Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔικαστικάΣήμερα στα δικαστήρια...

Σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

fulakesΔικάζονται στο αυτόφωρο οι 9 Ουκρανοί ναυτικοί του Ουκρανικού πλοίου, οι οποίοι ύστερα από στενή παρακολούθηση της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος Θεσσαλονίκης , πιάστηκαν να ξεφορτώνουν τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, προερχόμενη από την Αίγυπτο, κάτω από την γέφυρα της Ποτίδαιας – Χαλκιδική.

Το λαθραίο εμπόρευμα θα διατίθετο στην αγορά της Θεσσαλονίκης από τους παράνομους μικροπωλητές.

Το Ουκρανικό πλοίο και το εμπόρευμα κατασχέθηκαν, ενώ οι 9 Ουκρανοί ναυτικοί οδηγούνται σήμερα ενόψει του δικαστηρίου.

Για την ειδική ομάδα του Λιμενικού που σκοπεύει να διαλύσει ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη, και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν μια άλλη μεγάλη επιτυχία, ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα.

Επίσης σήμερα διεξάγεται και η δίκη του γνωστού μοντέλου Τέο, από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών. Παρελάβε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, κοκαΐνης, την οποία σκόπευε εν συνεχεία να διακινήσει στα στέκια της “υψηλής κοινωνίας”.

Αλλά και η υπόθεση “Ζαρντινιέρα”, ακόμα δεν τελείωσε με την Κύπριο φοιτητή με τα πράσινα αθλητικά παπούτσια. Καθώς οι αστυνομικοί εναντίον του κατέθεσαν κατηγορητήριο σύμφωνα με το οποίο ο φοιτητής, είχε πετάξει εναντίον των αστυνομικών βόμβα μολότοφ.

Οι δίκες του μοντέλου και του φοιτητή γίνονται σε πρώτο βαθμό.

Ωστόσο οι δικηγόροι όλης της χώρας συνεχίζουν να απέχουν από τα καθήκοντα τους λόγω της επ΄ αορίστου απεργίας που έχουν κήρυξει.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...