Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚουτσομπολιάΡάβε, ξήλωνε, ράβε,...

Ράβε, ξήλωνε, ράβε, ξήλωνε

πηγαίνει η ιστορία μεταξύ ενός γνωστού  ατζέντη με  πελατολόγιο πάνω από 300 ονομάτα καλλιτεχνών, και ενός επιχειρηματία (ατζέντη). Οι δύο άνδρες πάντα για το ίδιο πράγμα μάχονται πως, που και για πόσο καιρό θα βολέψουν τους καλλιτέχνες τους. Ο καθαυτού ατζέντης που έχει την μεγάλη γκάμα τραγουδιστών, τους τακτοποίησε σε κέντρα της Λάρισας, Βέροιας, Κοζάνης, ως την Αλεξανδρούπολη.

Το ίδιο κάνει και ο επιχειρηματίας (ατζέντης) για τους δικούς του καλλιτέχνες, αλλά με την μέθοδο ράβε, ξήλωνε. Ράβει ο ατζέντης, ξηλώνει ο επιχειρηματίας (ατζέντης). Δηλαδή εκεί που έχει βολέψει για μεροκάματο τους τραγουδιστές του ο ατζέντης, μετά από λίγο διάστημα πηγαίνει στα ίδια κέντρα ο επιχειρηματίας (ατζέντης) και με τις γνωριμίες που έχει με τους επιχειρηματίες όπου ήδη είχε βολέψει τους καλλιτέχνες ο ατζέντης έρχεται σε συμφωνία και τους ξηλώνει (κοινώς τους διώχνει) και στις θέσεις  τους μπαίνουν δικοί του καλλιτέχνες.

Αυτό το παιχνίδι της υψηλής ραπτικής παίχθηκε και πάλι πρόσφατα, με τον ατζέντη να τρελαίνεται πια, χωρίς ωστόσο να διαμαρτύρεται, καθώς έτσι και ανοίξει διάλογο με τον επιχειρηματία ξέρει από πρώτο χέρι ότι θα βγει χαμένος.

Δεν τον παίρνει ούτε για να κουνηθεί, γι΄αυτό και αρκείτε να τον βρίζει αλύπητα και πίσω από τον πλάτη του, ενώ όταν βρεθούν φάτσα κάρτα οι δυό τους ο ατζέντης συμπεριφέρεται βασιλικά και με υποκλίσεις.

Ο δε επιχειρηματίας (ατζέντης) πεθαίνει στα γέλια, όποτε έχει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του. Η κόντρα αυτή μεταξύ τους ξεκίνησε πριν χρόνια όταν ο καθαυτού ατζέντης πήγε στο νυχτερινό κέντρο του επιχειρηματία (ατζέντη) στους καλλιτέχνες και μείωνε την προσωπικότητα του,ο οποίος  τα έμαθε αμέσως, απευθυνόμενος στον ατζέντη του είπε “…στο μαγαζί μου στο εξής είσαι ανεπιθύμητος….”. Παράλληλα τον πέταξε έξω.

Το θέμα είναι ότι με την πρόσφατη μέθοδο του ράβε, ξήλωνε έμειναν χωρίς δουλειά κάποιοι καλλιτέχνες του ατζέντη ενώ δεν φαίνεται κανένα φως στον ορίζοντα. Γι΄αυτό  βρίσκονται σε καθημερινό καυγά λέγοντας σκληρά λόγια όπως “…τι ατζέντης είσαι που δεν μπορείς να μας βρεις δουλειά, τα λεφτά μας όμως  θέλεις να εισπράττεις…” .

Για να δούμε την συνέχεια αυτής της κατάστασης , κυρίως με τους υπολοίπους καλλιτέχνες και των δύο ατζέντηδων στις σκόρπιες περιοχές που εργάζονται , αν θα περάσουν από την ίδια μέθοδο ράβε, ξήλωνε !!!!!!!

Λέγεται δε,ότι οι δύο άντρες βλέπουν τακτικά στον ύπνο τους ψαλίδι της υψηλής ραπτικής και τους βγαίνει κατά γράμμα, καθώς σύμφωνα με τον ονειροκρίτη όποιος βλέπει ψαλίδι, κάποιοι που νόμιζες φίλοι σου θα σε λασπολογήσουν. Αν βλέπεις ότι κόβεις με ψαλίδι, κάτι θα χάσεις. Αν είσαι ανύπαντρη και κόβεις με αυτό θα μαλώσεις με τον φίλο σου, αν είσαι παντρεμένη και βλέπεις το ίδιο θα ακούσεις άσχημα λόγια για τον άντρα σου.

Αν δεις το ψαλίδι να είναι σκουριασμένο ή χαλασμένο θα έχεις πολλά βάσανα, αν κρατάς όμως ολοκαίνουργιο ψαλίδι σε περιμένει μεγάλη χαρά και απροσδόκητα κέρδη.

 

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...