H γνωστή τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη αναλαμβάνει και χρέη μάνατζερ του εαυτού της, όταν κλείνει για έξτρα εμφάνιση μια βραδιάς. Στο Ναύπλιο όπου φέτος άνοιξε τις πύλες του ένα νέο δημοφιλή Club στην πόλη, ο επιχειρηματίας του ήλθε σε επαφή και ζήτησε από την τραγουδίστρια να εμφανιστεί με την ορχήστρα της Live για ένα βράδυ.
Η τραγουδίστρια του απάντησε πως “….Με την ορχήστρα δεν μπορώ να έλθω, καθώς το κοστολόγιο θα σας βγει πολύ ακριβό. Θα έλθω να τραγουδήσω μόνη μου χωρίς ορχήστρα, σε Play Back, και η τιμή που μπορώ να σου κάνω είναι το λιγότερο 15.000 Ευρώ…”(υπολογίστε τα επιπλέον έξοδα του επιχειρηματία, όπως: Διαμονή, διατροφή, μετακίνηση, αφίσες, διαφήμηση στα Μ.Μ.Ε)
Ο επιχειρηματίας του Club έμεινε εμβρόντητος με τα όσα άκουσε, ιδίως για το κασέ σε καραόκε απόδοση. Για να μην μιλήσει στην γλώσσα της νύχτας της απάντησε διπλωματικά λέγοντας “…θα ενημερώσω το συνέταιρο μου και θα σου απαντήσω…”
Κυρία Μερκούρη πως την είδατε την αρπαχτή;;
Μια και στο χωράφι;; Όπως λένε στο χωριό μου……..ΕΛΕΟΣ!!!!!!!