Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒιογραφικάΆγγελα Μέρκελ και...

Άγγελα Μέρκελ και το Γ΄Ράιχ

angela-merkel_17.jpgΗ καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σιδηρά κυρία της Ευρώπης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανατολική Γερμανία, ο πατέρας της Χόρστ Κάσνερ ήταν λουθηρανός πάστορας, ο οποίος υπηρέτησε τον Αδόλφο Χίτλερ, στην υπηρεσία της Βέρμαχτ, μια και ήταν θαυμαστής του.

Μόλις έπεσε ο Χίτλερ και την Ανατολική Γερμανία, κατέλαβαν οι Ρώσοι ο πατέρας της άλλαξε στρατόπεδο, πήγε με τους Ρώσους, και ανέλαβε εξέχουσα θέση στην εκκλησία της Ανατολικής Γερμανίας.

Έγινε μέλος του κομουνιστικού κόμματος, όπως και η κόρη του Άγγελα Μέρκελ η οποία άρχισε σιγά – σιγά να ανεβαίνει στην ιεραρχία.

Διετέλεσε μέλος της μυστικής υπηρεσίας της Στάζι, εκεί απέκτησε στενή σχέση με την οικογένεια και τον πρόεδρο της Α. Γερμανίας Έριχ Χόνεκερ, με τον οποίον συναντιόταν τακτικά.

Ο πατέρας, αλλά και η Άγγελα Μέρκελ έτρεφαν μίσος για τους Έλληνες, διότι αντιστάθηκαν σθεναρά στον Χίτλερ, με αποτέλεσμα  η Γερμανία έχασε τον πόλεμο.

Η ίδια σε μια συνέντευξη της σε τηλεοπτικό κανάλι είπε, “εκτιμούσα πολύ τον Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, αλλά όταν έκανε μια συναυλία στο Δυτικό Βερολίνο, έπαψα να τον εκτιμώ, και ούτε θέλω να ακούω πλέον τίποτα γι΄ αυτόν”.

Πάντοτε στα σχέδια του μυαλού της ήταν η Ελλάδα, πως θα μπορέσει να την κατακτήσει.

Μόλις έπεσε το τείχος του Βερολίνου άλλαξε στρατόπεδο, πήγε με το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών, μια και είχε μάθει να αλλάξει τις παρατάξεις όπως τα πουκάμισα, το ίδιο άλλωστε ισχύει και για τον πατέρα της.

Μόλις εξελέγη πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών κέρδισε  τις εκλογές, ενώ εκείνο το χρονικό διάστημα το Ελληνικό κράτος είχε προστριβές με την Siemens.

Η Άγγελα Μέρκελ δήλωσε στους συνεργάτες της, “με την Ελλάδα θα πρέπει να κάνουμε κάτι, δεν πρέπει να την αφήσουμε έτσι, θα βγουν όλα τα άπλυτα στην φόρα για την Siemens με  τα λαδώματα των πολιτικών”.

 Έτσι,  ξεκίνησε το όραμα της η  Άγγελα Μέρκελ, να κατακτήσει την Ελλάδα, και να πραγματοποιήσει το όραμα του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος δεν τα κατάφερε.

Αυτή είναι η καγκελάριος της Γερμανίας.

Εμείς σαν Έλληνες τι κάνουμε;;

 Θα αντισταθούμε, ή θα αφήσουμε τους Έλληνες πολιτικούς να τα παραδώσουν όλα στους Γερμανούς;;

Ενώ οι πρόγονοι μας είπαν το μεγάλο “ΟΧΙ”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Ιουλία Καλλιμάνη ΑΡΧΙΣΕ την περιοδεία γράφει sold out στης εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε Όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μετά της εμφανίσεις στο Tokyo Theater Athens,που έκανε sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα η Ιουλία Καλλιμάνη τώρα κανί γράφει sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ και του εξωτερικού.. Ιουλία Καλλιμάνη, στο TOKIO sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα...

Ο αφανής κοινωνικός πόλεμος που οι άνθρωποι αγνοούν.

Η γλώσσα δεν είναι απλό όργανο επικοινωνίας. Οι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι η γλώσσα αντανακλά παθητικά την πραγματικότητα, ότι τα γεγονότα είναι "ουδέτερα" και είναι δυνατή η καταγραφή τους όπως πραγματικά υπάρχουν "εκεί έξω". Η γλώσσα κατασκευάζει την πραγματικότητα,...

Κουίζ πέντε σχήματα μπήκαν μέσα με τα μπουνιά στην Θεσσαλονίκη.

Η επιχειρηματίες και καλλιτέχνες μπήκαν μέσα με τα μπουνιά δεν φέρουν τα αναμενόμενα Π. Χ ένα σχήμα ακόμα δεν ξεκινήσαν και την παρασκευή είχε χαμάλη προέλευση το οπίου έβαζε στους σερβιτόρους του να κάνουν τους πλέατες έκανε μόνο...

“Ο Ερντογάν και ο Ράμμα συνεχίζουν – καζαν καζαν- να αφανίζουν τον Ελληνισμό με την ανοχή Μητσοτάκη”

"Αχρείαστη" η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, "αχρείαστη" και η επίσκεψη Ράμα, μας λέει ο Πρωθυπουργός. Μαγαρίζουν τους Ναούς μας, χτυπούν τον Ελληνισμό και οι κυβερνώντες εθνομηδενιστές, κι ως «καρπαζοεισπράκτορες» των Βαλκανίων μας λένε:, "δεν χρειάζονται τέτοια παραμονή...