Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΡεπορτάζΆσχετοι έγιναν εξυπνάκηδες...

Άσχετοι έγιναν εξυπνάκηδες επί όλων των θεμάτων .

ganti.gifΆνθρωποι άσχετοι κατά λάθος έγιναν παραγωγοί μουσικών εκπομπών σε ραδιόφωνα, από εκεί έπιασαν γνωριμίες  με τις δημόσιες σχέσεις που ανέπτυξαν,μπήκαν σε κλειστά Club  του κυκλώματος  αυτού  απ΄ όπου παίρνουν και εκτελούν εντολές για να διαμορφώσουν την Ελληνική μουσική  ,εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τους με τις  επικύψεις που κάνουν αρκεί να πέφτει το παραδάκι . Χορεύουν στο δικό τους ρυθμό, αδιαφορώντας παντελώς για την τεράστια ζημιά που κάνουν στην Ελληνική μουσική, έγιναν δε τόσο αδίστακτοι, που είναι έτοιμοι ακόμα να πουλήσουν και το κορμί τους για το παραδάκι και μόνο.

Αυτοί οι ξεπουλημένοι ξερόλες με πολύ ευκολία μπήκαν και στα διάσπαρτα κανάλια, και τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας. Έτσι λοιπόν από τα δύο μέσα όπου δραστηριοποιούνται οδεύουν προς τη πλήρη διάλυση του καλού Ελληνικού τραγουδιού με τα έργα και τις ημέρες τους.
Είναι βαριές αυτές οι διαπιστώσεις μου, όμως έχω επίγνωση και τα στοιχεία για όλα αυτά που γράφω. Μεταξύ αυτών των κλειστών Club με τα ανθελληνικά αισθήματα, είναι και μια γνωστή κυρία των Αθηνών η οποία δεν έχει καμιά γνώση από μουσική σύνθεση, όμως για να παίξει ένα καινούργιο Ελληνικό τραγούδι από τα μέσα όπου εργάζεται, ζήτησε από τον συνθέτη του τραγουδιού να βγάλει το μουσικό όργανο, δηλαδή το κλαρίνο και να βάλει στην θέση του κιθάρα. Διαφορετικά από το Ραδιοφωνικό σταθμό το εν λόγω τραγούδι δεν θα παιζόταν στον αιώνα τον άπαντα.

Ο συνθέτης  υπέκυψε στον εκβιασμό της κυρίας αυτής  και άλλαξε τελείως το Ελληνικό τραγούδι που εμπεριείχε το κλαρίνο και το έφτιαξε να μοιάζει με τα μούτρα της εκβιάστριας, με αποτέλεσμα να μην περπατήσει καθόλου.

Ανάλογη περίπτωση συνέβη και σ΄ ένα άλλο τραγούδι με γνωστή ερμηνεύτρια και μεγάλη καλλιτέχνιδα από άλλο Ραδιοφωνικό σταθμό, όπου ο παραγωγός ακούγοντας το νέο τραγούδι, ζήτησε από τον μουσικοσυνθέτη να βγάλει εντελώς τα μουσικά όργανα, μπουζούκι και τζουρά, και στην θέση τους να μπουν άλλα όργανα, ώστε το τραγούδι να έχει πιο οικείο ήχο, του τύπου Clubbing, της Αγγλοσαξονικής κουλτούρας, ειδεμή όχι μόνο ο ίδιος ο ξερόλας παραγωγός δεν θα έπαιζε το τραγούδι από το σταθμό του, αλλά θα φρόντιζε να μην το παίξουν ποτέ και άλλα Ραδιόφωνα τις Χώρας.

Στην συζήτηση βρισκόταν παρόν και ο αρραβωνιαστικός της τραγουδίστριας ο οποίος άκουγε τον αυταρχικό παραγωγό, τα πήρε στο κρανίο και τον πλάκωσε στα καθαρά Ελληνικά μπενιλίκια, παραλίγο και στο ξύλο, λέγοντας του “….κάτσε καλά αλήτη, κάνε την δουλειά σου, και μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια, διαφορετικά θα αναγκαστώ να λάβω άλλα μέτρα για το άτομο σου….”

Ο παραγωγός τάπαιξε με τον αρραβωνιαστικό, μαζεύτηκε σαν κουβάρι, ενώ το εν λόγω τραγούδι δεν το έπαιξε ποτέ, απέφευγε όλα αυτά τα χρόνια ακόμα και την συνάντηση με τον αρραβωνιαστικό της τραγουδίστριας.

Παράλληλα όμως το τραγούδι αυτό παίχθηκε από τα περισσότερα Ραδιόφωνα της χώρας, έτσι όπως γράφτηκε εξ αρχής, έγινε δε ένα από μεγαλύτερα σουξέ του Ελληνικού πενταγράμμου.

Είναι φανερό πως εδώ και λίγα χρόνια ξεκίνησε η εξόντωση και του Ελληνικού τραγουδιού με τα παραδοσιακά όργανα, καθώς και η παραδοσιακή διασκέδαση των Ελλήνων.

Τα άτομα που εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα είναι ως συνήθως χαμηλού επιπέδου μορφώσεως, και διαπαιδαγώγησης, ευάλωτοι στο χρήμα και την εξουσία και βρίσκονται διάσπαρτοι σ΄ όλη την Ελλάδα, και σ΄ όλα τα πόστα, είναι δε έτοιμα για τα πάντα, ακόμα να προδώσουν την πατρίδα τους, χωρίς καν ήθος και αναστολές.

Οι ξερόλες καλοπληρωτές με την παρέμβαση τους στο Ελληνικό τραγούδι, διαμορφώνουν σιγά – σιγά και τις δισκογραφικές δουλειές, οι οποίες πλέον δεν πουλούν ούτε ένα CD, ορισμένοι δε  καλλιτέχνες  που συνεργάζονται με αυτούς τους επικίνδυνους  ξερόλες, γινόνται τόσο άχρηστοι  που στα κέντρα όπου εμφανίζονται όχι μόνο τον κόσμο, αλλά ούτε τα ξαδέλφια τους δεν μπορούν να ελκύσουν. ΑΙΣΧΟΣ !!!!

Όμως ούτε και εγώ λειτουργώ χωρίς αναστολές, όταν πρόκειται για την πατρίδα μου, δε θα διστάσω να γράψω στον επόμενο γύρω ακόμα και ονόματα και δεν καταλαβαίνω κανέναν ,αλλά αυτό το ανθελληνίκο παραλήρημα  πρέπει να κοπεί μαχαιίρι!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...