Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚουτσομπολιάΤα δύο Αδέλφια

Τα δύο Αδέλφια

Eksalo2Δύο αγαπημένα αδέλφια, ο ένας είναι καλλιτέχνης, ο άλλος κουβαλητής γκαρνταρόμπας, αλλά κάνει και τις δεύτερες δουλειές του.

Ο κουβαλητής  του καλλιτέχνη ξεκίνησε την καριέρα του από την Θεσσαλονίκη με δύο επιχειρήσεις, τις οποίες για κακή του τύχη, βούλιαξε στα χρέη, έτσι  ώστε να του τις πάρουν οι άλλοι συνέταιροι του.

Επειδή τον τελευταίο καιρό πολλοί τον ψάχνουν, τα δε τηλέφωνα  χτυπούν αβέρτα, ο ίδιος φυσικά δεν τα σηκώνει, αλλά ο αδελφός του ο καλλιτέχνης, οποίος πάντα τον ξελασπώνει, απαντώντας ήρεμα στα τηλέφωνα, λέγοντας ,“..Κύριοι κάνετε λάθος..”.

Έτσι (νομίζει) προσφέρει προστασία στον αδελφό του με τις λαμογιές που έχει κάνει και τα χρέη που δημιούργησε δεξιά-αριστερά ,ποσά που ξεπερνούν το 1.500.000 Ευρώ!

Επιπλέον, διαλαλεί παντού, ότι είναι ο αποκλειστικός μάνατζερ του αδελφού – καλλιτέχνη, με σκοπό να κλείσει συναυλίες και εμφανίσεις με μεροκάματο 30.000 Ευρώ την βραδιά.!

 Παρ΄όλο που ο καλλιτέχνης του, δισκογραφικώς τον τελευταίο καιρό έχει ξεπέσει, δεν πουλάει, καθώς ακόμα και οι τελευταίες εμφανίσεις του σε πίστα νυχτερινού κέντρου στέφτηκαν από μεγάλη αποτυχία.

Κύριοι, τελειώνουν πλέον οι παχιές αγελάδες !!!!!!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...