Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Σοφία Πέτρου

Σοφία Πέτρου μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα. Εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης “Γοργόνες και Μάγκες” με τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη. 

Νίκος Βάνης: Ήταν μια έκπληξη αυτό που έκανες φέτος να εμφανίζεσαι στην πόλη μας.

Σοφία Πέτρου: Έτσι είμαι εγώ γεμάτη εκπλήξεις. Με πολύ χαρά φέτος αποφάσισα να εμφανίζομαι στην πόλη μου

Ν. Βάνης: Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεσαι έχετε μια πολύ καλή ομάδα.

Σ. Πέτρου: Πρώτα απ΄ όλα έχουμε πολύ καλή αύρα. Είναι όλο καλά παιδιά. Υπάρχει χιούμορ στα καμαρίνια και αυτό βγαίνει και στην πίστα. Δεν υπάρχουν ούτε ίντριγκες, ούτε τίποτα. Υπάρχει πολύ αίσθηση του χιούμορ, πολλή αγάπη, φιλία χρόνων από όλους μας. Η ομάδα είναι δυνατή και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να διασκεδάζει ο κόσμος.

Ν. Βάνης: Πως είδες την πόλη σου;; Μετά από τόσο καιρό που έλειπες, που σε έχει αγαπήσει και σε έχει αναδείξει, γιατί δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι εμφανιζόσουν παλιά με τον Δ. Χρυσοχοΐδη και με τον Ν. Κουρκούλη.

Σ. Πέτρου: Με τον Α. Ρέμο, και την Ν. Θεοδωρίδου. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ Αθήνας και Θεσ/νίκης. Το κοινό της Θες/νίκης και το έλεγα και στην Αθήνα αυτό και θα το λέω πάντα, βγαίνει να διασκεδάσει, να περάσει καλά, είναι έξω καρδιά και το δείχνει. Το κοινό της Αθήνας είναι λίγο καθιστικό, λίγο υπεροπτικό, κάθεται σε κοιτά, σε ψάχνει, έρχεται ίσως όχι για να διασκεδάσει, αλλά να κουτσομπολέψει, να πάρει μάτι, δεν ξέρω πώς να το πω. Ίσως έρχονται για να κοιτούν ποιοι κάθονται στα διπλανά τραπέζια , έχουν ένα άλλο ύφος. Βασικά δεν ξέρω εάν έρχονται να διασκεδάσουν.

Ν. Βάνης: Εγώ νομίζω ότι δεν έρχονται να διασκεδάσουν, και αυτό το γνωρίζω διότι κατεβαίνω τακτικά στην Αθήνα και πηγαίνω και βλέπω όλα τα σχήματα.

Σ. Πέτρου: Μάλλον κάθονται με το ποτό και το πούρο τους.

Ν. Βάνης: Εν αντιθέσει με εδώ και αναφέρομαι στις “Γοργόνες” όπου εμφανίζομαι , βλέπω λοιπόν ότι ακόμα κα από το πρώτο πρόγραμμα ο κόσμος θέλει να χορέψει.

Σ. Πέτρου: Τραγουδούν, χορεύουν, παίρνουν μέρος, δηλαδή αυτό που τους δίνουμε με χαρά το λαμβάνουν και διασκεδάζουν, περνούν ωραία, πάνε στα μπουζούκια για να περάσουν καλά, και αυτό φτιάχνει την διάθεση του καλλιτέχνη.

Ν. Βάνης: Είσαι με την Μαριάννα Νικηφόρου, βλέπω ότι έχετε μια πολύ καλή συνεργασία.

Σ. Πέτρου: Όντως είναι πολύ καλή η συνεργασία μας, τα καμαρίνια μας είναι διπλά και η μια πάει στην άλλη.

Ν. Βάνης: Καλά τον Μήτσο γιατί τον πήγατε τόσο μακριά.

Σ. Πέτρου: Μας τον πήγαν επίτηδες μακριά, γιατί θα ήμασταν πολλές γυναίκες δίπλα του, και δεν ξέρω τι θα γινόταν.

Ν. Βάνης: Να σου πω κάτι, είναι παντελονάτος ο Δημήτρης, αρσενικός, δεν είναι λαμόγιο. Σ. Πέτρου: Είναι πολύ καλό παιδί και ντόμπρος.

Ν. Βάνης: Είναι ο μόνος καλλιτέχνης που μένει χρόνια στην πόλη του. Για μένα θα έπρεπε να κατεβαίνει στην Αθήνα για 40 εμφανίσεις, αυτό που έκαναν όλοι οι καλλιτέχνες. Σ. Πέτρου: Μπορεί και να το κάνει, δεν ξέρεις ποτέ, ίσως περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία. Αλλά παρ΄ όλα αυτά εγώ έχω ξεχωρίσει τον Δ. Χρυσοχοΐδη γιατί είναι οικογενειάρχης.

Ν. Βάνης: Αυτό είναι μεγάλο προτέρημα.

Σ. Πέτρου: Μεγάλο προσόν για τραγουδιστή της νύχτας. Οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία, παρατούν τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους.

Ν. Βάνης: Έχεις κυκλοφορήσει ένα single με 4 τραγούδια. Τώρα ακούμε το “Σοβαρολογείς”. Ποιος έγραψε αυτό το τραγούδι;;

Σ. Πέτρου: Τους στίχους έχει γράψει ο Η. Φιλίππου ο οποίος έχει δώσει σε πολλούς καλλιτέχνες στίχους.

Ν. Βάνης: ο Ηλίας έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες.

Σ. Πέτρου: “Τόσα δειλινά, τόσα ξενύχτια” του Ν. Κουρκούλη, και πολλά άλλα που θέλουμε πολύ χρόνο για να τα πούμε.

Ν. Βάνης: Εμφανίζεσαι εδώ στις “Γοργόνες” με τον φίλο μου Δ. Χρυσοχοΐδη, την Μ. Νικηφόρου, τον Χ. Αβραμίδη, τον Δ. Μπιζάνη, τον Βασιλάκο, να μην ξεχάσω και κανέναν.

Σ. Πέτρου: Είμαστε 14 καλλιτέχνες, πολλές γυναίκες και πολλοί άνδρες.

Ν. Βάνης: Να πούμε ότι την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο φίλτατος Δ. Ρακιτζής, ένας από τους καλύτερους μαέστρους της πόλης μας.

Σ. Πέτρου: Ο μαέστρος μας είναι ο καλύτερος, την χορογραφία έχει κάνει ο Αβραάμ, αλλά και οι επιχειρηματίες είναι πολύ καλοί.

Ν. Βάνης: Τους επιχειρηματίες τους ξέρω καλά, είναι από αυτούς που κάνουν αγώνα, ασχέτως όμως απ΄ αυτό εγώ κάνω κριτική σ΄ όλους. Η δε εκπομπή μου Σοφία δεν είναι στημένη, υπάρχει ελευθερία του λόγου.

Σ. Πέτρου: Μ΄ αρέσει γιατί είναι αυθόρμητη.

Ν. Βάνης: Για πες μου για το single, πότε κυκλοφόρησε;;

Σ. Πέτρου: Κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, τον χειμώνα που μας πέρασε. Ήμουν τότε στην Αθήνα σε κάποιο σχήμα, και μετά το καλοκαίρι έφυγα για την Μύκονο στο “La Note” και τώρα εδώ.

Ν. Βάνης: Με ποιόν ήσουν στο “La Note”;;;

Σ. Πέτρου: Ήμουν με τον Χ. Κωσταρά.

Ν. Βάνης: Για να επιστρέψουμε στο single και να πούμε τους δημιουργούς.

Σ. Πέτρου: Ο Η. Φιλίππου έχει γράψει τους στίχους και οι Ένερτζι την μουσική.

Ν. Βάνης: Αυτοί έχουν κάνει πολλές δουλειές.

Σ. Πέτρου: Έκαναν δουλειά με την Α. Βίσση και με πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Ν. Βάνης: Την παραγωγή έχει η MBI διευθυντής της οποίας είναι ο Δ. Κάππος.

Σ. Πέτρου: Ο Δ. Κάππος ηγείται της MBI, είναι πολλά χρόνια στην δισκογραφία και πολύ έμπειρος.

Ν. Βάνης: Η φωτογράφηση σου στο single είναι τρομερή, πάντα είσαι κούκλα.

Σ. Πέτρου: Για την φωτογράφηση σε βάφουν, σε περιποιούνται, για να μπορεί η φωτογραφία του εξώφυλλου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Ν. Βάνης: Το single σου Σοφία έχει πού καλά τραγούδια.

Σ. Πέτρου: Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο.

Ν. Βάνης: Και το λέω αυτό Σοφία γιατί σήμερα βλέπουμε πολλές πρόχειρες δουλειές, κάνουν λάθη οι καλλιτέχνες.

Σ. Πέτρου: Λάθη κάνουμε όλοι οι καλλιτέχνες, οι αυλές, οι επιχειρηματίες και οι εταιρείες.

Ν. Βάνης: Τι γνώμη έχεις για τον φίλο μου Λ. Πανταζή;; Μ΄ αρέσει Σοφία που είναι αγωνιστής, μέχρι τώρα έχει καταφέρει πολλά πράγματα στην καριέρα , αλλά και την ζωή του.

Σ. Πέτρου: Ο Λευτέρης είναι εργατικός, είναι καλλιτέχνης με Α κεφαλαίο, αυτό το αποδεικνύει η μέχρι τώρα πορεία του στο χώρο του τραγουδιού. Με τον Λευτέρη είμαστε φίλοι πλέον, πήγα και τον είδα

Ν. Βάνης: Σοφία Πέτρου αξίζει να πάτε να την απολαύσετε, είναι φωνάρα, καλή παρουσία, με ωραία ενδυματολογική εμφάνιση.

Σ. Πέτρου: Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ για το καλύτερο, δεν μπορώ να πω ότι είναι πάντα επιτυχημένες η ενδυματολογικές μου εμφανίσεις, τυχαίνει καμιά φορά κάτι να κάνεις λάθος, αλλά προσπαθώ να είμαι περιποιημένη.

Ν. Βάνη: Από τον δίσκο σου ποια άλλα τραγούδια λες στο μαγαζί;;

Σ. Πέτρου: Λέω το Dance “Είναι να φεύγω” το οποίο είναι χορογραφημένο και ταιριάζει στο πρώτο πρόγραμμα.

Ν. Βάνης: Θέλω την γνώμη σου για τον Πάνο Κιάμο.

Σ. Πέτρου: Ο Πάνος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, έχω συνεργαστεί μαζί του δύο σεζόν. Ο Πάνος είναι ένα παιδί που τόσα χρόνια ήταν αδικημένος στην Αθήνα. Νάναι καλά η Θεσ/νίκη που έχει ανεβάσει πολλούς καλλιτέχνες, όπως έγινε και στην περίπτωση του Πάνου.

Ν. Βάνης: Να πούμε ότι βοήθησε και ο επιχειρηματίας Γ. Φουρναράκης.

Σ. Πέτρου: Σίγουρα, πρέπει πάντα να λέμε αλήθειες.

Ν. Βάνης: Οι “Γοργόνες” Σοφία φέτος είναι από τα πρώτα μαγαζιά, κάθε βράδυ γίνεται χαμός.

Σ. Πέτρου: Μακάρι, σε βλέπω αισιόδοξο και αυτό μας χαροποιεί εμάς τους καλλιτέχνες.

Ν. Βάνης: Σοφία εσύ είσαι αγαπητή στους συναδέλφους σου, δεν άκουσα από καμένα καμιά κακία προς το άτομο σου.

Σ. Πέτρου: Αυτό είναι ευχάριστο, αγαπώ όλους τους συναδέλφους μου, άλλωστε δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Πάντα είμαι τυπική με όλους είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά, εξαρτάται από τον χαρακτήρα του καθενός.

Ν. Βάνης: Θέλεις να μείνεις εδώ και για το καλοκαίρι;;

Σ. Πέτρου: Εγώ θα το ήθελα να μείνω, γιατί ζω πολύ ωραίες βραδιές, είχα να δω πολλούς φίλους οι οποίοι έρχονται στο μαγαζί και μου κάνουν έκπληξη, τους βλέπω ξαφνικά, έρχονται και μου χτυπούν την πόρτα του καμαρινιού, βγαίνω να τραγουδήσω κα τους βλέπω σε κάποιο τραπέζι, ακούω το Σοφία από κάποιο τραπέζι, είναι ευχάριστες εκπλήξεις. Εδώ οι βραδιές μου είναι γεμάτες.

Ν. Βάνης: Το καμαρίνι σου Σοφία είναι πάντα ανοιχτό για τον κόσμο, και αυτό είναι καλό. Σ. Πέτρου: Εννοείται, ο κόσμος είναι πάντα ευπρόσδεκτος, είναι αυτός που σε στηρίζει και σε αναδεικνύει.

Ν. Βάνης: Έχεις κάνει αισθησιακές φωτογραφήσεις;;

Σ. Πέτρου: Δεν έχω κάνει ποτέ τελείως γυμνό, αλλά κάποιες αισθησιακές φωτογραφήσεις σε διάφορα περιοδικά. Κάποια στιγμή όταν είσαι στην επικαιρότητα οι προτάσεις πέφτουν βροχή από τα περιοδικά. Ήταν η εποχή του χωρισμού μου και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Για να λέμε όμως και την αλήθεια τα περιοδικά με στήριξαν.

Ν. Βάνης: Νομίζω ότι είσαι κερδισμένη, δεν είναι δε τυχαίο ότι γενικά στα Μ.Μ.Ε δεν έχω ακούσει σχόλια για το άτομο σου.

Σ. Πέτρου: Τους σέβομαι, με σέβονται, γιατί όλοι την δουλειά μας κάνουμε.

Ν. Βάνης: Ορισμένοι καλλιτέχνες σοφία φαίνεται ότι τους τρελαίνει η δόξα και συμπεριφέρονται ανάρμοστα.

Σ. Πέτρου: Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω κάνει τα σουξέ, ποτέ όμως δεν έχω ακουστεί. Όπως και τόσα χρόνια είμαι σ΄ αυτήν την δουλειά, σε πολύ καλά σχήματα, σε πολύ καλά μαγαζιά, γιατί έχω σεβαστεί τους συνεργάτες, τους συναδέλφους μου, τα Μ.Μ.Ε. Ένα έχω να πω, ότι δίνεις παίρνεις σ΄ αυτήν την ζωή, όσοι δε τρελαίνονται, βγαίνουν χαμένοι, αυτήν την έπαρση δεν την καταλαβαίνω.

Ν. Βάνης: Πρέπει ο καλλιτέχνης να είναι μετριόφρων και προσιτός στον κόσμο.

Σ. Πέτρου: Εγώ τόσα χρόνια εάν στέκομαι σ΄ αυτήν την δουλειά το οφείλω στον κόσμο, γιατί δεν έχουν καταλάβει οι καλλιτέχνες ότι ο κόσμος μας κρατά, και ο κόσμος μας ρίχνει. Είναι ορισμένοι που δεν το έχουν καταλάβει, νομίζουν ότι κρέμονται από τις δισκογραφικές. Σέβομαι τον ιδρώτα του καθενός που έρχεται να διασκεδάσει.

Ν. Βάνης: Σοφία ερωτεύεσαι πραγματικά;;

Σ. Πέτρου: Άσε σ΄ αυτό το θέμα είμαι καμμένη, δίνομαι πολύ εύκολα, κακό αυτό για μένα, καλό για τους άλλους. Το κάνω μέσα από την ψυχή μου, την καρδιά μου, με το κορμί μου, με όλα, αλλιώς δεν ζω, και αυτό το κάνω και στην δουλειά μου, στους φίλους μου, γενικά είμαι έτσι. Είμαι δοτική, δεν μπορώ να αλλάξω, και ας έχω φάει σφαλιάρες. Ίσως κάποια στιγμή κάποιος να το εκτιμήσει, δεν μπορώ να πω ότι και εγώ ορισμένες φορές ήμουνα εντάξει, όλοι κάνουμε λάθη.

Ν. Βάνης: Σοφία θέλω να σ΄ ευχαριστήσω και να σε αποχαιρετήσω με το τραγούδι σου “Σοβαρολογείς”.

Σ. Πέτρου: Σ΄ ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο μου για όλα, φιλιά σε όλους, σας αγαπώ πολύ

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μπερίσα: «McGonical και Ράμα συνένοχοι – Και οι δύο πρέπει να πάνε στη φυλακή»

Οπρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα αντέδρασε σχετικά με το γεγονός ότι ο πρώην ανώτερος πράκτορας του FBI, Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ, παραδέχτηκε την ενοχή του για τον φάκελο διαφθοράς με ανώτερους Αλβανούς αξιωματούχους. Με αντάλλαγμα μείωση της ποινής δέχθηκε τα πάντα από τον αλβανικό...

‘Ενας (ακόμα) Νίκαρος (Νέα Υόρκη, ΟΗΕ) και οι ανύπαρκτοι ”αγώνες”

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ”αποφασίστηκε” να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ”εδαφικών”, όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ”Σπίτι της...

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, LANDIS + GYR KAI SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή...

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει ροή ενημέρωσης από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή της πομπής από αυτοκίνητα με διακριτικά ανθρωπιστικής βοήθειας που...