Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚαταγγελίεςΣτα αζήτητα τα...

Στα αζήτητα τα 200 Ευρώ

200euro.gif<...Να τα δεχθώ κύριε διευθυντά;;;;..> Ήταν το πρώτο ερώτημα υπαλλήλων διάφορων καταστημάτων, μόλις έβλεπαν το χαρτονόμισμα ολόκληρο, χωρίς να ελέγξουν την γνησιότητα του.Απλα,μόνο που το έβλεπαν πάθαιναν αλλεργία. Το διακοσάρι χαρτονόμισμα είχε κουρελιάσει στα χέρια του Ν. Βάνη προσπαθώντας να αγοράσει απεγνωσμένα καφέ, γλυκά, εσώρουχα, σουβλάκια, παπούτσια και πολλά άλλα.

Κανείς δεν το δεχόταν με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν ψηλά. Μάλιστα επειδή 200euro1.gifήταν γνωστός στην αγορά, παλιός τους πελάτης, για να μην τον προσβάλλουν, προτίμησαν να δωρίσουν τα προϊόντα στον δημοσιογράφο, παρά να δεχθούν το χαρτονόμισμα των 200 Ευρώ. Περίπου στα 15 καταστήματα κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το ελέγξει.

Στο τελευταίο κατάστημα όπου στην βάρδια εργάζονταν εκείνη την στιγμή 10 άτομα. Ένας υπάλληλος ,προφανώς επειδή ντράπηκε για το γεγονός τράβηξε τον δημοσιογράφο έξω από το κατάστημα σε μια ήσυχη γωνιά και του εκμυστηρεύτηκε, ότι με ρητή εντολή του διευθυντή του καταστήματος ?απαγορεύεται? να δέχονται χαρτονομίσματα των 200 Ευρώ, όσο γνήσια κι αν είναι. Όποιος πάρει από πελάτη τέτοιο χαρτονόμισμα, όλοι οι υπάλληλοι της βάρδιας θα απολυθούν επιτόπου με την αιτιολογία της μη εκτέλεσης εντολών ανωτέρων.

Ο Δημοσιογράφος γυρνώντας όλα τα καταστήματα όπου τον ξέρουν χρόνια, έλιωσαν οι σόλες από τα παπούτσια του, έχυσε πολύ σάλιο παρακαλώντας για λίγη ανθρωπιά, έγινε έξαλλος που κανείς δεν έλεγχε τίποτα, προϊόντα δεν αγόρασε, χαλάστηκε με όλους και το διακοσάρι έμεινε στην τσέπη του ακέραιο, απλά λίγο ταλαιπωρημένο. Ε΄ ?.ρε γέλια κα κλάματα ?. Να έχεις λεφτά (σπανίως) και να παρακαλάς να τα δεχθούν ;;; ΕΛΕΟΣ !!!!!

Όσοι θέλουν να την βγάλουν κούτρα, να μια καλή μέθοδος. Εφοδιαστείτε με χαρτονόμισμα των 200 Ευρώ (φροντίστε να είναι γνήσιο) και προσπαθήστε τάχα ? δήθεν να ψωνίσετ, έτσιε και τα λεφτά θα σας μείνουν και η κοιλίτσα θα γεμίσει. Πως λέμε δύο σε ένα ? Ε΄?..καμιά σχέση !!!!

Κύριε Γκαργκάνα αυτά τα χάλια να βλέπεται γιατί ούτε ραπανάκια δεν μας πωλούν με τα 200 Ευρώ. Καταργήστε τα !!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...