΄άλλο…”

” Αλλά και ο αμαρτωλός συζυγοκτόνος και φίλος είχε τρελλαθεί με την τραγουδιάρα, όπου εμφανιζόταν νάσου και αυτός από κάτω να βαράει παλαμάκια και μαλ…..κία.

Φαντάζονταν, ότι σε λίγο πάλι θα την χουφτώσει και στο prive στριπτίζ, στο πρώτο ζέσταμα της βραδιάς, όπου έσχιζε από πάνω  τα ροζ – μαύρα εσώρουχα της, και η γκαβλιάρα να τον τραβά προς την πανάκριβη κρεβατοκάμαρα η οποία ακόμα ήταν ζεστή από την σκιά του συζύγου.

Τέτοια σκεφτόταν και μετά βίας μάζευε τα σάλια του.

Αυτό το νταλαβέρι τραβούσε την ανηφόρα, ώσπου κάτι ψιλιάστηκε ο σύζυγος, καθώς κατά την ώρα των συζυγικών καθηκόντων η τραγουδίστρια έβρισκε διάφορες δικαιολογίες. Πότε πονοκέφαλο, πότε κούραση, πότε εξάντληση, πότε ότι νάναι, αρκεί να τον αποφύγει.

 Μπάλα είναι αυτή και γυρίζει σκέφτηκε ο σύζυγος και έβαλε μπρος το μεγάλο κόλπο. Λεφτά μπόλικα είχε, από γνωριμίες άλλο τίποτα, έτσι βρήκε το καλύτερο συνεργείο παρακολούθησης, με μηχανήματα της πιο τέλειας τεχνολογίας,  και το σπίτι γέμισε σε κάθε γωνιά της από κοριούς, ήχο και εικόνα.

Την επόμενη ημέρα το έπαιξε δήθεν στεναχωρημένος και ανακοινώσε στην τραγουδίστρια ότι για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να ταξιδεύσει για την Βόρεια Ελλάδα. Έφαγε το παραμύθι η φιρμάτη, γιατί αυτό στην πραγματικότητα συνέβαινε πολύ τακτικά, εκ σου και η σεξουαλική μοναξιά που απέκτησε.

Το πρωί στις 5 η ώρα ο σύζυγος την χαιρέτησε τρυφερά σαν να μην συνέβαινε τίποτα, ενώ αυτή σκεφτόταν “…ω…ρε (γα…ια) γλέντια που έχουν να γίνουν…” Από εκείνη την ώρα τα  κρυφά μηχανήματα πήραν φωτιά.

Δεν πέρασε ούτε μισή ώρα και νάσου η τζιπάρα με τον κολλητό φίλο της οικογένειας και της επιχείρησης ,σαν αναμμένος ταύρος κατευθείαν κάρφωσε τα κέρατα του στο παχύ αρνάκι που βογκούσε από την ευχαρίστηση.

Το μωρό δε, κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου στο διπλανό δωμάτιο, ενώ μπροστά τους ξαφνικά είδαν τον σύζυγο ορμώμενος να τους κατασπαράξει, βλέποντας τα κέρατα ακόμα σε κατάσταση ντούρα.

“Ρε που…..τι που σου έδωσα και ψωμί να φας, ρεμάλι του κερατά…. Τώρα μας πηδάς και την γυναίκα μας;;;

Ακολούθησαν ψιλές, χοντρές, κλωτσιές  μπουνιές, ώσπου τον πέταξε έξω γυμνό,ενώ ξεσηκώθηκε και όλη η γειτονιά. Η δε τραγουδιάρα  μάνα ξέσπασε στα κλάματα, προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ότι ξεμυαλίστηκε.

 Ο σύζυγος δεν σταμάτησε να βρίζει και να κατεβάζει τον αδόξαστο.

“..Μωρή που….να, τσιμπ… λου ,το δικό μου πράμα δεν σου φτάνει, δεν σε κάνει;; Σε τραβά το ξένο;;

“…Άπα …πα… εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα, ξεμυαλίστηκα επέμενε

“…. Έχει χάρη που έχουμε οικογένεια, αλλιώς τώρα και εσένα θα σε πετούσε έξω όπως είσαι…”

Βλέπεις, ο σύζυγος εξακολουθεί να είναι καψουρεμένος με την γυναίκα του, γι΄ αυτό και την υπόθεση αυτή την τελείωσε εκεί. Ενώ προς τα έξω δείχνουν αγαπημένοι, ενωμένοι,  άσχετα που μεταξύ τους δεν μιλούν, κοιμούνται χωριστά ο καθένας στο δωμάτιο του.

 Οι κοινές εμφανίσεις περιορίστηκαν στο ελάχιστο και όποτε είναι απαραίτητο. Ο συζυγοκτόνος ταύρος πήρε το μπούλο του από την επιχείρηση την ίδια κιόλας ημέρα, ενώ η τραγουδίστρια μαζεύτηκε σαν βρεγμένη γάτα.

 Ένα είναι σίγουρο, πως η επόμενη απιστία της θα γίνει “πλατίνα ” πρωτοσέλιδο των εφημερίδων.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...