Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΆρχισαν τα όργανα

Άρχισαν τα όργανα

buzuki.jpgκαι τα ψαλιδίσματα στα μεροκάματα των καλλιτεχνών του Ελληνικού πενταγράμμου. Έρχονται δύσκολοι καιροί για όσους δεν προνόησαν για το αύριο. Έτσι συνέβη και με έναν καλλιτέχνη της πίστας, ο οποίος εμφανίζεται σε κέντρο της Θεσ/νίκης, όπου επικεφαλής σχήματος είναι μια πολύ πρόσφατα φιρμάτη τραγουδίστρια. Οι τρεις του σχήματος δεν φέρνουν τον ανάλογο κόσμο, με αποτέλεσμα το κέντρο κάθε μέρα να μπαίνει μέσα.

Ο ένας εκ των τριών αποχώρησε εν όψει εορτών, αφού τα αφεντικά του γνωστοποίησαν, ότι θα πέσει ψαλίδισμα στο μεροκάματο των 1.000 Ευρώ. Έτσι θεώρησε ότι είναι καλύτερα να φύγει.

Πριν την αναχώρηση του τα έψαλλε στους ανθρώπους του κέντρου λέγοντας “….Αφού περάσαμε τις δύσκολες ημέρες και έστρωσε το μαγαζί, με τις γιορτές οι επιχειρηματίες Θα έβγαζαν τα σπασμένα. Αντί δε αυτού βρίσκουν την εύκολη λύση να με διώξουν κερδίζοντας 1.000 Ευρώ παραπάνω ….”

Οι επιχειρηματίες αποφάσισαν για μετά τις γιορτές το κέντρο θα δουλέψει με τοπικό σχήμα, όπου τα μεροκάματα είναι μικρότερα, μια και το μαγαζί συνεχίζει να παρουσιάζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα.

Βέβαια αυτό οφείλεται εκτός από το κακό πρόγραμμα του σχήματος και σε αυτούς τους ίδιους, αφού συνεχίζουν να κάνουν πολλά λάθη, όπως μεταξύ άλλων, με το πρόγραμμα του κέντρου το οποίο δεν κολλάει στο κοινό της Θεσ/νίκης, παρά μόνο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να μπάζει πολλά νερά.

Η δε φιρμάτη η οποία την έχει δει κάπως,  το παίζει πριμαντόνα έχει τρελές απαιτήσεις, και δείχνει να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αν δεν προσγειωθεί, πολύ σύντομα θα πετάξει ανώμαλα με τα μυαλά που πήραν αέρα, πατέρα..

Αυτήν την μεγάλη ιδέα  την απέκτησε ακόμα όταν εμφανιζόταν στην Αθήνα, δίπλα σε άρχοντα της πίστας. Το σίγουρο είναι, είτε προσγειωθεί, είτε όχι, η επιχείρηση θα την σταματήσει σύντομα. Γι΄ αυτό βρίσκεται σε συσκέψεις ποιόν, ή ποιάν θα φέρει στην θέση της.

Το ταμείο του μαγαζιού όλο  και πιο άδειο είναι, κάτι που το είχα δυστυχώς προβλέψει, για ακόμα μια φορά. Ενώ είχα προειδοποιήσει τους επιχειρηματίες πολλές φορές, αλλά για άλλη μια φορά δεν με άκουσαν. Τώρα πληρώνουν από τα έτοιμα, ενώ τρέχουν και δεν φτάνουν για μπαλώματα. Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος της Θεσ/νίκης δεν τρώει παραμύθι με τα φιρμάτα ονόματα.

Για το κοινό της πόλης μετράει ένα καλό πρόγραμμα, κι ας είναι άγνωστος ο/η καλλιτέχνης, φτάνει εκεί που θα τα ακουμπήσει, να μείνει ευχαριστημένο πάνω απ’ όλα.

Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα αμέσως μετά τις γιορτές θα δούμε πολλά. Γι΄ αυτό σ΄ όλους αυτούς χαρίζω το σποτ της εκπομπής Ελληνικό Φαινόμενο “….Όποιος καβαλάει το καλάμι, θα έχει να τα βάλει με τον Βάνη…”

Χρόνια καλά, το νέο έτος 2007 να μας ωριμάσει όλους, και να είμαστε πάντα προσγειωμένοι, γιατί έρχονται χρόνια δύσκολα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...